Şimdi Ara

OPPO'nun akıllı telefonları Türkiye'ye gelecek mi ? Özel röportaj (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
2
Favori
6.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şenol ai adamın dibisin ya HELAL OLSUN valla videoyu seyrederken heyecanlandım be.:)inşaAllah hepsi Türkiye'ye uygun fiyatlarla gelir.

• Keşke gelse oppo7 ya da Oneplus one... telefona ihtiyacım var.
  • elimdeki çin telefonuna color os yüklerken türkçe çeviride şenol abinin ismini sıkça görmüştüm. Çokta merak ettim. Sonunda ögrendim kim olduğunu ve mesut abide umarım en yakın zamanda fin7'nin geniş anlatımını koyar. Teşekkürler donanımhaber

• Evet bir hayli zaman geçti.
    Oppo Türkiye pazarına gircek mi ? Ne zaman ?
    Dedikodu falan dönmüyor mu ?
  • OPPO'nun akıllı telefonları Türkiye'ye gelecek mi ? diye başlık var ama yanıtı malesef yok... Çok ilginç !
  • Karayell kullanıcısına yanıt
    Adam kendine getiremiyor ki? Bizlere yardımcı olsun? Oppo forumunda kendisine gönderilen Find7'yi hala alamadığını söylüyordu..
  • versamaxx V kullanıcısına yanıt
    Maalesef burası Türkiye, dünya aldı çatır çatır kullanıyor biz bakıyoruz sadece.. Aslında tam bakamıyoruz bile malum YouTube kapalı :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gelişme var mı , gelecek mi ? haziranda 64gb artık satışa sunulacakmış diye okudum dünyada.
  • 15 gunde 7a yi editorumuz kullaniyor ama hâlâ inceleme videosu yok. Bu kadar incelenecek nesi var anlamadım.

• Ne z a m a n gelecek ?
  • Şenol Abi şahsen tanıdığım. birlikte çalıştığım ve bana mesleği sevdirmiş çok şey öğretmiş bir insandır. Eminim ki servis konusunda da yardımcı olacaktır.
  • Var mı gelişme acaba geleceğine dair ?
  • Yahu anlamiyorum hem yapamiyoruz hemde yapandan alip kullanamiyoruz nasil bi ulke burasi anlamak mumkun degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oppo yu kullanmak istiyorsanız desteklememiz gereken kampanya açıldı sanırsam oppo yetkilileri gösterilen ilgiye göre tabiki bayilik yada telefonu ülkemize sokacaktır desteklemeniz rica olunur :::::::::::::::>>>>>>>>>>>>>>>>>http://superkarinca.com/oppo-urunleri-turkiyede-satilsin-imza-kampanyasi/
  • Ne yapıyoruz...Bekleyelim mi Şenol Bey ? Yoksa başka markaya mı yönelelim. Umut var mı Eylül ayına kadar ?
  • Kampanyaya destek verdik, sanırım biraz daha beklememiz gerekecek.
  • ARKADAŞLAR BİMERE YASAKLA İLGİLİ BİR YAZI YAZDIM. YAZDIĞIM YAZININ KOPYASIDIR SİZDENDE DESTEK BEKLİYORUM .. Merhaba benim sorum şu:
    Merhaba yurtdışından vergisini ödesek bile niçin cep telefonu alamıyoruz. Bizi neden Türkiyede 2000 3000 tl ye satılan telefonlara mahkum ediyorsunuz anlamak mümkün değil inanın.Aynı özellikteki bir telefonu dışarıdan 300 dolara alabiliyor diğer dünya ülkeleri.Sizlerde vergi koyun alalım bizlerde hem biz hem ülke kazansın.Malezyadan Hong Kongtan Taiwandan Hindistan Filipinlerden yada Avrupa ve Amerika ülkelerinden ne farkımız ne eksiğimiz var onların ne ayrıcalığı varda teknolojiyi daha ucuza satın alabiliyorlar.İnanın bana düşünüyorum mantıklı hiç bir sebep bulamıyorum..Ülkemizde teknoloji devlerinin telefon vb ürünlerinin çakmaları(replikaları) kol gezerken dışarıdan orjinal Çin olsun Kore olsun Avrupa Amerika olsun telefon getirmeye engel böyle bir uygulama çağımızda çok uygunsuz duruyor.Lütfen biraz büyük şirketleri değil vatandaşı düşünün.Saygılar. (En azından yolcu beraberinde senede bir defa kuralını posta ile alımlarda da vergi karşılığında uygulayın)

NOT:Murat3206 ya bunu düşündüğü için teşekkürler

• Bir duyum var mı arkadaşlar. Gelecek gibi bir dedikodu dolanıyor !
  • Oneplus one gelse keske

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • General mobileye falan bi gosterin

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.