Şimdi Ara

Optic Ses Çıkışlı TV ye Kulaklık Takma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LG43UF6407 televizyon var arkadaşta. Televizyonun kulaklık çıkışı yok. Elimizde Logitech z333 2+1 ses sistemi var. 3.5 mm jack çıkışlı.

Biz buna aşşağıdaki dönüştürücü almadan yapam şansımız varmı bundan alsak ses kalitesi nasıl olur.
    aliexpress

tv çıkışları ise şöyle

Optic Ses Çıkışlı TV ye Kulaklık Takma

• Hocam hemen hemen aynı televizyonu kullanıyoruz , bende linkteki çeviricinin aynısı ile kullanıyorum. Maalesef başka çözümü yok.
  • ses kalştesine gelince , bir sorun yok , usb üzerinden hd filmler ve müzik dinliyorum cızırtı v.s. yok . 6$'a en uygun çözüm yolu bu. Bu arada şunu söyleyim dönüştürücü ile sesi 2+1'e aktarırsınız ama ses kontrolünü tv kumandası ile yapamazsınız . optik kablo sesi digital olarak aktardığı için sinyalin gittiği cihaz üzerinden sesi açıp kısabiliyorsunuz.
    Ancak söyle bir durum var mesela digitürk , d smart veya herhangi bir dijital uydu cihazını tvye aktardınız diyelim uydu cihazının kumandasından ses kontrolü yapılabiliyor. Ama diyelim ki dvd cihazı bağlı tvye bir müzik cdsi dinliyorsunuz sesi o zaman 2+1 üzerinden kısıp açacaksınız. Umarım yardımcı olabilmişimdir..
  • mustyblack kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Ses kalitesi olarak normal kulaklık çıkışına takmış gibi mi yoksa daha mı iyi bir ses kalitesi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mussti19 kullanıcısına yanıt
    8-9 dolara , usb kablolu ,,isterseniz adaptörle isterseniz tv üzerindeki usb den güç alıyor,,, hemde ses çıkışı olarak kulaklık soketide var,,, biraz daha bakın, bulursunuz,, ben bir arkadaşa aldım, sorunsuz çalıştığıni söyledi,, ben alırken 8 dolardı,, dolar patladı, 10 dolara çıktı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.