Şimdi Ara

optoma hd66 3d aldim yardim edin plz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar optomanin hd66 3d projeksyonunu aldim fakat bi turlu 3d ozelliiigini kullanamadim.
    internetten 3d film indirdim sonra sinemadan verdikleri 3d ready gozlugumde vardi optoma hd66 3d projeksyonunda 3d ozelligini aktif ettim filmi calistirdim gozlugu taktim bi turlu 3d goruntuyu alamadim.
    bu olayin nasil oldugunu bilen kullanan varmi

• ALdığınızda size kutu içinde ayrı olarak 3d gözlük vermeleri gerekiyor diğer türlü plastik gözlüklerle bir sonuç alacağınızı sanmıyorum !!!

Kurulum özelliklerine bakın codeclerle ilgili açıklama olabilir normalde sitelerde indirilen filmleri sorunsuz izleyebilirsiniz (3D) büyük ihtimal kurulum hatası yaptınız gibime geliyor !!!

Bu aradada yurt dışı sitelere baktım 3D görüntüleri okuyamama gibi sorunun olduğundan bahsedilmiş !!!

Netice almak içinde nvidia 3d vision pcye yüklenmesi önerilmiş işi görürümü bilemem ama aldığınız firma ile görüşmenizde fayda var !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 19 Şubat 2010; 8:57:47 >
  • benim bildiğim normal vga dan bağlayıp 120 hz i açmanız gerekiyor tv den , 1280x720@120hz sonradanda nvidia ekran kartı ve nvidia gözlüklerden almanız gerekiyor, ancak bu şekilde 3d oyun ve filmlere bakabilirsiniz, 3d film olarak şu anda piyasada sadece plastik renkli gözlükler için filmler var , diğerlerine rastlamadım , bu avatar veya ona benzer teknolojideki filmlere. bence bu projector ü düşünüyorum , normal hd film performansı nasıl ? akşam zifiri karanlıkda bluray film deneme şansınız oldu mu ? veya ps3 de oyun. deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • Nereden kaça almıştın, bir pm atar mısınız ?
  • bende merak ettim nerden ve kaca aldiniz acaba? ben aradim bulamadim
  • Arkadaşım öncelikle bu iş için 3d destekli bi ekran kartın olucak ve Stereoscopic 3D driverını yükleyeceksin.Bunla beraber Nvidia 3d vision gözlük seti ve yanında 3d projeksiyon perden olmalı.Olmuşken bi de logitech z5500 ve odanda ses yalıtımı olacakki bak işte o zaman tadından yenmez ama bana kalırsa projeksiyon konusunda yanlış seçim yapmışsın tabi bu benim naçizane fikrim he yanlış seçim yapmışsın derken h5360 modeli acer'ın diyicem ama ürün uzun bi süredir projeksiyon konusunda iddalı ve hesaplı malum firma tarafından ithal edilmemekte.Yinede güzel seçim yapmışsın Avatar'ı izleyen biri olarak 3d teknolojisini edinmenin ne yolla edinilirse edinilsin fazlasıyla yerinde bi hareket olduğunu düşünüyorum.Hayırlı olsun güle güle kullan.
  • Yaw Acer nire Optoma nire ! En çok ariza yapan , adi marka Acer , kimse kusura bakmasın. Optoma ise DLP konusunda dünyada en iyi 3 firma arasında görülen iyi bir Ingiliz firması. Ayrıca HD65 USA piyasasında en çok satan ev sinema projektörü olmuştur. Bu hd66 ise onun biraz daha oyuncular için geliştirilmiş ve 3d uyumlu hale getirilmiş versiyonudur.

Ayrıca Istanbul Bilişim'de satılıyor sanırım bu hd 66.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitor Alacagim, Philips'mi Lg'mi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım inan arıza malumatını nereden aldın bilmiyorum ama gerek monitör olsun gerek projeksiyon görüntü konusunda acer çok başarılı bi markadır ki benim çevremde acer ve benq projeksiyon kullanan bi çok tanıdığım var ve bir kişiden bu yönde bi şikayet almadım ki genç çocuklar bunlar projeksiyon elden ele bi onun evine bi diğerinin pes turnuvaları falan sen özellikle bi modelin fabrika çıkışı serisinde problem var diosan onu bilmem,ki yazıda da belirttiğim üzre bu benim naçizane fikrim arkadaşımızda problemini çözmüş anlaşılan tekrar hayırlı uğurlu olsun.
  • Arıza malumatını forumda uzman projektör servisi arkadşımız bilgeolun yazıyordu. Ayrıca başka yerlerden de biliyorum. Ayrıca tabii her markayı kullanan "çok iyi" diyor projektör konusunda ama fark iki ya da daha fazla markayla karşılaştırınca ortaya çıkıyor. İyilik ve kötülük malum izafi kavramlardır. Acer'ın da kaliteli ürünler sunmasını dilerim tabii ki.
  • 3d ozellikgini kullanabilmen icin aktif 3d gozluk ve gozluk ile uyumlu olarak calisan 3d donusturucu kullanman gerekiyor. cihaz sadece 3d filmlere uyumlu olarak uretilmis durumda belirtilen yan urunleri aldigin zaman ki yaklasik maliyeti 450 dolar civarinda, 3D uyumlu filmleri seyretme keyfine varabilirsin. simdilik oldukca yuksek fiyattalar fakat ilerde uygun fiyatlara inecegini umuyorum. gercekten cihaz oldukca iiyi ve cok tercih ediliyor. umarim memnun kalirsin... amazon.com da 3d ile ilgili aciklayici bilgiler bulunmakta istersen oradan yararlanabilirsin.
  • Bende de var bu aletten. Aklınızda olsun 2 sene sonunda DLP chipi sapıtıyor. Ekranda beyaz ölü pikseller olusuyor
    Ampul daha 1400 lu saatlerde ama o chipin fiyatı 190 euro. Garantı bıttı elımde kaldı. Ampulu bıtınce de cöpü boylayacak
    Pahalı zevk bu projeksiyon. Kendı kadar yedek parça yok daha neler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.