Şimdi Ara

oral b professional care 3000---cok sicak--- (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
3
Favori
20.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aydın-kipa'da var mı beyler?
  • aydın-kipa'da var mı beyler?
  • Gebze Kipaya giden arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteor68

http://www.hizlial.com/u08.002.1695.0029/braun-oral-b-eb20-2-precision-clean-dis-fircasi-yedegi ikili 14,01 TL

kargo dahil 18,01 TL ediyor. güzel fiyat.
  • Bir de şöyle var tek çeşit dörtlü paket

http://www.sanalreyonum.com/urun/braun-eb17-4-flexisoft-4-lu-dis-fircasi-yedegi_922862.aspx?CatId=35801

kargoyla beraber 31,84 ye geliyor. tanesi yaklaşık 8 lira.
  • gaziemir kipaya bakan var mi aksama ugramayi dusunuyorum
  • yok mu izmir çiğli de ?
  • Çiğli kıpada malesef kalmamış bütün hertarafi kontrol ettim sordum gidecek olanlar boşuna gitmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necmierkek -- 19 Eylül 2012; 14:31:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa kipaya gittim bulamadım baya üzüldüm bana çok uzak olmasına rağmen bir ümit gittim koskoca bursada tek kipa var ve onda yok
  • değerli arkadaşımız @ring e çok teşekkür ederim, ciddi bir uğraş vererek forumda tanımadığı arkadaşlara da ürünü temin edip gönderdi, sağ olsun var olsun...

(diğer arkadaşlara da ayrıca teşekkürler tabi...)
  • merhaba,

Tüm arkadaşlar güle güle sağlıcakla kullanısn. Dün formda Çiğli Kipa da var denince , bugün yolum tesadüfen otaraya düştü baktım ama malesef kalmamış.
    Ben yaklaşık 5 senedir Braun Oral-B Pro-Care Ağız Bakım Merkezini kullanıyorum. Bir indirim sırasında almıştım. Elektrikli diş fırcaları büyük kolaylık ama diş temizliğinde titizseniz yeterli değil. Normal fırçalarda olduğu gibi diş temizliğinde dış fırçasının yanında diş ipi de kullanılmalı, yoksa tartarı önlemek çok zor. Ama benim gibi diş ipini kullanmakta zorlanıyorsanız (tabi imkan meselesi aynı zamanda) size Oral-B Ağız Duşu Pro-Care Oxyjet almanızı öneririm. Ben dişlerimi fırçaladıktan sonra bu su püskürtme ile yapılan diş temizliğini gördüm. Diyebilirim ki, fırça diş arasında kalan küçük artıklar için yeterli olmuyor. Bu su püskürtmesinin (Oxyjet) diş aralarını çok iyi temizliyor. Tabi diş ipinle kıyaslandığında % 75 etkili diyebilirim. Ama diş ipini kullanmak bana çok zor geldiğinden bunu tercih ediyorum.

Oxyjet düşünmeyenler için de yedek fırça olarak diş aralarını temizleyen ince uçlu fırçayı öneririm. Ben internet sitelerinde bulamadığımdan size link veremiyorum ama bir resmini koyuyorum. Bu fırça aldığım Ağız bakım setinde çıkmıştı. Diş doktorum bunu mutlaka kullan, tartar için önemli demişti. Bunu sitlelerde bulamazsanız Bruan servislerinde araştırın, ben İzmir dekinde görmüştüm.

Diş arası fırçası bu:
    http://imageshack.us/photo/my-images/571/disfrca.jpg/

sağlıcakla

• quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

aydın-kipa'da var mı beyler?

aydın kipa ya (merkezdeki) meraktan bulursam da almak için dün gec 21:30 da gittim diş macunları reyon u ilk olmak üzere bi umutlu nerdeyse heryeri gezdim ama bulamadım.bi umut forumdakine bakın derim ama orda da yoktur büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaygen

quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

aydın-kipa'da var mı beyler?

aydın kipa ya (merkezdeki) meraktan bulursam da almak için dün gec 21:30 da gittim diş macunları reyon u ilk olmak üzere bi umutlu nerdeyse heryeri gezdim ama bulamadım.bi umut forumdakine bakın derim ama orda da yoktur büyük ihtimal.

Ben 2 gun once baktim yoktu. Belki de calisanlar zulalamistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende isterim elinde olan varsa :)
  • Arkadaşlar bu istanbul halkalı damı, mahmutbeydemi bir kipa vardı, acaba orda var mı giden soran bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

Arkadaşlar bu istanbul halkalı damı, mahmutbeydemi bir kipa vardı, acaba orda var mı giden soran bilen?

Halkalı Atakent' te sanırım Hipermarketi var.
    Forumda oraya giden olmadı. Sorarsan iyi olur.
  • Ben fırça başlarını ebay co uk dan almıştım. çok ucuza gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megtry

gaziemir kipaya bakan var mi aksama ugramayi dusunuyorum

bende bunu sorcaktım.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.