Bildirim
Optimum gold standard whey ölçek kaşığı ne renk ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bir kutu optimum kullanmıştım. Aloproteinden almıştım bende. Ölçek altın rengindeydi. Tam tersi şeffaf olanlar sahte olabilir optimumun orjinalinde ölçek altın rengindedir diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hyuga kojiro
Bir kutu optimum kullanmıştım. Aloproteinden almıştım bende. Ölçek altın rengindeydi. Tam tersi şeffaf olanlar sahte olabilir optimumun orjinalinde ölçek altın rengindedir diye biliyorum.
Youtubedan videolarını ürün açılımlarını falan izledim nerdeyse 1 tane sarı renkde göremedim.Hepsi şeffaf renkte.Yabancı videolarda altın sarı renk var ama onlarında çoğu altın sarııs renginde -
Hem altın renginde hem de şeffaf olarak ölçek var. Şeffaf olan ürün büyük ihtimal Avrupa, altın olan ise Amerikan üretimidir. Yalnız altın renkte olduğu için kesin Amerikan olacak diye bir durum yok. Bazı Avrupa üretimi farklı aromaların içinde de altın renkte çıkabiliyor. -
Aynen hocam bende yazanlar bunlar.
MENŞEİ İNGİLTERE
İTHALATÇI FİRMA:GLANBIA -
Bendede var optimum whey ölçek rengi şeffaf
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X