Trizone başlıkta orjinal ile çakması arasında dağlar kadar fark var. Çakma başlık 1 ay sonra kıl rengi açılırken orjinal başlık 6 ay dayanıyor... |
Oral B Pro 790 2li Diş Fırçası Getirbüyük'te 399Tl (2. sayfa)
-
-
Diş eti çekilmesini araya tırnak girdiği için bariz şekilde görebilirsiniz.
Ancak manuel fırça ile oluşan diş taşını yok eder...
-
Vitality 100 modelini kullanıyorum yaklaşık 6 senedir, bataryası bile hala çok iyi, kesinlikle tavsiye ederim.
-
Aldim teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nasil yani dis eti cekilmesi mi yapiyor bunlar 😯 sanmıyorum oyle bisey olsa kullanicisi bu kadar artmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana gelen ürünün kutusunda kocaman yazıyor hocam basınç sensörü diye. Biraz önce teslim aldım, haberiniz olsun
Basınç sensörü aşırı gereksiz. O yanmadan siz anlıyorsunuz zaten fazla basıncı. Baya fazla bastırmak gerekiyor yani. Hiç işime yaramadı basınç sensörü.
Stand tek bunda değil mi şarjı ne kadar gidiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Günde 2 defa 2' şer dakika kullanımda 7 günü rahat çıkarıyor...
-
İyi fiyat kuponla 350 tlye geliyor.
Evet tek şarj cihazı var.
Şarjı 2 hafta falan rahat gidiyor.
-
Pili içine gömülü olanları tavsiye etmem geçen sene pro expert modelini 80 liraya almıştım migrostan , kendim panasonic şarjlı pil koydum içine bittikçe şarj edip kullanıyorum tekrar , kolay kolay da bitmiyor kaliteli pil koyarsanız , ancak zamanında uçları ucuzken almadık şimdi uç fiyatları uçtu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 20 Nisan 2022; 11:46:16 > -
Cevaplayan ve konuyu açan arkadaşlara teşekkürler 350den aldım ben de
Almak isterdim ama İstanbul-Kadıköy bölgesindeyim ve görünmüyor. Nerede olmak lazım acaba; fiyat çok uygun
-
İzmir-Karşıyakada yok bendede gözükmedi.
Bu makinayı yedek alacaktım zaten sağlık olsun.
Orjinal yedek başlıkları çok pahallı siz nerden temin ediyorsunuz?
-
Bölgesinde olup da yardımcı olabilecek var mıdır :) Ankarada hiç bulamadım.
-
En gereksiz ürünler versusunda diş macunu sıkacağı ile yarışacak bir alettir 5-6 ay önce lanet olsun deyip çöpe attım kurtuldum. Başlığı zaten diş fırçasından daha pahalı, zahmeti ayrı, diğer ıvır zıvırları da başka bi dert. İnanın farkı da öyle ahım şahım birşey değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T. Soprano -- 20 Nisan 2022; 18:55:27 > -
2015den beri kullaniyorum 7 sene olmuş. İlk zamanalar dis taslarimi baya temizledigini hissetmistim yani disleri guzel temizliyor tavsiye ederim. Orjinal basliklari pahali onlarinda muadilleri oluyor uygun fiyata, gecenlerde aldim ama daha kullanmadim o basliklardan
Evet bilinçsiz şekilde kullanılırsa diş eti çekilmesi yapıyor.
Doğru kullanmak gerekiyor.
-
Örnekköy deposunda 6 adet var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X