Şimdi Ara

OracleGame'e Dh olarak en az bir clan çıkaralım :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyu gördüm geldim eski bir oyuncu olarak ben de aranıza katılmayı isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimoire-

Bende warrior açmayı düşünüyorum. KC çekecek misiniz arkadaşlar

exp pre almadan ne exp kasabilirsin dc pre almadan nede item kasabilirsin 2sinden birini alman şart
  • yarın saat 9 da açılacak.eğer gelecekler varsa şimdiden kayıt olsunlar.kc olarak gamecrea veya paypal üstünden alabiliyorsunuz.forumda clan bölgesinden tercihinize göre araştırma yapabilirsiniz.dh clanı kurmak aklımda vardı ancak tahmin ettiğim sayıda gelen olmadığı için ben de başka bir clana katıldım.incelemek isteyen varsa linkleri aşağıya bırakacağım.

oracle game forum
    oracle game kayit
    oracle game pus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelsgoodman -- 23 Temmuz 2015; 18:00:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aalpcan

yarın saat 9 da açılacak.eğer gelecekler varsa şimdiden kayıt olsunlar.kc olarak gamecrea veya paypal üstünden alabiliyorsunuz.forumda clan bölgesinden tercihinize göre araştırma yapabilirsiniz.dh clanı kurmak aklımda vardı ancak tahmin ettiğim sayıda gelen olmadığı için ben de başka bir clana katıldım.incelemek isteyen varsa linkleri aşağıya bırakacağım.

oracle game forum
    oracle game kayit
    oracle game pus

Ben de oracle başlayacağım fakat paypal ödeme sistemi şu an aktif değil diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: W

quote:

Orijinalden alıntı: aalpcan

yarın saat 9 da açılacak.eğer gelecekler varsa şimdiden kayıt olsunlar.kc olarak gamecrea veya paypal üstünden alabiliyorsunuz.forumda clan bölgesinden tercihinize göre araştırma yapabilirsiniz.dh clanı kurmak aklımda vardı ancak tahmin ettiğim sayıda gelen olmadığı için ben de başka bir clana katıldım.incelemek isteyen varsa linkleri aşağıya bırakacağım.

oracle game forum
    oracle game kayit
    oracle game pus

Ben de oracle başlayacağım fakat paypal ödeme sistemi şu an aktif değil diye biliyorum

Paypal sw açıldıktan hemen sonra açılacak deniyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lwl item kolay mı ? birde kc dediğiniz cash mi ? oda varsa kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beginyou

lwl item kolay mı ? birde kc dediğiniz cash mi ? oda varsa kötü.

Farm server, dolayısıyla zor.

Kc var, o da mecbur. Bu tip serverların aylık en azından 1000 tl masrafı var. Üstüne de kar yapmak isteyecek adam. Dolayısıyla kc satışı oluyor.
  • Hangi ırk açacaksınız arkadaşlar?
  • ÜStte de yazdığım gibi serverin açılmasını bekliyoruz. Ciddi ve seviyeli bir oyun planlıyorsanız beraber oynayabiliriz. Herkese şimdiden iyi oyunlar iyi eğlenceler
  • arkadaşlar oyunu indirdim bilgisayara yüklerken avg truva atı uyarısı verdi. ne bu? sizde böyle bir durum oldu mu? bi de dh olarak hangi ırk açılacak, clan kurulacak mı?

http://i.imgur.com/woxglrH.png
  • Karus acalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karus priest açtım, diğer arkadaşlar oyunun tutup tutmamasını bekleyeceklermiş.
  • Nickler ne beyler? Karus açtım bende warrior
  • Eğer arkadaş grubu varsa bende başlayabilirim. Tek başıma kasılmak zor olur, PM atabilirsiniz.
  • arkadaşlar windows 8.1 single language var pc de yeni aldığım için orjinal felan bozmak istemiyorum win 7 yüklesem oynar oyunları ama bu win 8.1 de birşey var hiç bir pvp yi oynamıyor 19xx sürümleri özellikle id şifre yazma yerine geldiğinde 5-10 sn içinde otomatik oyunu kapatıyor acme ile çakışıyormuş felan dedi gmler hep söyledim tw den girip bir sürü şey denedielr olmuyor format at win 7 yükle diyolar acaba başka bir çözümü yokmu win 8.1 ile oynayamazmıyım bu tarz pvpler? şimdiden teşekkürle
  • Orc Asasım aktif klan varsa gelmek isterim pm: koxper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbakan Pirlo -- 28 Temmuz 2015; 15:28:17 >
  • lisanslı mı yoksa pvp mı ?
  • Karus mu el morad mı açşıyorsunuz?
  • Karus warıor oynuyorum nickim NARCOTİC 62 lwlim aktif clan varsa alın benide..
  • klan yokmu :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.