< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Oppo Reno 4 [Ana Konu] (61. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Fotoğraf çekiminde mı ya da video çekiminde mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertccc -- 3 Nisan 2021; 22:50:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Video çekiminde yapıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buna benzer sorun yaşayan bir kaç arkadaş daha vardı forumda bir kaç sayfa önce görmüştüm. Çözüm olduysa bakabilirsiniz
Videoda hangi modda yapıyor
Ilk instagram hikaye kısmında farkettik sonra normal video modunu açınca oradada aynısını yaptığını gördük
Merhabalar 22 Mart günü siyah rengini alarak aranıza katıldım. iPhone 6 dan geçiş yaptım ve telefondan geçen süre zarfı içerisinde memnun olduğumu söyleyebilirim. iPhone'u 5 senedir kullandığım için reno 4 biraz kürek gibi geldi ancak performans anlamında gayet memnun etti. Uygulama açılış ve diğer genel animasyonlar gayet akıcı ve bir takılma fps düşüşlerine şahit olmadım. Bazı arkadaşlarda olan Netflix problemi bende yok güncelleme öncesi de full hd idi şimdi de. Güncelleme sonrası bildirim kısayollarına gelen yardımcı top denen illeti bir kere açtım ancak kapatamadığım için format atmak zorunda kaldım sanırım bug var o kısımda. Uzun oldu kusura bakmayın. Ürünü almış ve alacak olanlara güle güle kullanması dileğiyle.
"Güncelleme sonrası bildirim kısayollarına gelen yardımcı top" bu ne demek hocam?
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaanowski_
Merhabalar 22 Mart günü siyah rengini alarak aranıza katıldım. iPhone 6 dan geçiş yaptım ve telefondan geçen süre zarfı içerisinde memnun olduğumu söyleyebilirim. iPhone'u 5 senedir kullandığım için reno 4 biraz kürek gibi geldi ancak performans anlamında gayet memnun etti. Uygulama açılış ve diğer genel animasyonlar gayet akıcı ve bir takılma fps düşüşlerine şahit olmadım. Bazı arkadaşlarda olan Netflix problemi bende yok güncelleme öncesi de full hd idi şimdi de. Güncelleme sonrası bildirim kısayollarına gelen yardımcı top denen illeti bir kere açtım ancak kapatamadığım için format atmak zorunda kaldım sanırım bug var o kısımda. Uzun oldu kusura bakmayın. Ürünü almış ve alacak olanlara güle güle kullanması dileğiyle."Güncelleme sonrası bildirim kısayollarına gelen yardımcı top" bu ne demek hocam?
-
Wifi, mobil veri, konum vs gibi bildirim çekmecesinden açılıp kapatılan kısayolları düzenleme ekranında, iPhone da çok kullandığım assistive touch benzeri "yardımcı top" olarak isimlendirilmiş kısayol vardı ancak kısayolu aktif ettikten sonra kayboldu ve kapatamadım. Format sonrası da ilgili kısayol bir daha bildirim çekmecesinde çıkmadı. Umarım anlatabilmişimdir hocam :D
Merhabalar, telefon bazen Twitter ve youtube uygulamasında nadiren videolarda olay a basınca kendi hemen pause yapıyor, kapatıp açılınca düzeliyor ve nadiren oluyor, karşılaşan varmi?
Merhaba, ben instagram karanlık modda hala problem yaşıyorum bir anda tüm yazılar beyaz oluyor ve bazı yerler hala siyah kalıyor. Benzer durum yaşayan var mı?
-
Android 11 e temiz kurulum yapmadan güncelledim, bayadır da kullanıyorum ama son zamanlarda pil performansı inanılmaz düşmeye başladı. Factory reset yapsam düzelir mi?
Yararı olduğunu söyleyen çok kişi var imkanınız varsa yapmalısınız herşeyin yedeğini aldıktan sonra yapmalisiniz
Anlatımınız sonrası farkettim bende, kullanımı kolay ve pratiklik katıyor telefona. Ekranın el altındaki navigasyon tuşları yerine ekranın ortasında yada istediğiniz yere çekipte kullanabileceğiz bu top gayet kullanışlı oluyor.
Ama bahsettiğiniz gibi bir sefer aktif ettikten sonra, ust bildirim panelinde kısayolu yok oluyor ve telefonun ayarları menüsü dahil hiçbir yerde buna dair bir menü bulunamıyor..
Anlaşılan Oppo buna dair yazılımsal birşeyler yaparken devamını getirmeyi unutmuş.
Dediğim gibi ben bulamadım, Bulan arkadaşlar da varsa bilgilendirme yaparsa öğrenmiş olabiliriz.
Hocam yerel yedekler dosya yöneticisinde hangi dizinde duruyor biliyor musunuz ? Bir de recovery aracılığıyla mı yoksa Ayarlar> tüm verileri sil diyerek mi sıfırlayayım?
Hocam ben android 10 kullanıyorum güncelleme yapmadım çünkü yedekleme uğraşmak istemiyorum üşeniyorum
bir de yedekleme olmaz falan kaybolur korkup yapmıyorum
ancak takip ettiğim yerlerde forma için ayarlardan yapanlar ve başlangıç sisteminde yapanlar var en sağlıklısı başlangıç sistemi galiba
Keşke ben de güncellemeseydim dedirtti bana da zaten güncelledikten sonra :) teşekkürler
Arkadaşlar android 10 sürümündeyim hâlâ. sahibinden sitesinde (uygulamadan değil), a101,bim gibi marketlerin sitelerinden ürün bakarken ürün resimlerini büyütemiyorum, sizlerde durum aynı mı ? Gözlerim bozulacak ekranı gözlerime yaklaştırıp bakmaktan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X