Şimdi Ara

Optimum gold standard whey ölçek kaşığı ne renk ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar decathlondan Optimum gold standard whey aldım.
    İçinden ölçek kaşığı en altından gold renginde çıktı.Videolarına bakıyorum incelemelerine falan hep şeffaf renkde kaşığı sahte olabilir mi benimki?
    Optimum gold standard whey ölçek kaşığı ne renk ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegalot -- 14 Ağustos 2017; 9:30:10 >

• Bir kutu optimum kullanmıştım. Aloproteinden almıştım bende. Ölçek altın rengindeydi. Tam tersi şeffaf olanlar sahte olabilir optimumun orjinalinde ölçek altın rengindedir diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

Bir kutu optimum kullanmıştım. Aloproteinden almıştım bende. Ölçek altın rengindeydi. Tam tersi şeffaf olanlar sahte olabilir optimumun orjinalinde ölçek altın rengindedir diye biliyorum.

Youtubedan videolarını ürün açılımlarını falan izledim nerdeyse 1 tane sarı renkde göremedim.Hepsi şeffaf renkte.Yabancı videolarda altın sarı renk var ama onlarında çoğu altın sarııs renginde
  • Hem altın renginde hem de şeffaf olarak ölçek var. Şeffaf olan ürün büyük ihtimal Avrupa, altın olan ise Amerikan üretimidir. Yalnız altın renkte olduğu için kesin Amerikan olacak diye bir durum yok. Bazı Avrupa üretimi farklı aromaların içinde de altın renkte çıkabiliyor.
  • Orhun kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende yazanlar bunlar.

MENŞEİ İNGİLTERE

İTHALATÇI FİRMA:GLANBIA
  • Bendede var optimum whey ölçek rengi şeffaf

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.