Şimdi Ara

oral b professional care 3000---cok sicak--- (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
3
Favori
20.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Viaport ta da yok beyler su an servis bekliyorum dönüş için :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakarya kipada sordum makinayı 300 tl diyor,

bizde sistemde görünen fiyat bu yapacak bişey yok diyor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: tribalenfeksiyon

sakarya kipada sordum makinayı 300 tl diyor,

Aslında umut verici bir haber.
    Çünkü indirim olan şubelerde stoklar bittikçe diğer şıbelerden çekip indrimli satmaya devam edebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: tribalenfeksiyon

sakarya kipada sordum makinayı 300 tl diyor,

Aslında umut verici bir haber.
    Çünkü indirim olan şubelerde stoklar bittikçe diğer şıbelerden çekip indrimli satmaya devam edebilirler.

çok umutlanmaya gerek yok bence telefonda verilen bilgi sadece bir tane olduğu ve fiyatının 300 tl olduğu .

ancak indirim olduğunu onların bundan haberdar olmadığını anlatsam bu kez her mağaza indirime girmeyebilir gibi bir cevap verecekler.nasıl anlatırım durumu ya

• alcak varsa talibim ben yarın antalya kipaya bakıcam arkadaslarrrr
  • çiğli den bi arkadaş alıyordu. 30 tane varmış demişlerdi önceki mesajlarda ? giden soran var mı çiğli ye
  • Faydasi varmi arkadaslar ben su dijital ekranli olani begendim.. Ama ise yariyomu gercekten..? Arka dislerimi fircalamakta zorlaniyorum.. Bunu alirsam duzelme olurmu.. Kullanan yada bilen biri yardim lutfen!!!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıcak fırsatlar bölümü manyak etti
    bursadan gol haberi var mı ?
    arkadaşlar giden gören bilen belki gelmiştir ilk sayfada yok denmişti de
  • Ben forumdan temin ettim. Yorumlarımı yazayım.

İlk defa profesyonel elektrikli diş fırçası kullanıyorum(oral b 3000). Üzerinde gelen fırçayı kullanmadım 3 boyutlu beyazlık başlığını taktım.

Gayet güzel çalışıyor. Sesi az. Oldukça iyi temizliyor. Diş etlerine masaj yaptığını hissedebiliyorum. Basınç sensörünün olması çok güzel fazla baskı olunca yavaşlıyor ve duruyor. Bunu bilmiyorum ama çalıştırma tuşuna bir kaç defa basınca hızı artıp azalabiliyor. Bu da güzel bir şey. Kısacası ben memnun kaldım.
    Yalnız şöyle bir sıkıntı var fırçanın başlıkları 20 lira. Yani 3 tane başlık alırsam makineyi aldığım fiyatı ödemiş olucam :) Bakalım belki kampanya olur onlarda da alırız o şekilde.

Bunun yanında oral b 5000 modeli görüntüde daha kalın görünüyor 3000 tam ele oturuyor oldukça ergonomik. Bir de anladığım kadarıyla nereyi ne kadar fırçalaman gerektiğini gösteren sensörleri var ve fırçalamayı 2 dakika olarak belirlemiş. Açıkçası ben 3-4 dakika kadar fırçalarım. Ha şunu da söyleyim yine de imkanım olsa her halde 5000 alırdım. 3000, 5000 den iyidir demiyorum yani...

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistspary -- 19 Eylül 2012; 8:26:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

Ben forumdan temin ettim. Yorumlarımı yazayım.

İlk defa profesyonel elektrikli diş fırçası kullanıyorum(oral b 3000). Üzerinde gelen fırçayı kullanmadım 3 boyutlu beyazlık başlığını taktım.

Gayet güzel çalışıyor. Sesi az. Oldukça iyi temizliyor. Diş etlerine masaj yaptığını hissedebiliyorum. Basınç sensörünün olması çok güzel fazla baskı olunca yavaşlıyor ve duruyor. Bunu bilmiyorum ama çalıştırma tuşuna bir kaç defa basınca hızı artıp azalabiliyor. Bu da güzel bir şey. Kısacası ben memnun kaldım.
    Yalnız şöyle bir sıkıntı var fırçanın başlıkları 20 lira. Yani 3 tane başlık alırsam makineyi aldığım fiyatı ödemiş olucam :) Bakalım belki kampanya olur onlarda da alırız o şekilde.

Bunun yanında oral b 5000 modeli görüntüde daha kalın görünüyor 3000 tam ele oturuyor oldukça ergonomik. Bir de anladığım kadarıyla nereyi ne kadar fırçalaman gerektiğini gösteren sensörleri var ve fırçalamayı 2 dakika olarak belirlemiş. Açıkçası ben 3-4 dakika kadar fırçalarım. Ha şunu da söyleyim yine de imkanım olsa her halde 5000 alırdım. 3000, 5000 den iyidir demiyorum yani...

Saygılar...

yedek başlıklar ikili pakette satılıyor. eski fiyatı 19tl idi. simdi 27tl'ye satan yerler de var.

• quote:

Saygılar...

İzlenimin için teşekkürler, benim kargo da bugün teslim olacak, ben de yorumumu yazarım.
    Ancak 3 başlık alırsanız makinenin fiyatına gelmiyor, çünkü makine hepsiburada da falan 170-tl civarında

• quote:

Orijinalden alıntı: Crawlin'

quote:

Saygılar...

yedek başlıklar ikili pakette satılıyor. eski fiyatı 19tl idi. simdi 27tl'ye satan yerler de var.

evet hocam hb de tanesi 21 lira ama ben de şimdi gördüm ikili olarak 27 tl ye satılan yerler varmış. O halde fiyat daha makul bir seviyeye geliyor. Zaten marketlerde de kaliteli fırça fiyatları 12-13 lira.

sorun kalmadı.

• arkadaşlar istanbul küçükçekmecede ürün yok...üründen haberleri de yok...istanbulda bulabilen arkadaşlar bilgi paylaşabilirler mi?
  • Arkadaşlar ürünü bulabilenler için yedek başlık olarak internette gördüğüm en ucuz site şu :

http://www.botanikecza.com/Oralb-EB25-2-li-Yedek-Firca-Basligi-Floss-Action_7753.html#0

Tanesi 12,35 e geliyor taksit imkanı var ayrıca 50 tl üzeri kargo bedava.

Ben aldım bu siteden iki tane.

Daha ucuzunu bulan varsa paylaşırsa arkadaşlar da bilgilenmiş olur.

Selamlar...
  • Satmak isteyen var mı ? 5000 özellikle
  • quote:

Arkadaşlar ürünü bulabilenler için yedek başlık olarak internette gördüğüm en ucuz site şu :

http://www.botanikecza.com/Oralb-EB25-2-li-Yedek-Firca-Basligi-Floss-Action_7753.html#0

Selamlar...

hocam

22 lira
    http://www.hepsiburada.com/liste/oral-b-dis-fircasi-yedegi-floss-action-eb25-2/productDetails.aspx?productId=sgbrauneb25&categoryId=26012117

21 lira
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=sgbrauneb182&categoryId=26012117#6|0|SGBRAUNEB25

aynen Hepsiburada da 50 tl uzeri kargo bedava...

• Arkadaslar dislerim sigara ve kahveden cok kotu durumda.. Oral b - 5000 modelinin internet fiyati 220-280 TL civarinda, ama sahibinden.com da 125 TL`ye bile var.. Herseyde oldugu gibi bununda cakmasi varmi? (Allahim ne gunlere kaldik yazarken guluyorum). Vede 5000 D32 & D34 arasinda ne fark var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dişlerini derin temizleyemez ama dişçi ye gider temizletirsen hep o şekilde tutar, aklınızda bulunsun
  • Bi umut bende istiyorum diyeyim

Konu ilk açıldığından beri takip ediyorum bi mesaj atamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirbayke

quote:

Arkadaşlar ürünü bulabilenler için yedek başlık olarak internette gördüğüm en ucuz site şu :

Selamlar...

hocam

22 lira
    http://www.hepsiburada.com/liste/oral-b-dis-fircasi-yedegi-floss-action-eb25-2/productDetails.aspx?productId=sgbrauneb25&categoryId=26012117

21 lira
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=sgbrauneb182&categoryId=26012117#6|0|SGBRAUNEB25

aynen Hepsiburada da 50 tl uzeri kargo bedava...

hocam ben hepsiburada da ayrıca 2 tane olduğu belirtilmediği için 1 tane satılıyor sanmıştım. :)

ürün açıklamasında da yazmıyor. Ancak resimlere ayrıntılı olarak bakınca fark ettim. Haklısınız. Hepsiburada daha ucuzmuş.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.