Şimdi Ara

Optik gözlük çerçeve tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Optik gözlük kullanıcısıyım.Yeni gözlük çerçevesi alıcam.Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Bana erekek optik gözlük modeli konusunda yardımcı olabilecek var mı?

Ne istediğimi bende tam olarak bilmiyorum

• Çerçevesi hafif olan modellere bak. Tarzıda artık sana kalmış, takıp beğeneceksin
  • Picaldi akar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dışarıdan tavsiye alınarak temin edilecek bir ürün değil. Optikçiye gidin. çerçeveleri deneyin. Yüzünüze oturan kendinizi rahat hissettiğiniz bir taneyi alın. Her çerçeve her surata uymaz. 1 ay sonra başım ağrıyo, burnum yara oldu diye dolanırsınız yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Bu dışarıdan tavsiye alınarak temin edilecek bir ürün değil. Optikçiye gidin. çerçeveleri deneyin. Yüzünüze oturan kendinizi rahat hissettiğiniz bir taneyi alın. Her çerçeve her surata uymaz. 1 ay sonra başım ağrıyo, burnum yara oldu diye dolanırsınız yoksa

Doğru diyorsunda biraz tavsiyeye ihtiyacım var.Yok mu şu model iyi şu modeli tavsiye ederim diyebileceğiniz modeller?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Bu dışarıdan tavsiye alınarak temin edilecek bir ürün değil. Optikçiye gidin. çerçeveleri deneyin. Yüzünüze oturan kendinizi rahat hissettiğiniz bir taneyi alın. Her çerçeve her surata uymaz. 1 ay sonra başım ağrıyo, burnum yara oldu diye dolanırsınız yoksa

Doğru diyorsunda biraz tavsiyeye ihtiyacım var.Yok mu şu model iyi şu modeli tavsiye ederim diyebileceğiniz modeller?

Hocam ben de onu diyorum. Eski bir optikçi olarak söylüyorum bunları. Genelde titanium faset çerçeveler tercih edilir. Hem zarif hem hafif olduğu için. Ama kimisinin yüzünde kemik çerçeveler daha güzel durur. Kimisinde yarım çerçeve denilen nylor ler. o yüzden bir yerde bir iki model denemen senin için daha faydalı olur. ezbere gidip almakla olmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Hocam ben de onu diyorum. Eski bir optikçi olarak söylüyorum bunları. Genelde titanium faset çerçeveler tercih edilir. Hem zarif hem hafif olduğu için. Ama kimisinin yüzünde kemik çerçeveler daha güzel durur. Kimisinde yarım çerçeve denilen nylor ler. o yüzden bir yerde bir iki model denemen senin için daha faydalı olur. ezbere gidip almakla olmaz

Bir kaç tane optikçide bazı modeller denedim.

Bunu beğenmiştim ama sonra ön hattının yanlara göre biraz uyumsuz olduğuna karar verdim.

Optik gözlük çerçeve tavsiyesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer bu tür bir çerçeve yüzünüze oturduysa

fasetlere mutlaka bakın. Özellikle titanium olanlar hem çok hafif hem çok zariftir.

• Pier gibi titanium faset diyorum bende :)

Gozlukcum cok vazgecırmeye calisti beni faset cerceveden ama beceremedi :)

Bi onceki gozlugum esnek plastik cercevesi vardi exxess marka gozumde gozluk oldugunu bile unutuyordum cok yattim gozlukle. Hala da unutuyorum :)

C3rceveli gozluk kullaninca kisitlanmis gibo hissediyorum ben daraliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

Pier gibi titanium faset diyorum bende :)

Gozlukcum cok vazgecırmeye calisti beni faset cerceveden ama beceremedi :)

Bi onceki gozlugum esnek plastik cercevesi vardi exxess marka gozumde gozluk oldugunu bile unutuyordum cok yattim gozlukle. Hala da unutuyorum :)

C3rceveli gozluk kullaninca kisitlanmis gibo hissediyorum ben daraliyorum :)

gözlükçün haklıydı ama neyse, titanium faset gözlüğünden memnunmusun kırılma filan yaşadınmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 23 Eylül 2017; 13:26:53 >
  • lombardo made in turkey CE metal ( titanium asla ) gözlük çerçevesi çok kötü deformasyonda mükemmel netice ile geri kazanılabiliyor harika ürün.
  • arel.gr kullanıcısına yanıt
    Nerden buldun bu mesajı kardeşim :))

Diğer çerceve kırıldı 1.5 sene önce aldm bir tane daha.

Eğer esnek titanyum faset ve kırılmaz cam almasaydım oğlum sayesinde 7-8 gözlük değiştirmiştim şimdiye kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.