Şimdi Ara

OracleGame'e Dh olarak en az bir clan çıkaralım :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gb satiliktir 1 gb =3.5 tl oyun içi Anarchyll (L ile)
  • Nickim Onizuka karus klan varsa gelelim
  • üyelik alacamda site çalışmıyor :(
  • Oracle game aylardr boşa beklemisiz hic dusundugumuz gibi cikmadi yöneticilerin profesyonellikle alakasi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karus mageyim . pm : Lecass klan varsa gelirim
  • humanım Pm:kingfvz clan kurabilirz
  • böyle bi yönetim olamaz olmamalida Reusa pm atiyorum item satişi serbest mi diye evet diyor dün 35 gb sattim forumada güven açisindan resmini koydum bu sabah bi giriyorum 3 accountumda banlanmiş(3 pc ile giriyorum) forumdaki konuyu güncelleyip gb satişi yasaktir diyor e kardeşim tamam yasakliyorsunda ne oyunda nede forumda böyle bi bilgi var tamam forumu güncelliyorsun eskiden satanlari niye banliyorsun ? forumda ne bi yönetici nede ticketlarla ilgilenen bi adam var valla sonu achgamesten kötü görünüyor.ikinci günden +7 raptorlar +7hbler basildi takilar +2ye basildi bugün gelmiş madene nerf atiyorlar ee yeni başliyan adam nasil bu heriflere yetişcek ?valla ben bu 19xx server açanlari anlamiyorum arkadaş xmygame achgames theko hepsi ayni problemli ki ben bunlara daha lagı 30 dklis reslerin 5-6 saate uzamasini eklemedim

cidden zamaninda uskoya laf ediyordukta şimdi anliyorum adamlar gene iyi idare etmiş.İşi amatör yapinca cidden rezillik oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 29 Temmuz 2015; 12:48:28 >

• Oyun güzel gidiyor. Eleştirilecek yönleri var ama sonuçta bu adamlar profesyonel oyun yapımcısı, dağıtımcısı değil. Bir nevi modcular ve elde olan oyunu ufak değiştirerek kısıtlı sayıda kullanıcıya sunuyorlar. Aylık sunucu masrafları belli, giderleri belli, gm sayıları belli. Aksaklıklar tabii ki olacaktır bu kadar aşırı user varken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Oyun güzel gidiyor. Eleştirilecek yönleri var ama sonuçta bu adamlar profesyonel oyun yapımcısı, dağıtımcısı değil. Bir nevi modcular ve elde olan oyunu ufak değiştirerek kısıtlı sayıda kullanıcıya sunuyorlar. Aylık sunucu masrafları belli, giderleri belli, gm sayıları belli. Aksaklıklar tabii ki olacaktır bu kadar aşırı user varken.

ya lütfen şunla gelme 7 aydır reklamını yaptıkları oyunun ne bekliyordu 3 bin kişiylemi başlamasınımı ? forumda kaç kişi var benim gibi uyarı olmadan laf bile dinlenmeden banlanan onlarca insan var tabi 10000 kişi olunca küçük kısmı kimse iplemez ama bu sizinde başınıza geldiğinde bi sabah uyandığınızda accountunuzun banlı olduğunu görünce ne demek istediğimi anlarsınız achgamesin ilk serverıda böyleydi 8k user vardı sonlarını herkes biliyor.

reusun kendi dediği şu item satışı serbest ama gb satışı yasakbu kadar salak bi açıklama yapan adam ne profesyoneli oluyor moruk.Yok cidden dolandırılmış gibi hissettiğim için bu kadar kızgınım paypaldan chargeback yaptım zaten bu şerefsizlere 3 kuruş paramı yedirtmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 30 Temmuz 2015; 22:33:34 >

• memnun olmayan arkadaşları theko'ya bekleriz
  • hocam ben başlayıp bıraktım bile.eğer bizimkiler bir clan kurduysa aralarında bilemem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelsgoodman -- 7 Ağustos 2015; 0:17:00 >
  • oh yatırdığım pre paralarınıda rechargeladım paypal tarafından artık ne halleri varsa görsünler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.