hocam bende bi kod alayım 300tl geri ödeme alacam güzel para |
oral b para iadesi (12. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kod varsa paylaşabilir misiniz?
-
Kod varsa gonderebilir misiniz?
Tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu kampanya ile 2500e kadar iade alabiliyoruz. Bence diğerinin önemi yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Elinde kod olan varsa alabilir miyim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oral-B Pro3-3500 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Beyaz (Seyahat Kabı Hediyeli) ; 1000 TL
Oral-B Cross Action Cleanmaximizer Teknolojili Şarjlı Diş Fırçası Yedek Başlığı 6 Adet ; 330 TL
Bu iki ürünü almıştım, 5.8.23 tarihinde. Elinde kullanamadığı kod olan varsa gönderebilirse sevinirim.
Hocam elinize kod geçerse bir tane verebilirseniz sevinirim. @moralman58 Kod bulamazsakta sağlık olsun 260 TL ile batmayız
Bir de Amazon'dan almıştım ürünleri. Siteye ürünün faturasını yüklemek yeterli olur sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SychoMind -- 13 Ekim 2023; 21:23:35 > -
Hocam kod kaldıysa bende alabilirmiyim?
kaldıysa ben de bir kod alabilirmiyim
varsa bir kod ben alabilirmiyim
-
sanırsam kod bitmiş arkadaşlar kod gelmedi
-
Merhaba kaldıysa kod alabilir miyim yedek başlık alacaktım tam da.
kod alabilirmiyim var ise . teşekkürler
-
herkes kod istemiş de kod ne için onu anlamadım, p&g zaten fiş/fatura yükleyince iade vermiyor mu?
edit: diğer kampanyalar gibi değilmiş, kod ile katılım sağlanabiliyo galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkmania -- 20 Ekim 2023; 14:42:58 > -
Umutla parise kampanyası ödülleri az önce yattı 300/100
-
300e 100 kampanyası için iade az önce hesaba yattı. Diş hekimi tavsiyesi hala yatmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diş hekimlerinin verdiği kod için özel kampanya var, ürüne göre iadesi var onun da. Başlığı açan arkadaş paylaşmıştı özelden çoğu kişiyle.
Kod alabilir miyim teşekkürler
-
Evet bana da yatti
100 gayme geldi. Arkadaştan Allah razı olsun. Hiç hesapta olmayan bir para oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 20 Ekim 2023; 14:59:15 >
Kayıt olamıyorum, son aşamada telefon numarasını da giriyorum, hata veriyor. Ben mi birşeyi yanlış yapıyorum acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X