Şimdi Ara

Oppo Reno 4 [Ana Konu] (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
31
Favori
104.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android 11'e kirli kurulum yaparak geçişimin birkaç hafta akabinde bugün cihazı sıfırladım. Hakikaten şuan pil tüketiminde hissedilir ölçüde olumlu bir gidişat olduğunu gözlemliyorum, birkaç saat oldu. Temiz kurulum şartmış, sistem performansı olarak bir fark göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Venture -- 6 Nisan 2021; 21:18:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Venture kullanıcısına yanıt
    Android de büyük güncelleme sonrası sıfırlama şarttır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mertccc M kullanıcısına yanıt
    Opera ile denedim sorun yok.

• -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt

Opera ve Chrome arasında stabilite farkı var mı

Chrome bence çöp. Hele ki son güncellemeler ile iyice mafetmişler. Pc de ve telefonda opera

• Merhaba arkadaşlar oppo reno 4 alınırmı nasıl pil durumu performansı kamerası ekran görüntü kalitesinin çok güzel olduğu söyleniyor ve gayet hızlı bir şekilde şarj olabiliyormuş kullanan arkadaşların bilgi vermesini rica ederim.

• SUPERMAN kullanıcısına yanıt

Bütçeniz neyse ona göre ortalama bütçede uygun bir telefon hafif, hızlı şarj imkanı amoled ekran ben beklentime göre memnunum kamerası da ortalama normal pil durumu olarak 4bin kapasiteli 1 günü çıkarıyor

• Tardis* kullanıcısına yanıt
    Bende şu an 20FE 256 gb var bundan geçeceğim değermi acaba

Pek 20fe ile ilgili bilgim yok ama 20fe üst segment bir telefon reno 4 orta segment arasında fark vardır 20fe ile yarışabilecek reno 4 pro olabilir epey sitesinde karşılaştırma yapabilirsiniz

• arkadaşlar boş bi sayfadayken, whatsapp, mesaj yada bir uygulamanın adres ekleme ekranında klavye çıktığında bu klavyeyi kullanmak istemezsek nasıl yok edebiliriz. mesela iphone kullanırken iosta yukarıdan aşağı doğru parmakla kaydırdığında klavye görünmüyordu, androidde bulamadım nasıl yapacağımı.

Oppo Reno 4 [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avionics -- 7 Nisan 2021; 14:14:23 >

Samsung'un kamerası daha iyi, OİS etkenide var.Gece çekimi 1-2 tık daha iyi. Pil opponun daha iyi, s20 FE Pil ve ısınma sorunu var diye biliyorum. İşlemci eğer çok yoğun oyun oynamayan biriysen yeterli gelir diye düşünüyorum.

• Avionics kullanıcısına yanıt
    Geri yapacaksınız, klavye kaybolur.

Evet o etkenler var işlemci hızlı şu ve toz geçirmemezlik kablosuz şarj gibi avantajları var bana yetermi diye düşünüyorum ekranı ve çözünürlüğünü çok övdüler cihazın bilemiyorum canlı görüp ona göre karar vereyim en iyisi.
    @tardis*

S20 FE ekranı daha iyi.olma ihtimali var, çünkü süper amoled. Bende s20F alacaktım ama forumda şarj ve ısınma sorunuyla çok sorun yaşayan olduğunu görünce vazgeçtim

Evet kağıt üstünde süper amoled gözükmekte ama gerçekte herkes opponun ekranını çok övüyor şarj günü kurtarıyor kullanıma bağlı olarak 1.5 gün kullandığım oluyor bazen ısınma yapıyor tabi kamera açınca ve oyunlarda ama s10+ durduk yerde çok ısınıyordu saçma bir şekilde güncellemeler ile bir çok sorunu çözüldü 20fe nin

• -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim, bunu neden düşünemedim ki ben Oppo Reno 4 [Ana Konu] 

• Avionics kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.. insanlık hali :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tardis*

Pek 20fe ile ilgili bilgim yok ama 20fe üst segment bir telefon reno 4 orta segment arasında fark vardır 20fe ile yarışabilecek reno 4 pro olabilir epey sitesinde karşılaştırma yapabilirsiniz

Hep amiral gemisi kullanırken 720g li cihaz kullanılır mı dedim ama note9'da, iPhone 8plus ta,mi10t pro'da elim ağrır iken reno4p ye geçince anladım ki telefon dediğin 160-170g lr dan daha ağır olmamalı, öyle uzun işlem yapınca da elin yanmamali sıcaklıktan.. ve maasallah her özelliği de olması gerektiği gibi çalışmalı, xiaomi xiaomi yemişim xiaomisini mi10t pro da bir türlü vowifi çalışmadı hemde orjinal Türkiye cihazı, reno4ptak diye çalışıyor, kamera falan da herşey gayet iyi 8k video olsa ne olcak olmsa ne olacak? Kurum gcami daha da iyi foto çekin..batarya derken 5000mah ve 210gr telefona gerek yok reno4p amoled ekran ve 4000mah zorlasaniz 2gunü kurtarır. Bu tel kesinlikle pişman etmez ama tabi fiyatına birşey demiyorum, işlemcisi üst seviyeye işlemci olsa zaten amira gemisi cihaz ama o zaman da fiyatı 6-7bin olurdu.s20fe'de ekran sorunları var deniyordu dikkat edin mutlaka.

• hey kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum dostum sana, yillarca iphone kullandim telefonum eskidigi icin sattim ve iphone fiyatlarida yüksek oldugu icin androide gecmeye karar verdim. Başta acaba cok zorlanir miyim diye gozumde buyuttum ve korktum cunku android eskiden bana gore resmen çöptü, ama geçtikten sonra ne kadar iyi bir karar verdigimi anladim. Telefona da gelecek olursak dedigin gibi hafifliği ve elde tutus hissi inanilmaz, kamera cekim kalitesi bana gore cok yeterli, batarya konusunda da oyun oynayan biri olmadigim icin 1.5 gunu cok rahat cikariyorum, hizli sarj olayi da zaten efsane. Bir ara samsung kampanya yapmisti eski telefonunu belirli bir miktar paraya sayiyordu ustune biraz daha ekleyip samsung alabiliyordun. Benim telefonu 2500 liraya sayiyordu ustede yaklasik 3000 verip samsung s20fe alabiliyordum ama iyi ki onu degilde oppo almisim şimdilik cok memnunum ve iphone ile ios'u hic ama hic aramiyorum

• Allahım sana geliyorum ya
    Sözüm ona geri bildirimde bulunun demişler ve *#800# diye bölüm yapmışlar, ne yaptığın işlem belli, ne neyin ne olduğu belli.
    Burada bir kayıt oluşturdum örnek olsun diye, ekran kaydını alıp kaydetti. Iyi de bu nasıl bir geri bildirim oluyor?
    Bilen var mı arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.