Şimdi Ara

OPSkin Nasıl Eşya Satılır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eşya satmak istiyorum alttaki gibi bir anlatım buldum fakat paypal ile alınabildiği söyleniyor ve ülkemizde paypal mevcut değil. Başka bir yolu yordamı var mı ? Kullanan arkadaşlar anlatabilirlerse çok sevinirim.
    https://www.youtube.com/watch?v=X3XLFX9yK6s&t=198s

• Paypal kalktıdığından beri opskins ile olan alışveriş zorlaştı maalesef. Bitcoin üzerinden alışveriş yapanlar var ama bitcoin paypal kadar kolay değil olayı çözmesi biraz zaman alabilir. Bitcoin aracılığıyla alabilirsiniz onu araştırın, bunun haricinde paypal ile ödeme ülkemizde geçerli değil.
  • Opskins paylotion gibi bank account diye bir para cekme secenegi var orda hesabındaki parayı direk banka hesabına aktarabiliyorsun turkiyedeki tum bankalar oluyor buraya kadar hersey guzel sıkıntılarından bahsedeyim para cekme talebi verdiginde 4 gun sonra opskins paylotion sitesine atıyor ordan hesap bilgilerini giriyorsun parayı senin banka hesabına 3 is gunu icinde gonderiyorlar dolar olarak gelen para paylotionda tl ceviriyor orda minimum 1000 doları 100 tlsi eksik tlye ceviriyor para cekmek istedigin zaman %3u ve 16.5 tl havale ucreti alıyor kısaca ben 1200 dolar cektim bu sekilde 300 tl eksik geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Altın nerden alınır?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.