Şimdi Ara

oral b professional care 3000---cok sicak--- (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
2
Favori
20.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antalyada varmıdırki yarın bi gidip baksakk
  • Alabilecek olan varsa ben de talibim mümkünse.
  • Kipa kış uygulamasina girdigi icin 10 da kapaniyormus. Giremedim. Diger kipalarda kış uygulamasi başlamismi ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ankaradaki bütün mağzaları arayıp sordum yok ve hiç gelmemiş böle bi ürün. arayıp sorabilirsiniz telefondan
  • Bende almak isterdim bugünde bir yerlere gittik göremedik
  • Pendik pendorya ve atasehir kipadan haberi olan var mı yarın oralara bakmayı düşünüyorum yoksa hiç gezmeyim bulursam olanı alarim

• ya arkadaşlar mesajları okudukça diş fırçalayasım bu yoklukta sipariş veresim geldi bi tane de bana mı gönderseniz ne :)
  • 7 tane aldım 79 den sattım hayırlı isler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

7 tane aldım 79 den sattım hayırlı isler :)

nerdee sattinzz

• Ben alırken 30 tane falan vardı, bilsem bu kadar rağbet göreceğini alırdım walla hepsini size ama vaktim de yoktu pek. Bide ticaret yapan arkadaşlar olmuş :) komisyonum nerde :) yemedim yedirdim, icmedim icirdim :)

• @Ring Allah razı olsun, gerçekten normal satıcı birisi olsa bu kadar ilgilenmez, kargo ve paketleme için uğraşmaz. İşin gücün rast gelsin abicim. Böyle insanlar çok dua alıyor işte, keşke herkes böyle olsa...

Kargo gelince ürün hakkında değerlendirmemi yapacağım.
  • Keske 30-40 tane bulsam sizede alırdım

• @etlik
    @t_tunccan
    @realistspary

arkadaşlarIn ürünleri kargolanmıştır.
    kampanyayı haber veren arkadaşa tekrar tesekkürler....

• quote:

Orijinalden alıntı: fataleagle

Ben alırken 30 tane falan vardı, bilsem bu kadar rağbet göreceğini alırdım walla hepsini size ama vaktim de yoktu pek. Bide ticaret yapan arkadaşlar olmuş :) komisyonum nerde :) yemedim yedirdim, icmedim icirdim :)

Lafını üzerime alınıyorum.
    Maksadım ticaret olsa bu foruma haber vermektense gider sahibinden.com' a ilan açar tanesini 100 liradan satardım. Belki 6-7 ay beklerdim hepsini satmak için ama umurumda olmazdı. Çünkü kredi kartına 2 ay öteleme ve 12 taksitle aldım.
    Bırak teşekkürü, yöneticinin biri tarafından uyarı puanı aldım.
    Allah razı olsun diyen 1 kişi bile bana yeter.
  • Polatli Kipa da dun yoktu, 5 adet Vitality vardi sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: fataleagle

Ben alırken 30 tane falan vardı, bilsem bu kadar rağbet göreceğini alırdım walla hepsini size ama vaktim de yoktu pek. Bide ticaret yapan arkadaşlar olmuş :) komisyonum nerde :) yemedim yedirdim, icmedim icirdim :)

Lafını üzerime alınıyorum.
    Maksadım ticaret olsa bu foruma haber vermektense gider sahibinden.com' a ilan açar tanesini 100 liradan satardım. Belki 6-7 ay beklerdim hepsini satmak için ama umurumda olmazdı. Çünkü kredi kartına 2 ay öteleme ve 12 taksitle aldım.
    Bırak teşekkürü, yöneticinin biri tarafından uyarı puanı aldım.
    Allah razı olsun diyen 1 kişi bile bana yeter.

1. si sen burda üzerine koydun da mı sattın bilmiyorum , ayrıca sana değil 79 liraya satan arkadaşa ithafen yazmıştım ama neden kendini korumaya aldın bilmiyorum , sadece espri amaçlı yazmıştım o arkadaşa da
    2. si burayı bilgilendiren benim , senin dediğin olayı ben yapabilirdim ''Maksadım ticaret olsa bu foruma haber vermektense gider sahibinden.com' a ilan açar tanesini 100 liradan satardım'' demişsin ya.

yani hem üzerine alınmana gerek yok , hemde benim söyldiğim şeylerde alınmayı gerektiricek bişey yok. yapsam kendim yapardım ama ticarete ayıracak vaktim yoktu , onun için yazdım herkes görsün diye.

• Bunu savunmadan ziyade kendi enayiliğini ilan etmek olarakta görebilirsin.
    Herkese bir tane gönderme zahmetiyle uğraşacağıma 5 tane veya 2 tane birden isteyenlere hepsini bir seferde gönderir kargo için tek tek paketleme zahmetine de girmezdim.
    İstediğim fiyatı forumda ilan etmek yerine sadece özelden mesaj atanlara fiyat yazardım da yöneticinin biri çok yoğun mesaisine rağmen bunu ikinci el ilanı olduğunu zannedip ceza vermezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 18 Eylül 2012; 9:23:33 >
  • İstanbul' da bir yerlerde kaldı mı bizde alalım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ring

quote:

Orijinalden alıntı: eediz

bulan olursa lütfen bitanede bana yollasın. yoksa 1 hafta içinde vitality almak zorunda kalıcam

merhaba,

Bulunması imkansız değilse de çok zor sanırım. Vitality de Kipa da gördüm sanırım 32,9 TL di. Satın alırken aklınızda bulunsun. Bu fiyattan daha uygununu arayın derim

sağlıcakla

Ben de geçen hafta limango dan vitality aldım arkadaşlar. 20 tl lik çekle 22 tlye geldi. Bayağı bekledim ama kampanyanın girmesini. Bim deki diş fırçasıyla idare ettim :) Dişlerimdeki değişikliği ilk kullanımdan sonra farkettim. Eşim de başlık istedi. Tavsiye ederim. Ama 3000 daha iyidir tabi ki. bulsam birde ondan alırım.

• yollayan olursa bende talibim. baktığım kipalarda bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.