Şimdi Ara

Oppo Reno 4 [Ana Konu] (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
31
Favori
104.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu cihaz için Samsunglardaki gibi kamera çevresi led bildirim uygulaması bulabilen var mı, çok aradım ama bulamadım, bu kadar zor olmamalı böyle bir uygulama yapmak ama kimse yapmamış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mertccc M kullanıcısına yanıt

30 saniye hocam ama yine de kapanmıyor, bir de eko sorunu var mı sizde videoları ileri geri alırken seste eko oluyor?

Oppo Reno 4 [Ana Konu]
  • Equestiran E kullanıcısına yanıt

Eko olmuyor ama YouTube denedim bu gün video bitti ve 3-4 dakika bekledim ekran kapanmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolgatokgoz41 T kullanıcısına yanıt
    Oppo Reno 4 [Ana Konu]
    Oppo Reno 4 [Ana Konu]

Chrome durdur ve mobil veri,wifi etkisizleştir, veriyi arka planda kullan seçeneğinide devre dışı bırak olur sanırım.

• Telefonun tek güzel yanı içinden çıkan şarj adaptörüyle 20 dakikada %50 şarj olması 50 dakikada da tam şarj olması ve açık ekran süresinin 7-8 saat olması. Ha bir de çok şık. Bunun dışında beğenemedim, ufak tefek kasmaları daha ilk haftadan yapmaya başladı giriş seviye cihazmış gibi. Youtube'ta 2160p videolarda sorun çıkartıyor. Geniş açı fotoğraflar zaten rezalet, tripod olmadan fotoğraf çekerseniz çok bulanık. 4 senelik iPhone 7 bile kasmazken bu daha ilk haftasında takılmalar falan yaşatıyor menüler arası hızlı geçmiyor falan... Bildirim çekmecesi çok saçma uzun maillerin veya bildirimlerin birkaç kelimesinden sonrasını okumak için 2-3 tıklama gerekiyor. Klasik Android işte, sanırım iade edip paraya kıyıp iPhone 12 alacağım.

• Nakahella kullanıcısına yanıt

iPhone 12 alabilecek gücünüz varken oppo orta segment alıp olumsuz yorumlar yazmak ilginç olmuş Oppo Reno 4 [Ana Konu]  oppo find serisi üst seri iphone ile kıyaslama yapılabilen seri keşke onu deneseydiniz Oppo Reno 4 [Ana Konu] 

• quote:

Orijinalden alıntı: Tardis*

iPhone 12 alabilecek gücünüz varken oppo orta segment alıp olumsuz yorumlar yazmak ilginç olmuş   oppo find serisi üst seri iphone ile kıyaslama yapılabilen seri keşke onu deneseydiniz  

iPhone 12 ile kıyaslamadım, öyle bir saçmalık yapmam. Arada 3 kat fark var. Ben 4 senelik iPhone 7 ile kıyasladım. 4 senelik bakın ve 5 sene öncesinin telefonu iPhone 7. 4 sene kullanılmış cihaz bile daha akışkan Oppo'dan. Orta segment ihtiyaçlarını bile karşılayamıyor maalesef.

iPhone 12 alacak gücüm çok yok aslında, yani o kadar paraya değmez diyorum hep. Ama bu kasmalar takılmalar 1 sene sonra kullanılmaz hâle getirecek Oppo'yu, o zaman Oppo daha pahalıya gelmiş olacak. iPhone 12 en azından 5-6 sene sorunsuz kullandırır, devamında 2-3 sene de Oppo tadında kullanırsın. :D

Android 11 sürümü ile mi kullanıyorsunuz oppo reno 4 kullanıyorum öyle bir kasma donma pek yaşamadım ama android 10 sürümü kullanıyorum. Haklısınız sonuçta beklentileri karşılaması lazım para verip tercih ediyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tardis*

Android 11 sürümü ile mi kullanıyorsunuz oppo reno 4 kullanıyorum öyle bir kasma donma pek yaşamadım ama android 10 sürümü kullanıyorum. Haklısınız sonuçta beklentileri karşılaması lazım para verip tercih ediyorsunuz.

Kasma donma dediğim büyük şeyler değil, iOS'taki akışkanlığa alıştıktan sonra gözünüze batıyor. Normal bir kullanıcının görebileceği şeyler olmuyor pek, görse de umursamadığı şeyler. Arkadaşım mesela Xiaomi bir cihazı var telefonum süper hiç kasmıyor diyor, elime alıp birkaç menüde geziyorum çıkarken takılmalar fps düşmeleri tekleyerek açması uygulamadan diğerine geçerken bekletmeler falan beni rahatsız ediyor. Arkadaşım diyor ki yoo hiç kasmıyor ki. :D Şey gibi bu, 30 fps - 60 fps - 120 fps arasındaki farkı çoğu kişi tam olarak algılayamıyor. Bende o hassasiyet var sanırım, kötü bir özellik.

Evet Android 11 bu arada, daha yeni cihaz. 20 Nisan'a kadar iade sürem var, biraz daha kullanacağım çok gözüme batarsa iade ederim artık. Launcher gibi şeyler kurmayı da denedim ama onlar daha beter bozdu akışkanlığı. :D

iPhone serisi kullanmadım pek o yüzden yorum yapamıyorum Oppo Reno 4 [Ana Konu]  ama dediğiniz gibi iPhone kullanan pek ayrilamiyor Oppo Reno 4 [Ana Konu]  iade hakkınız varken değerlendirin son güne kadar Oppo Reno 4 [Ana Konu] 

Bu yazdıklarınızın çoğuna katılıyorum,bende iPhone 7 geçtim.bu telefonda o kadar kötü telefon değil. Ben bildirim sorunu yaşıyorum, bundan dolayı değiştirmeyi düşünüyorum ama şunun farkındayım 3.500 tl alınabilecek cihazlar içinde iyilerinden biri. Tabiki android stabil olmayacak,eksikleri olacak. 10.000 TL verme şansız varsa hemen geçin derim iPhone 12'ye. Ben android dünyasında mecburi takılacağım :)

• yasin7617 Y kullanıcısına yanıt

netflix hd sorunu var diye reno2z yi satıp reno4 alıcaktım .lisans sorunu var ise almıyım bende o zaman .Reno2z işlemci desteği var netflix te lisans sorununu iki firma birbirne atıyor aynı durum var

• quote:

Orijinalden alıntı: hellar

netflix hd sorunu var diye reno2z yi satıp reno4 alıcaktım .lisans sorunu var ise almıyım bende o zaman .Reno2z işlemci desteği var netflix te lisans sorununu iki firma birbirne atıyor aynı durum var

böle sorunu olmıyan bi cihaz var mı:D Oppo ile uğraşılmaz ya lisansları alamıyor saçma sapan işler Oppo reno 4 de android 10 iken Full HD idi ama sonra Android 11 olunca gitti SD oldu iade ettim bende

• Bende Netflix L1 ve FullHD görünüyor. Netflix paketinizin sürümü düşmüş olabilir mi acaba? Son sürüm android bende de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 3 Nisan 2021; 0:30:6 >
  • Bende simdi merak edip kontrol ettim benim hesapta da L1 ve FullHD. Android 11.1 versiyonum da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nakahella

Bende Netflix L1 ve FullHD görünüyor. Netflix paketinizin sürümü düşmüş olabilir mi acaba? Son sürüm android bende de.

Full paket Kalite ayarları en yüksek TV de ve pc de 4 K izliyebiliyorum ama telefonda 540 p olunca netflix süreklli kullandığım için iade ettim forumdada bazı kullanıcalarda L 3 Sd kalitede bi sıkıntı var ama anlayamadım gitti

• Oppo reno 4 modeli için netflix hd izlenemiyor oluşuyla ilgili oppo destek birimine mail atmıştım, cevabı paylaşıyorum.

Merhaba,

Netflix, her marka/model telefonu kendi teknik altyapılarına olan uyumluluk standartları doğrultusunda testlere tabi tutmakta olup, kendi altyapılarına uyumlu olmayan markalara HD yayın yapamadığını açıklamaktadır. Bu durum tüm markalar için geçerli olup, uyumluluk koşulları maalesef Oppo tarafından belirlenmemektedir.İleride Netflix’in kendi test standartlarını değiştirmesi durumunda birçok marka ve modele HD desteğini açma ihtimalleri de bulunmaktadır. Fakat ... modelimizin normalde HD video oynatma özelliğinin bulunduğunu ve HD video görüntülerini sorunsuz izleyebileceğinizi tekrar belirtmek isteriz.

• yani anlamıyorum oppo diyor izlenebilir netflix diyor ki izlenebilir netflix le konuşuyorum ya cihazınızda sıkıntı vardır diyo biz o cihazda HD destekliyoruz çünkü diyor Oppoyu arıyorum konuşuyorum cihazda sıkıntı yok diyor reset atıp öle deneyin diyor tamam dedim reset attım denedim yok olmadı lan bunlarla mı uğraşıcam dedim bide bazı sıkıntılar vardı cihazda iade ettim yani oppo ile netflix arasında bi anlaşmazlık var ve birbirini suçlayıp duruyorlar ayrıca bendede android 10 iken Full HD ydi android 11 geldi hala FUll HD ydi daha sonra bi anda SD oldu android 11 geldikten 1 hafta sonra filan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin7617 -- 3 Nisan 2021; 1:45:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgatokgoz41

Arkadaşlar şu chrome uygulamasını kaldırmanın veya tamamen devre dışı bırakıp hiç çalışmamasının bir yolu yok mu ? 1 saat kullanmışım 9 saat arka planda çalışıp 1500 mAh güç kullanmış eminim ki bu chrome u kaldırmanın bir yolunu bulursak telefonlarımız batarya yönünden çok rahatlayacak.

İnceleyebilirsin bilgisayardan komut verilerek kaldiriliyor istenilmeyen uygulamalar fakat sistem calismasina yariyan uygulamalara dikkat edin ben şahsen netflix hava keep note takvim araç modu gibi stok uygulamalari kaldirdim skıntı yaşamadım... Cihazm rootsuz bu arada

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.