amazon Oral-B Diş Fırçası Yedek Başlığı Cross Action Siyah 4 Adet https://www.amazon.com.tr/Oral-B-F%C4%B1r%C3%A7as%C4%B1-Yedek-Ba%C5%9Fl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-Action/dp/B07XHBGV7T95 TL |
Oral-B Diş Fırçası Yedek Başlığı Cross Action Siyah 4 Adet
-
-
bugün yani salı günü bim’e geliyor aynısı sanırım 4 tanesi 80 lira.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynısı değil. Floss action geliyor ama cross’a yakın gibi anladım. Bu piyasa fiyatlarında birkaç paket almayı düşünüyorum. Cross action en iyisi bu arada.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Trizone daha iyiydi sanırım. Ona da bir bakın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok pahalı ya. valla çok pahalı
-
Trizone yada hiç...
-
en son toplu 4'lüsünü 40tl'den almıştım.Şimdi 95 tl uygun fiyat oluyor.Nerdenn Nereye:)
-
Evet hatırlıyorum o fiyattan almadık
-
bu başlık tüm oral-b şarjlı fırçalara uyar mı ?
-
Evde ailecek bu ürünlerden kullanıyoruz, oldukça memnunuz.
Ancak çok çeşit var bu uçlardan, hangisi daha iyidir, hangisi tavsiye olunur hiç bilmiyorum.
Bu modelden var, ayrıca bir de floss action var. Siz hangisini kullanıyorsunuz ve tavsiyeniz ne olur?
-
65'e indirimdeyken almıştım demek 95 oldu indirimli hali. Vay be.... Gerçekten pahalanıyor.
-
Diğer modellerde 95
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yararlandık teşekkürler
-
Liste fiyatında hamdolsun, dış mihrakların oyunu neticesinde 139.90 a bir ufak ayarlama oldu hocam.
İhtiyaç varsa 95 artık güzel fiyat.
Diş ve dişeti hassasiyetiniz yoksa Cross-Action dan daha iyi temizleyen bir başlık yok.
Floss kesinlikle kullanışlı bir başlık değil. Dişleriniz çok sıkıysa Watsons un 50 li kürdanlı flat diş ipi şu anda çok uygun fiyatlı ve başarılı.
-
kasım ayında indirim furyasındaki fiyatı 85-90 tl civarıydı bu setlerin. şu anki piyasa şartlarına göre fiyat iyi bence. 1 adet aldım. teşekkürler.
-
Bende tane 7,5 lardan 15-20 adet stoklamıştım...yarısı bitti. Artık tane 25 tl altı bulursanız yapıştırın düşünmeden.
Bu ülkede temizlikte zorunlu ihtiyaçlar da Özel tüketim sayıldığı için allah tam olarak belamızı vermek için uğraşıyor.
Deodorandlar, sabunlar, şampuanlar, macunlar, fırçalar, kondomlar, ertesi gün hapları, pad ler. Bu ülkenin gelişmeye alerjisi var maalesef. Elimizi kolumuzu bağlayan ve anlayışlı olması gereken kocaman bir kambur haline getirdiler inançları.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bugün yani salı günü bim’e geliyor aynısı sanırım 4 tanesi 80 lira.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X