Şimdi Ara

OPPO RENO 2 ***ANA KONU***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
3.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konunun giriş sayfasını zamanla düzenleyeceğim. Telefonu almaya niyetim var fakat fiyatının düşmesini bekleyeceğim. Bu telefonu almak isteyen arkadaşlarla bu başlık altında konuşabiliriz.
    İyi forumlar..

• oppo TR nin satış politikalarını kim yönetiyorsa enteresan bir zihniyet sahibi olmalı :) geçen sene çıkan Oppo RX17 Pro modeli (710 işlemcili) 5.500 bandında hala :) diğer modellerde biraz düşüş var fiyat olarak.Yine üst modelleri genelde 128 gb olarak getirmişlerdi genelde,orta seviyelerde de aynı kapasite var ama ram olarak daha düşük.Şimdi bomba gibi bir telefon sürüyor piyasaya ama sanki her şeyi üst seviyeymiş gibi 8-256 modelini pazara sunuyor,zaten hafıza desteği var telefonun,sür şunu piyasaya 6-8/128,fiyatı da 4000 küsur yap,piyasayı kap.Bir ara Teknosa da 5.040 liraya kadar düşmüş,şimdi 5200 civarı başka sitelerde,yani bu kafayla TR de tutunması bence çok zor.
  • Teksoda şuan 5040 ₺'ye alınabiliyor yine. Daha düşmesi lazım yinede. 4000 seviyeleri bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zamandır ana konusunu bekliyordum. Reno 10X Zoom'un da yeni modeli çıkar mı acaba? Gerçi şimdiden Reno 3 modeli söylentileri başlamış. Yeni SD735 yonga setiyle gelecekmiş.
  • Reno 2 aldım gelince, ön izlenimlerimi aktarırım
  • the spooks kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun. Nerden kaça aldınız?

• Hayırlı olsun...

Reno 2 izlenimi nedir şebeke çekimi WİFİ çekimi ses kullanım klavye
  • Bu markaya da bölüm açılmasını bekleriz...
  • Iphone 11 aldığım için konuyu bırakıyorum. İsteyene devredebilrim arkadaşlar
  • Bu telefonu çok beğendim ama ne konusu var ne adam gibi bilgi veren. Telefonum baya eskidi ve acilen Bir telefon almak zorundayim ve aklımda Oppo reno 2 vardi.. Kullanan kimseler yok mu yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 27 Aralık 2019; 14:57:44 >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    telefon çok güzel ama fiyat olarak bence 4-4,5 civarı olsa tercih edilebilir.youtube de çok incelemesini seyrettim,uzun yıllar sorunsuz kullanılacak bir cihaz gibi bir izlenim oluştu bende.Bu güne mi özel bilmiyorum ama şu anda teknosa 4.899 TL ye satıyor.
  • Telefon iyi güzelde snapdragon 730 olan bir telefonu hangi kafayla 5000 TL'ye satıyorlar? İnsanlar almasın diye özellikle mi yapıyorlar. 3000 TL'den fazla etmez.

• www.teknosa.com
    Oppo Reno 2 256GB Okyanus Yeşili Akıllı Telefon Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/oppo-reno-2-256gb-okyanus-yesili-akilli-telefon-p-125077335

5600 TL Fiat var..

Düz Reno olabilir o fiata bu Düzü değil otomatik

• Bir tuhaflık var. Eğer doğru cihaza bakiyorsam şuan ki fiyat 3000 ₺ !!

www.hepsiburada.com
    Oppo Reno2 Z 128 GB (Oppo Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/oppo-reno2-z-128-gb-oppo-turkiye-garantili-p-HBV00000NS6NB?magaza=Hepsiburada

• Reno 2 ile Reno 2z farklı cihazlardır.
  • Oppo reno 2 z ile ilgili forumda ana konu yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: spinmaster

Oppo reno 2 z ile ilgili forumda ana konu yok mu?
    bende aradım ama maalesef yok. :(
    sen reno 2z mi kullanıyorsun?¿
  • VitesKolundakiTesbih V kullanıcısına yanıt
    Çok araştırdım. Oppo'nun henüz piyasada çok yeni olması ve düzgün kullanıcı yorumları olmaması nedeniyle Xiaomi mi 9T aldım ve çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VitesKolundakiTesbih

bende aradım ama maalesef yok. :(
    sen reno 2z mi kullanıyorsun?¿

Alıntıları Göster
    Var.

https://forum.donanimhaber.com/oppo-reno-2z-ana-konu--141616882

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.