Şimdi Ara

Optimum Whey + Inkospor Likit Amino Asit Kullanımı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde Optimum Whey Protein Tozu var spordan hemen sonra 1,5 ölçek su ile içiyorum.

Inkospor Likit Amino Asit almayı düşünüyorum fakat bu ürününde kullanım şekli aynı "spordan sonra 1 ölçek su ile"

Bunları belli bir zaman aralığında mı içmeliyim yoksa ard arda mı? veya nasıl içmeliyim..

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: theseco

Merhaba,

Elimde Optimum Whey Protein Tozu var spordan hemen sonra 1,5 ölçek su ile içiyorum.

Inkospor Likit Amino Asit almayı düşünüyorum fakat bu ürününde kullanım şekli aynı "spordan sonra 1 ölçek su ile"

Bunları belli bir zaman aralığında mı içmeliyim yoksa ard arda mı? veya nasıl içmeliyim..

1.5 ölçek fazla, protein ihtiyacını tamamlayamıyorsan iç ama en fazla 1.5-2 ölçek al.
    su tüketimini eksik etme
    amino asit almanı tavsiye etmem bcaa daha faydalı bir amino asit gubu.
    whey proteini spordan sonra içebilirsin.
    amino asitide spordan sonra içebilirsin. ard arda tüketmenin sakıncası olmaz. önemli olan iyi bir kombine yakalamak.
    ben ant sırasında bcaa ant sonrasında whey alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: theseco

Merhaba,

1.5 ölçek fazla, protein ihtiyacını tamamlayamıyorsan iç ama en fazla 1.5-2 ölçek al.
    su tüketimini eksik etme
    amino asit almanı tavsiye etmem bcaa daha faydalı bir amino asit gubu.
    whey proteini spordan sonra içebilirsin.
    amino asitide spordan sonra içebilirsin. ard arda tüketmenin sakıncası olmaz. önemli olan iyi bir kombine yakalamak.
    ben ant sırasında bcaa ant sonrasında whey alıyorum.

hocam şuan işleyişim değişti Inkospor almıyorum bu ay sonunda yurt dışından elime 1 adet Weider Casein ve Wieder Likit Amino gelecek.

Caseinin yatmadan önce içildiğini biliyorum fakat whey ile karıştırıp antrenman sonrası içebilirim heralde ama 1 ölçek whey 1 ölçek casein 400ml'lik shakera fazla gelir diye düşünüyorum.

Bu karışımı en iyi nasıl yapabilirim ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.