Şimdi Ara

OracleGame'e Dh olarak en az bir clan çıkaralım :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Süpirman

ya theko ya da baktım maden full maradon full bdw ii filan ama czde 1 tane adam yok emc townda 5 kişi tam şu saatte 2 hafta sv mv kalmaz onda da

Çok yanlış zamanda bakmışsınız cz'ye. Cz user'ının yaş ortalaması genelde büyük olduğu için herkes işinde gücünde oluyor. Akşam 9'dan sonra sahura kadar czde minimum 70 kişi (karus+human) oluyor. Özellikle csw ve savaşlar efsane, cswde yolda yürüyemiyorsunuz adamlara takılmaktan o kadar fazla insan oluyor ki . Eğer yönetim bu tutumunu bozmaz bu şekilde oyunu yönetmeye devam ederse TheKo efsane olur, yok achgames gibi cıvıtır işi paraya dökerlerse yazık olur.

• yourko oynuyorum 1,5 hafta önce açıldı, czsi de maradonu da aşırı kalabalık, yılların serverı olduğu için admin tecrübeli serverı öldürmemek için her şeyi yapıyor 1,5 hafta sonra bile yeni userler başlıyor çünkü leveli şimdilik 62de sınırlı, 1 hafta gecince direk 60 level olma scsi geldi 1-2 günde pazardan ticaretle yada bronze pre parasına pusdan cekilebilir, high class itemler +6da sınırlı, chitinin drobu çok düşük oldugu icin bikaç kişide set var o da +5, anlayacagınız 10 günü geçmiş serverda dragonlu adamın itemi +7 fp +6 md olunca charımı daha dizmememe rağmen +6fp +7sword breakerla cok rahat cz slotları basabiliyorum. exp para slotları czde oldugu icin gece 5de bile kalabalık. sadece maradonda pazar sayısına bakıp czye ışınlanıp towndaki insan sayısını gördügünüzde eski koyu buldum der oyuna baslarsınız zaten.
  • oraclegame i bekliyorum bende. umarım paragöz bir server olmaz. achgames i o yüzden bıraktım. karakterin üstünde +7 hb duruyor hala.
  • ne durumdasiniz beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla Ben oracle acilana kadar rastgele takiliyorum.oracle acilinca burdan gelenlerle iletisime geceriz gene.

• Ben de varım , para yatıracak zaman harcayacak yer arıyorum. 2004 yılından beri eski tadını kaybeden KO nun yerini tutan sadece yourko var , onda da sevmediğim tip insanlar oldugu için oracle game düşünülebilir.

Bana pm atarsanız hem yardım ederim , yardımlaşırız , hem de güzel zaman geçiririz ilerleriz oyunda.

Lanet olasıca oyunu dede olsak bırakamayacagız
  • bianko oynayabilrisinz dolu item yapmak 3 gün alır cz dolu solo alt hiç durmuyo :D
  • oracle ye başlayacaksanız dh olarak bende gelirim hocam bi pm kadar uzagınzdayım :)
  • server durumu nasıl başladınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçanayı

bianko oynayabilrisinz dolu item yapmak 3 gün alır cz dolu solo alt hiç durmuyo :D

serverın doluluk - exp oranı nasıl

para kasabilmek için imkanlar sağlamışlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

bianko oynayabilrisinz dolu item yapmak 3 gün alır cz dolu solo alt hiç durmuyo :D

Exp 60 lvl de başlayıp her mob kestiğinde 1 lvl atliyosun doluluk bian-ko.org ta yazıyor sitesi bu yanlış yazmış olabilirim

Oracle game 24 temmuz da aciliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

Üstünde +8 FP birde silah oluyor parayı juraidden kasiyosun günde 3 veya 4 kere oluyor gemler para ediyor 4 güne ortalama dizersin 2 hafta da uniq itemli dizersin tabi hiç kaçırmadan eventleri
    .obilde editleyemedim o yüzden tekrar mesaj attim

• Aranızda yer almak isterim.. Server açıldığı zaman bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Eski bir KO oyuncusu olarak, o heyecani yeniden yaşamak için 3 arkadaş pvp server aramaya başladik. Ach fiyasko oldu, sirada oracleyi deneyeceğiz umuyoruz ayni sonuçla karşilaşmayiz.

DH olarak ciddi bi clan kurulursa aranizda olmaktan memnun oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImbaLanceD -- 18 Temmuz 2015; 4:17:16 >
  • son 4 gün kaldı.kc fiyatları da açıklandı.bugün kayıtlarda açılacaktı.eğer kararından caymayan varsa bi forumu incelesin derim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aalpcan

son 4 gün kaldı.kc fiyatları da açıklandı.bugün kayıtlarda açılacaktı.eğer kararından caymayan varsa bi forumu incelesin derim :)

nerede hocam kc fiyatları, ben göremedim forumda. pm atar mısın
  • EXP kasmak tamamen ölüm orada yav..Eventa gireceksin, 2.5M para istiyor, daha üzerinde item bile yok. O server zor değil, çok çok çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

EXP kasmak tamamen ölüm orada yav..Eventa gireceksin, 2.5M para istiyor, daha üzerinde item bile yok. O server zor değil, çok çok çok zor.

hocam ben orayı bırakalı haftalar oldu ama oynamak istiyorsanız önce bir charı 50ye falan kasın daha sonra kimsenin olmadıgı bdw ft saatlerinde cz shadowda para kasın eğer server eskisi gibi kalabalıksa upgradele falan bir şekilde paranızı kasar en son kaç level olma sc cıktıysa onu pazardan cekersiniz ama bayaa zaman geçti digerleri çoktan itemlerini dizmiştir onlara da yetişmek için 1-2 hafta daha şanslı olup pazarda kazanmak lazım ki 2 hafta sonra czde kaç kişi kalır zevk alınır mı onu da göz önüne alın ama yine de oynamak isterseniz diye bildiklerimi yazayım dedim. bu arada benim bırakma nedenim mageler tek vurusta resistance olsun olmasın kitlemesi oyunu oynanmaz hale getirmesi 1 asas yanına db falan alır ya normalde bu serverda o yok lr mage alıyor tek staffla kitliyor adam warriorların da ayak kırması screami yüzde yüz çalışıyor 1000 tane yemişimdir 1 tane tutmadıgı olmadı admin de degistirmeyecegini eski koda da böyle oldugunu falan söyledi ben de itemleri yakıp bıraktım

• 1.5 Aydır bekliyorum son 2 gün Klan falan varsa gelmek isterim. Warrior olacağım.
  • Bende warrior açmayı düşünüyorum. KC çekecek misiniz arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.