Şimdi Ara

OPTIMUM WHEY ALMALIMIYIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.Öncelikle sunu belirtöek isterim.Spora yeni baslamıyorum.3.kademe wing chun öğrencisiyim. zamanında aldığım hızlı kilolar yüzünden göğüs bolgemde sarkıntılar var.

Bu durum hosuma gitmediği için body'r basladım 1,5 aydır.gecen hafta programı değiştirdim ve 3 günlük ayrı ağır antreman programım var.Temmuza kadar sarkıklardan kurtulmak, güç kazanmak ve biraz hacimlenmem icin optimum whey almayı dusunuyorum.creatin ve türevleri dusunmuyorum.

Dediğim gibi , amacım hayvan gibi şişmek değil.Sarkıklardan kurtulmak ve gözle görülür sekilde hacim kazanmak istiyorum.(kol , omuz gogus) şu da var.benim hali hazırda kol ve omzum zaten hafif sıktıgımda kaslar net sekilde büyüyor ve gözüküyor.İnce sısla değilim yani.

1.77 boy , 74,5 kilom var.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 26 Şubat 2014; 12:19:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kullanmanızın gelişim hızınızı artıracağı kesin fakatsadece supplement kullanmakla olmaz. bunun yanısıra günlük protein ihtiyacınızı karşılamak için tavuk,süt,vs. tüketerek gereken protein miktarınızı karşılamanız gerekir.günlük 120-150 gram arası protein almaya çalışın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercinato88

kullanmanızın gelişim hızınızı artıracağı kesin fakatsadece supplement kullanmakla olmaz. bunun yanısıra günlük protein ihtiyacınızı karşılamak için tavuk,süt,vs. tüketerek gereken protein miktarınızı karşılamanız gerekir.günlük 120-150 gram arası protein almaya çalışın

Hocam ben zaten dengeli ve yeterli beslenen , düzenli uyku düzenine sahip biriyim.

Yapılan ölçümler sonuu Sadece protein olarak eksiğim var biraz.süt ve süt ürünleri , yumurta et vs yiyorum ama ne kadar yiyebilirsin ki :)

O yüzden istiyorum.siz bana ; al kas gelişimini fazlasıyla artırıp güc kazandırır diyorsunuz dimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle şunu söyleyeyim optimum whey proteini tavsiye ederim. ben yaklaşık 4 yıl kullandım o ürünü ciddi anlamda faydasını gördüm diyebilirim. fiyatı da rakiplerine göre oldukça uygun. universal veya weider ürünleri de çok iyidir ama fiyat anlamında sizi çok zorlayabilir. onun için tercih etmedim hiçbir zaman.
    whey protein güç anlamında size bir katkı sağlamaz. güç kazanmak için farklı ürünler alman lazım(creatin vs.)whey sadece antrenmandan hemen sobra içildiğinde çok hızlı bir şekilde kana karışarak kas gelişim /onarım hızını artırır.bunu sağlayacak doğal bir besin yoktur diyebilirim. var aslında ama 30 gram whey protein elde edebilmek için dünya kadar yemeniz lazım. onu da geçtim artık protein tozu teknolojisi de bayağı gelişti. bu ürünlerdeki aminoasitler de mikrofibize edildiğinden yararı daha da fazla.
    sonuç olarak almanı tavsiye ederim. antrenmandan hemen sonra bir ölçek içebilirsin. duruma göre gün içinde 2 ölçekte kullanabilirsin. ama unutma bu iş beslenmedir. toplamda ihtiyacınız olan gramajı tutturamazsanız yerinizde sayarsınız. kolay gelsin.

• Hayvan gibi istesende şişemezsin, dışardan kolay görünüyor millete. Kilo başına 2 gram protein 3 gram karbo tüket, haftada 3-4 gün ağır çalış 1 senede kıvama gelirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercinato88

öncelikle şunu söyleyeyim optimum whey proteini tavsiye ederim. ben yaklaşık 4 yıl kullandım o ürünü ciddi anlamda faydasını gördüm diyebilirim. fiyatı da rakiplerine göre oldukça uygun. universal veya weider ürünleri de çok iyidir ama fiyat anlamında sizi çok zorlayabilir. onun için tercih etmedim hiçbir zaman.
    whey protein güç anlamında size bir katkı sağlamaz. güç kazanmak için farklı ürünler alman lazım(creatin vs.)whey sadece antrenmandan hemen sobra içildiğinde çok hızlı bir şekilde kana karışarak kas gelişim /onarım hızını artırır.bunu sağlayacak doğal bir besin yoktur diyebilirim. var aslında ama 30 gram whey protein elde edebilmek için dünya kadar yemeniz lazım. onu da geçtim artık protein tozu teknolojisi de bayağı gelişti. bu ürünlerdeki aminoasitler de mikrofibize edildiğinden yararı daha da fazla.
    sonuç olarak almanı tavsiye ederim. antrenmandan hemen sonra bir ölçek içebilirsin. duruma göre gün içinde 2 ölçekte kullanabilirsin. ama unutma bu iş beslenmedir. toplamda ihtiyacınız olan gramajı tutturamazsanız yerinizde sayarsınız. kolay gelsin.

Teşekkürler hocam.Siparişi verdim shakerla beraber.yarın aksam elimde olur büyük ihtimal.

Temmuz'a kadar şu sarkıntılardan kurtarıp biraz hacimlenmeme yardımcı olsa yeter.Benim vücudum yatkın body'e.Eskiden de yaptığım için en ufak calısmada hemen şişiyor kol ve omuz :) Dediğim gibi , amacım sarkıklardan kurtulmak.4 ayda gözle görünür sekilde iyileşme olacaktır zaten.

Tekrar teşekkürler :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPTİMUM WHEY GOLD PROTEİN TOZU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.