Zil sesi, azdan çoğalarak.geliyor montunun cebinde iken bende duymakta zorlandım. Zil sesi olarak Kendi yabancı şarkı MP3 mu kullanıyorum. Kapalı ortamda güzel yüksek duyuluyor. Biraz stereo hoperlor istiyor bu telefon. Oppo yada sesleniyorum 6 ve 7 modellerinde stereo olmazsa olmaz bir özeliik olmalı, olmadan reno 7 olmaz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 26 Ocak 2022; 19:37:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
oppo Reno 5 Lite (9. sayfa)
-
-
telefon güzel ama yazlımsal eksiklikleri var. kendi uygulama mağzası yok samsungdaki gibi. kendine özel uygulamaları yok. tema desteği yok. samsung s health gibi bir uygulaması yok onu da google play storedan indirdim çalışıyor ama kendine özel bu tarz uygulamalar olsa iyi olurdu. klavyede problem yaşıyorum. yazarken öneri bandından seçtiğim kelimeden sonra otomatik boşluk bırakıyor. bu özelliği samsungda devre dışı bırakabiliyordum ama oppoda bulamadım.
stereo hoparlör olmaması hoş olmamış.
-
-
Adı üstünde akıllı telefon, keske her sorunu böyle kendi kendilerine cozseler 😁😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ana ekrandaki hava durumu için bulunduğum il değil yakın köyü gösteriyor. konumdan güncelledim konumumu ve bu köyü silip yeni eklediğimde de değişen bir şey olmadı. Huawei'de de aynısı oldu sonradan düzeltmiştim. Bunu nasıl düzeltiriz.
-
Takip..
Alakasi yok
Herkese merhaba
Oppo reno 5 lite telefonum var, telefona desen kilidi koymak istiyorum fakat bir türlü bulamıyorum yardımcı olabilecek olan var mı?
Telefonların fiyatları uçtu 4650TL ye geliyor en iyi ihtimalde, alternatif tavsiyesi olan var mı, bu telefona indirim gelir mi?
-
ayarlar-şifre ve biyometrik veriler-kilit ekran parolası
-
Ekranda parmağın izi çıkıyor nasıl yok edebiliriz
Teşekkür ederim.
Dün aldım telefonu ama kamerası sıkıntılı sanırım. Özellikle ön kamera akşam evde çekim yaparken herşeyi acayip beyazlatıp parlatıyor. Böyle bir sıkıntı yaşayan var mı? Sorun ayarlardamı telefondamı yoksa normaldede mi böyle çözemedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yüzü olduğundan daha beyaz gösteriyor, GCAM ile çözdüm ama problemi.
-
Stable Google cam linki rica edebilirmiyim
Merhaba Arkadaşlar, cihazı 3 gündür kullanıyorum, kamera ,oyun ve akıcılık olarak çok beğendim. Tek sorunum WhatsApp tan mesaj geldiğini kilit ekranda hiçbir şekilde anlayamıyorum. Bildirim ışığı bulunmuyor. Notifybuddy isimli bir uygulama indirdim. Oradan WhatsApp aktiflestirdim. Şimdi kilitli ekranda WhatsApp tan mesaj geldiğinde ön kameranın orda yeşil bir yuvarlak bildirim yanıp sönüyor.. şimdilik işimi görür gibi..ama bunu uygulama indirmeden telefon ayarlarından yapabileceğimiz birsey yok mudur? :) İnsan kilitli ekranda en azından mesaj geldiğini bilmek istiyor.d
Ayarlardan bildirim geldiğinde ekranı uyandır var o nu aktif et
Arkadaşlar merhaba,cihazı aldım pazartesi gelecek kısmetse,birkaç sorum olacak,aydınlatırsanız sevinirim.
1.eski cihazdan pratik şekilde rehber,resim vb direkt aktarmak için opponun bir çözümü var mı?
2.cihazda radyo var mı? Ve cam koruması corning gorilla vb varmı?hicbir yerde bilgi yok?
3.ram arttırma nasıl yapılır?
4.alir almaz şu ayarı mutlaka yap dediğiniz bir husus var mı?
Teşekkürler.
Merhaba öncelikle hayırlı olsun.. Ben de iki haftadır kullanıyorum ve oldukça memnunum. Sorularınıza yanıt vermeye çalışayım;
- Evet var. Telefon Kopyalayıcı diye bir uygulama var Oppo'nun. Kurulu geliyor. Basit bir arayüzü var. Kopylama işlemini rahatça yaparsınız. Ben bulut yedekleme yaptığım için kullanmadım ama programı inceledim basit yani.
- Evet var. Radyo mevcut. Şu adreste yazdığına göre Corning Gorilla Glass 3 var. Üzerinde nano koruyucu ile birlikte geliyor ayrıca.
- Ram artırma işlemi yapılmış olarak 3GB ekstra ram ile geliyor. Dilerseniz 2'ye düşürüp veya 5'e yükseltebilirsiniz. Telefon Hakkında kısmında RAM bölümünden..
- Ben herhangi ekstra bir ayar yapmadım.
Umarım sorularınıza yanıt verebilmişimdir. Sevgiler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanetfiravun -- 11 Nisan 2022; 10:19:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X