Şimdi Ara

oral b professional care 3000---cok sicak--- (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
3
Favori
20.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görünüşte 5000 daha üst seviye gibi fakat dahili ekran vs olunca cihazın gövde kalınlığı artmış , 3000 daha kullanışlı gibi duruyor.
  • kaldıysa, gönderen olursa ben de alırım
  • ALLAH rızası için biri alıp yollayamaz mı anında parasını yatırırım EFT ile LÜTFENNNNNNNNN
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

quote:

Orijinalden alıntı: angelworld

İzmir çiğli kipa 10adet kadar rafta mevcuttur .Ben kendime 3000 modelini 54,98 den.5000 modelini son 1 adet vardı 49,98 de aldım :)

5000 daha iyi değil mi daha mı ucuz?

Degil galiba :))

şaka gibi :))

oral b professional care 3000---cok sicak---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angelworld -- 18 Eylül 2012; 16:33:28 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

quote:

İzmir çiğli kipa 10adet kadar rafta mevcuttur .Ben kendime 3000 modelini 54,98 den.5000 modelini son 1 adet vardı 49,98 de aldım :)

5000 daha iyi değil mi daha mı ucuz?

Degil galiba :))

Angelworld Triumph 5000 veya Professional Care 3000'den 2 adet bana gonderebilir misin? EFT ile yollarim ben sana.. Yardimci olabilmen mumkun mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

http://www.goodhousekeeping.com/product-reviews/health-products/toothbrush-reviews/oral-b-professionalcare-smartseries-5000-electric-toothbrush-with-smartguide

Arkadaşım rafta yazan fiyatı mı 49,98TL idi?
    Yoksa kasada mı o fiyata düştü?

Çünkü aynı fırçayı Viaport Kipa' da 327TL etiket fiyatı ile gördüğüm için kasaya götürmedim.

Lütfen çabuk cevap verirsen hemen Viaport' a gideceğim.

Bana da alırsan çok sevinirim, kalmışsa.

• Arkadaş napıyor bu fırça anlamadım ki herkes gaza geldi?
  • keşke alabilseydim hepinize dostlarım ama mesafem çok uzak. Aynen ürünlerin etiket fiyatlarını koydum.kasada herhangi bir düşme olmadı.bonus 6 veya 12 taksite alabiliyorsunuz. Sadece 3000 serisi vardı rafta.
  • silvri kipada yokmu acaba varsa arabayla akşam oraya gidip rafta ne varsa toplayalım...

kipa çiğli yakın olan arkadaş varsa bende talibim.
    EFT hemen yapabilirim.
  • Arkadaşlar elinde olan varsa, ben de hemen eft yapabilirim. Dişlerimin sağlığı sizin elinizde; beni bu genç yaşımda dişsiz bırakmayın
  • Giden varsa benim yerimede alabilir mi arkadaşlar ? 5 000 Serisinden yoksa 3000 serisinden. 70 Tl hesabına atayım KArgo dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 18 Eylül 2012; 17:28:46 >
  • 5000 serisinden bulan olursa ve 1tane de bana alırsa 75 lira göndereyim hemen
  • arkadaş iyilik yapanı küstürmeyin bari. keşke birisi bana alsaydıda 100 e bile almaya razıydım. ticaretse ticaret ne yapıyım yani , yapanda hırsızlıkmı yapıyo malım bu alıyosan al der çekilir kenara.
    bu arada carrefourdda vardı aynısı fiyat okutayım dedim hay okutmaz olaydın 260 tl falandı. ya bi bana almadınız hee :D
  • Bana 2 tane lazim alan olursa aninda odemesini yaparim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5000 serisi çıktı öyle mi şimdi de?

Valla alabilecek olan varsa sıraya yazılabilirim.
  • yokmu yardım edecek
  • 5 bin serisinin 3 bin serisinden ucuz olmasi basli basina bir skandal. Hele ki bu fiyata satışa sunulması uzun yıllar unutulmaz artik.

• Viaport' ta sadece 1 adet Oxy Jet 3000 vardı anun fiyatı da 299TL idi
  • Hocam simdi bu urunler sadece istsnbdaki bİ kac subede mi var izmirde falan yok mu ? Ankarada hic yok anladigim kadariyla disleri parlamayan foumda i biz kalacsgiz yahuu

• Ataşehirde kipa var mı ? Telefonun navigasyonunda yok öyle biyer diyor ama sitelerinde var diyor. 13 km ötemdeki kipa ile 323 km uzağımdaki kipaya kadar bütün kipalari gösteriyor ama ataşehirdekini göstermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 18 Eylül 2012; 18:13:04 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.