Şimdi Ara

Optimum Whey Sahte mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün aldığım Optimum Whey'de şu videoda 1:20 de görünen kapağın altındaki kaplama çıkmadı.
    https://www.youtube.com/watch?v=XdzM-RCxJgM

Daha önce aldığım optimumda vardı diye hatırlıyorum sahte olma ihtimali var mıdır?Onun dışında orjinal duruyor yakamoz gıda yapıştırması vb. var.

• Optimum almayı kesti millet sahte çıkma olasılığı çok yüksek bu yüzden diğer markalara yönel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nereden aldın eksik basım olmuş olabilir , içinin rahat etmesi için arkadaşının kullandığı tozun tadına bak yada kullanan başkasına ver bir ölçek :)
  • Eğer yakamozdan aldıysan güvenebilirsin, ayrıca extreme milk ile double rich aromalarından biri Amerika diğeri ingiliz menşei, birinde kapağın altında koruyucu bant var diğerinde yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayvitamin'in ankara/kızılay şubesine gidip elden aldım.Kutusu orijinal onda sıkıntı yok ama acaba içini açıp sahte tozla değiştirdiler mi diye şüphelendim.Kapağında açmayı önlemek için olan şeysi duruyordu aslında.Biraz araştırdım tüm optimumların içinde yokmuş koruyucu kaplama içim rahatladı biraz.
  • bende supplementler.com dan aldım double çikolata olan o kapaktan vardı tadın da da bir sıkıntı yok üretim yeri ingiltere
  • Yakamoz gıdanın orjinal kutuların içine sahte toz koyduğuyla ilgili söylentiler var (bizzat işin içindeki adamlardan duydum). Böyle bir durumda hangi siteden aldığınızın bir önemi yok keza hepsi aynı yerden alıyor.

Ayrıca tad farkı var. İngilterede satılan ürün burdakinden daha şekerli (Burdaki de ingiltereden getirilme abd değil!).

Koruyucu kapak yoksa geri gönder derim. Riske girmenin mantığı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oha yalana bak
    yıllardır yakamoz gıdadan alırım her ürünü o yapışkan koruyucu her zaman olur üzerinde

o yoksa alıyorsanız sizin kerizliğiniz
  • Aynı şüpheler benimde aklıma geldi. Aminospking vs. gibi konularda var. Optimum şu durumda en iyisi fakat güvenemedim.
    Yakamozdan veya supplementlerden gelen ürünün kutusuyla, Optimumun sitesindeki ürünlerin kutusun çok farkı var. Kapağından altına kadar farklı.
    Ürün fotoğraflarını çekip ON amerika adresine mail attım.
  • türkiye ye gelenler bildiğim kadarıyla ingiltere de üretiliyor . amerikadakilerin kutu şekli veya içerikleri farklı olabilir

amerikada 1 numara ama nedense ingiltede üretilenler o kadar tutmadı yani türkiyedekiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kliwaj -- 17 Şubat 2016; 0:25:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.