herhangi bi yerden aldıgınız oralb urununu ya da baskasına aıt oralb urunu olan fişi oralb nın sıtesıne yukleyıp ıbanı vererek %25 para ıadesı alabılıyorsunuz 50 YE YAKIN KALDI KOD ISTEYENLER YAZABILIR ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moralman58 -- 10 Ekim 2023; 19:21:44 > |
oral b para iadesi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Ozelden bir kod gonderebilir misiniz? Buraya acik yazinca kimin kullandigi belli olmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen hafta migrostan başlık almıştım, sayarlarsa diye gönderdim bakalım ne çıkacak.
-
Ben de bir kod alabilir miyim
-
bu üründe geçerli mi acaba?
migros sanal market: online market alışverişi
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişihttps://www.migros.com.tr/oral-b-pro-7902li-sarj-edilebilir-dis-fircasi-p-2078c68?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber -
Teşekkürler konu için özelden bir kod da ben alabilirim
Varsa kod alabilir miyim?
-
Özelden 1 adet kod alabilir miyim?
-
varsa bende alırım hocam
-
kod alabilir miyim?
-
cihazlar pahalı
pahalı ama bir kez bile olsun denemenizi tevsiye ederim.
ben yıllardır kullanıyorum. büyük kolaylık. hatta kullanmadan önce iyi bir diş taşı temizliği yaptırıp öyle başlayın. ben bunca yıl diş fırçalamamışım diyeceksiniz.
pillilerini tavsiye etmem onun yerine pro serisini düşünebilirsiniz. io ların fiyatlar çok yüksek ve gereksiz özellikleride var.
-
Kod varsa alabilir miyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
varsa ben de alabilir miyim?
-
Kod alabilir miyim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende kod alabilir miyim?
geçen hafta migrosta %40 indirim vardı ve diş fırçaları baya iyi fiyata geliyordu.
keşke alsaydım bu iadeyle çok iyi fiyata gelmiş olacaktı.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
herkese gondermeye calıstım kacırdıgım olduysa tekrar kod ısteyebılır mı 50 ye yakın var hala elımde |
elimdeki tüm kodlar bitti kampanya tarıhı 20 ocak 2023 1 eylul 2024 arasında farklı tarıh ıcın kod alan arkadaslar dıgerlerıne ıletsın kodlar bosa gıtmesın oralb klınıgımıze sponsor oldu aylık 200e yakın kod getırıyor dıger ay gorusmek uzere :) |
Benzer içerikler
- merci çikolata a101
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- 5 mbps internet hızı nasıl
- qnb maaş kampanyası
- tod süper dolu paket
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X