Şimdi Ara

ORAL-B ELEKTIRIKLI DIS FIRCASI KULLANANLAR(YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar hemen konuya atlayayim. Bir arkadasim bana oral-b pro 500 dis fircasi almis sagolsun. Malesef kutu genel olarak kargo kurbani ama urunde bi sikinti yok. Urunu bana hediye olarak almis ve paketlemis. Kutuyu acip bakma gibi bir durum soz konusu degil. Neyse ben hediye pakedini actim kutuyu gorunce izah etti kargo vs diye. Sonra jelatini olmadigini farkettim ve sordum acip baktin mi diye. Bakmadigini soyledi. Jelatini yok muydu dedim. Olmadigini ve kargo posetinden cikartip paketledigini soyledi. Ister istemez hediye oldugu icin oyle almak zorunda kaldim. Yani dis fircasi olmasa kabullenilebilir bir durum ama dis fircasi oldugu icin insanin aklinda ister istemez bi soru isareti kaliyor. Ve faturasi da olmadigi icin caresiz kaldim. Siz oral-b elektirikli dis fircasi aldiginizda kutusunda jelatin veya baloncuklu jelatin var miydi? Eger varsa sizce bu durumda hediye alan kisiden faturayi istemeden ne yapabilirim? Tesekkurler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up ;(

• Ağzındaki başlık kullanılmış mi diye dikkatlice baksana belki bellidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adembey2018 -- 8 Ekim 2020; 0:16:41 >
  • adembey2018 A kullanıcısına yanıt

O başlık ayrı küçük bi kutunun içinde geliyor da benim endişem bu para iadesi garantili ürünleri tekrar mı piyasaya sürüyorlar yeni başlık koyup gibisindendi. İyice temizleyip kullanmaya başladım 1-2 gün sonra Oral-B beni aradı. TR'de genelde jelatinsiz oluyor ürünler bu konu hakkında çok fazla mail alıyoruz dedi. Ben de öyle kullanmaya başladım. Hayırlısı artık :))

• 😅 en baştan oral b genel sitesine mesaj atsan bu kadar ugrasmazsin demekki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.