Digitürk Plus kutusunun arkasında digital ses çıkışı olarak sadece optik çıkış olduğunu öğrendim. Benim ev sinema sisteminde ise digital olarak sadece coaxial giriş var. İnternette sadece şu sitede optik-coaxial dönüştürücü satılıyor:http://www.ranteks.com.tr/index.php?cmd=urun_goster&urun=835 Amazon sitesindeki bir kullanıcı bu dönüştürücüye çok benzeyen bir marka ürün almış ama hiçbir işe yaramadığını yazmış. Donanımhaber de bir ara PS3 için bu dönüştürücüyü amazon dan getirten bir arkadaş oyunlarda iyi ama diğer uygulamalarda seste kesiklik oluyor demiş. Digitürk Plus ile bu dönüştürücü işe yarar mı acaba biraz önce konuştuğum digitürk teknik servisinin böyle bir dönüştürücüden haberi bile yok zaten. İşin ilginç tarafı ellerinde kurulu HD yayın gösteren bir sistem bile yok denemek için. Ben de ses olayını çözmeden almayı düşünmüyorum. Bu dönüştürücü ile ilgili bilgisi olan yazarsa sevinirim. Saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme