Şimdi Ara

Oppo RX17 Pro ve Oppo RX17 Neo çok tartışılacak fiyatları ile Türkiye’de satışta (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
9.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Snapdragon 660 kullanan cihaza 3000 tl , tamam 12 ay peşin fiyatına taksit mantıklı gözüksede o cihaza o para cok fazla hocam , gidin Meizu X8 alın hocam 1900 tl , Snapdragon 710 kullanıyor.
    hocam o telefonu bulamadım evkurda.
    VERSUS
    ≫ Qualcomm Snapdragon 660 vs Qualcomm Snapdragon 710 | Mobil işlemci Karşılaştırma
    https://versus.com/tr/qualcomm-snapdragon-660-vs-qualcomm-snapdragon-710

birde yukarda verdiğim linkte 660 işlemcisinin 710'a göre üstün olduğunu belirtmiş. ama 710 üst seviye üretilmiş vs gibi şeyler okudum başka makalelerde.

çok kafam karışıyor yemin ederim şu telefon işinde.

• Bu haftasonu Forumİstanbuldaki Hem Teknosa hem Mediamarkt standlarında inceledim.
    Her standdan 2 Oppo promotörü cihazları tanıtıp gaz veriyorlardı.
    Genel söylemleri:
    -Bizim muadilimiz ne Huawei ne de Xioami'dir, bizim muadilimiz Iphone'dur
    -Xioami felan bizim alt markamız Oneplus muadlidir..
    -Yazılımız virüs almaz, son derece güvenlidir.
    -Kameramız Sony lens,süper ötesi
    -Kırılmaz cam koruyucusu üstünde hazır geliyor,istediğin kadar bedelsiz değiştirtebilirsin.
    -KVK,Genpa ve Vodafone bilmemnesi servis verecek.Servise gittin,2 saat içerisinde tamir edip verecekler.
    tamir olmazsa 2 saat içerisinde, 2 günde teslim edecekler.
    -RX17 neo alırsan yanında kahve makinası veya braun saç sakal düzeltici hediye (300 TL imiş)

Bence de giriş fiyatları daha düzgün olmalıydı, RX17 Pro en fazla 3500/4000 , Neo ise 3000 yerne 2000/2500 gibi olmalıydı.
    Dış yüzeyleri (arka) gerçekten güzel ve kaliteli malzemeden yapılmış,renklerde çok güzeldi.
    Albenisi var telefonun ama alınabilitesi bu fiyatla yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: realgs

Bu haftasonu Forumİstanbuldaki Hem Teknosa hem Mediamarkt standlarında inceledim.
    Her standdan 2 Oppo promotörü cihazları tanıtıp gaz veriyorlardı.
    Genel söylemleri:
    -Xioami felan bizim alt markamız Oneplus muadlidir..
    -Kırılmaz cam koruyucusu üstünde hazır geliyor,istediğin kadar bedelsiz değiştirtebilirsin.
    -KVK,Genpa ve Vodafone bilmemnesi servis verecek.Servise gittin,2 saat içerisinde tamir edip verecekler.
    -RX17 neo alırsan yanında kahve makinası veya braun saç sakal düzeltici hediye (300 TL imiş)

Bence de giriş fiyatları daha düzgün olmalıydı, RX17 Pro en fazla 3500/4000 , Neo ise 3000 yerne 2000/2500 gibi olmalıydı.
    Dış yüzeyleri (arka) gerçekten güzel ve kaliteli malzemeden yapılmış,renklerde çok güzeldi.
    Albenisi var telefonun ama alınabilitesi bu fiyatla yok.

Bu dediklerinin hepsine katılırım. Biraz sokak ağzı ile anlaşmışlar sadece :)

Türkiye gibi bilinçli tüketicisi az olan bir pazarda işleri zor.

Fiyatları yurtdışı ile aynı olarak getirselerdi çok iyi olurdu.

Marka algısını doğru oturtmazlarsa Türkiye'de beklediklerini bulamazlar. (Asya ülkelerinde de bu işi nedense çok iyi yapıyorlar. Gerçi Türkiye onlar için çok büyük bir pazar olmayabilir. Reel Me markasını getirseler daha çok iyi yaparlar :) )

• Xiaomi markası doğubank vasıtası ile piyasada isim yapmıştı.Türkiyeye girince belli piyasası zaten vardı.
    Oppo için bu durum geçerli değil ve bu fiyattan zor. Albenisi varmı telefonun , tabii ki var ama bu fiyattan değil.
    Ortaya koyabileceği bir özel durum yok malesef.O fiyata Mi8 Pro varken ve şeffaf arka kapağı ile hoş bir detayken OPPO RX17 Pro'yu
    rengine rağmen bile tercih edilmez.
  • 5000 tl ye orta sinif islemci.

O paraya s9 varken kim yuzune bakar ki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla hiçbir yoruma aldırış etmeden Ax7 oppo aldım ben çok memunum hızı arayüzü kamera şarj olayı çok güzel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yar saçların lüle lüle oppoooooo sana güle güle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimseye tavsiye etmem, yakınım opporx17 pro telefonu alıcaktı vazgeçirdim.
    Mutluyum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oppop enteresan bir marka örnek oppo f9 mediatek cpu lu telefonun tr satışı 2800 tl fakat redmi note 7-8 al üstelik snapdragon yarı fiyatı civarı belki bir iki tık fazlası ama mtk cihaza 3k ya yakın para istemek nedir abi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.