Şimdi Ara

oral b professional care 3000---cok sicak--- (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
2
Favori
20.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul Ataşehirden haberi olan var mı?
  • birileri bulursa hala talibim yaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ADANA da Öğretmenim bu makineden alıp bana yollayabilirmisiniz anında EFT yaparım..Şimideden PM lerinizi bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.... HALA YOK MU BANA Da buralarda KİPA da yok yardımcı olursanız cokk sevınırım
  • İstanbulda gören duyan var mı?
  • İzmir çiğli kipa 10adet kadar rafta mevcuttur .Ben kendime 3000 modelini 54,98 den.5000 modelini son 1 adet vardı 49,98 de aldım :)
  • bunlar elektronik kisisel bakim bolumundemi yoksa dis fircalari bolumundemi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelworld

İzmir çiğli kipa 10adet kadar rafta mevcuttur .Ben kendime 3000 modelini 54,98 den.5000 modelini son 1 adet vardı 49,98 de aldım :)

kişisel bakım ürünleri bölümünde.koridorun sonunda sağ ,en üst rafta (sinbophilips,braun traş makineleri,saç düzleştiriciler filan var yanında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angelworld -- 18 Eylül 2012; 14:31:41 >
  • quote:

İzmir çiğli kipa 10adet kadar rafta mevcuttur .Ben kendime 3000 modelini 54,98 den.5000 modelini son 1 adet vardı 49,98 de aldım :)

5000 daha iyi değil mi daha mı ucuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

bunlar elektronik kisisel bakim bolumundemi yoksa dis fircalari bolumundemi.

Elektronik bolumunde bi alan olursa lutfen banada alsin bitane

• Güzel fiyat güzel makina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necmierkek -- 18 Eylül 2012; 15:10:32 >
  • quote:

bunlar elektronik kisisel bakim bolumundemi yoksa dis fircalari bolumundemi.

Kozmetik ve ağız bakım bölümünde, Loreal saç boyalarının sağ arka çarprazında, Gilette ürünlerinin sol ön tarafında kalıyor.
  • Ben de 2 adet almak istiyorum, yardimci olabilecek kimse var mi acaba? Professional Care 3000 Sarjli dis fircasini almayi cok istiyorum. Biri yardimci olabilirse EFT ile odemeyi yaparim.
  • Eyvallah ben Konya kipaya baktımda elektronik bölümündeki arkadaşın haberi yoktu boyle bi cihazdan , diş fırçalarının olduğu yere baktım göremedim demekki yok burda :)
  • quote:

Eyvallah ben Konya kipaya baktımda elektronik bölümündeki arkadaşın haberi yoktu boyle bi cihazdan , diş fırçalarının olduğu yere baktım göremedim demekki yok burda :)

Isparta kipa extrada da şarjlı görmedim pilli vardı.

• Professional Care 3000 i bugün kargodan teslim aldım. Sağolsun TuVNeRa alıp yolladı.
    65 TL + 8,5TL kargo ile bana 73,5TL ye geldi.

Kipa şaşırtmaya devam ediyor. Keşke yakınlarda bir şubesi olsaydı.
    Oral-B Professional Care 3000 - 54,98TL
    Oral-B Professional Care Smart Series 5000 - 49,98 TL imiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

quote:

5000 daha iyi değil mi daha mı ucuz?

Degil galiba :))

• YOK mu bana da alacak arkadaş
  • Aslinda Triumph 5000 en ust versiyonu.. Professional Care 3000'den daha iyi bir firca, ustelik akilli bluetooth ekrani vs. var.. Bana da garip geldi ucuz olmasi..
  • Alabilecek olan varsa, benim de 2 adet siparisim olacakti.. Yakin olan arkadaslar yardimci olabilir mi? Istanbuldaki tum Kipa'lari aradim malesef bulamadim, yardimci olabilecek kimse var midir?
  • quote:

http://www.goodhousekeeping.com/product-reviews/health-products/toothbrush-reviews/oral-b-professionalcare-smartseries-5000-electric-toothbrush-with-smartguide

Arkadaşım rafta yazan fiyatı mı 49,98TL idi?
    Yoksa kasada mı o fiyata düştü?

Çünkü aynı fırçayı Viaport Kipa' da 327TL etiket fiyatı ile gördüğüm için kasaya götürmedim.

Lütfen çabuk cevap verirsen hemen Viaport' a gideceğim.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.