İyi günler. Aşağıda yazdığım sistemin parçaları sizce uyumlu mudur?Herhangi bir parça dar boğaz yapar mı?Eklemeleriniz olabilir mi?(Limitim 2200 tl civarı.Yarın,%25 Vatan indirimiyle almayı düşünüyorum.)
İşlemci: İntel Core i5 3570 ( k olanı çok ses çıkarıyor diyorlar,o yüzden sadesi) E.kartı: Msi Gtx 6600ti Anakart: Asus P8Z77-V Pro Ram: Gskill RipjawsP 16 gb (4*4)
Harddiskim ve kasam olduğu için onları yazmadım.(700 w 80+ güç kaynağım var,sistemi kaldırır mı?)
Teşekkürler.
K olan overclock olabiliyor. O yüzden i5 3570k alın. Ses çıkarmaz. O çıkarırsa k olmayanı da çıkarır (fandan bahsediyoruz). Anakartı msi z77 gd55 veya g45 yapıp rami de isterseni 8gb'a düşür. Böylece gtx670 alabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: HiqhWoltage
K olan overclock olabiliyor. O yüzden i5 3570k alın. Ses çıkarmaz. O çıkarırsa k olmayanı da çıkarır (fandan bahsediyoruz). Anakartı msi z77 gd55 veya g45 yapıp rami de isterseni 8gb'a düşür. Böylece gtx670 alabilirsin.
Önerdiğiniz anakartlardan biriyle olursa süper olur.Peki gtx670 i 700w güç kaynağı çalıştırır mı?
evet çalışır 700w ile.
Adamın dediğini yap
Ses çıkarmıyor çok. Şuan kullanıyorum yük altında bile rahatsız olmadım. 16 GB ram gereksiz. 8gb alıp ekran kartına yada baska bir parcaya yatırım yapın. MSI GTX 660TI POWER EDITION'ı öneririm kart olarak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme