Şimdi Ara

oral b professional care 3000---cok sicak--- (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
2
Favori
20.280
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yengem param yok dedi. Kredi kartı da kullanmıyor
    55TL deyince 1 adet alabileeğini söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Yengem param yok dedi. Kredi kartı da kullanmıyor
    55TL deyince 1 adet alabileeğini söyledi.

Tamam hocam sorun degil. Tesekkur ederim yine de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısmet değilmiş istanbul gibi bir yere ürün getirmemeleri çok saçma.
  • ADANA da Öğretmenim bu makineden alıp bana yollayabilirmisiniz anında EFT yaparım..Şimideden PM lerinizi bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim...
  • Malasef Antalya Kipa' da stok yokmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmersehzade

ADANA da Öğretmenim bu makineden alıp bana yollayabilirmisiniz anında EFT yaparım..Şimideden PM lerinizi bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim...
  • merhaba,

Akşam üstü dönüşte Balçova Kipa ya yeniden uğradım. 2 adet daha buldum. Mesaj sırasına göre bu 2 adedi de @Christopher Moltisanti ve @MegaWolt38 rezerve ettim (@TuVNeRa arkadaş kendi bulduğu için sırasını diğer arkadaşa verdim). Malesef başka bulamadığım için diğer arkadaşlara yardımcı olamadım. Kusura bakmasınlar. Yarın bir kez daha uğrayıp bakacağım varsa alırım.

Son liste aşağıdaki gibidir:
    @simyacı
    @hekimoglu19
    @kar_gA
    @furkan
    @hellas
    @Christopher Moltisanti
    @MegaWolt38

Yukarıda adları yazılı arkadaşlar için not ; kendi aldığım cihazın ambalajını açıp şarj ettridikten sonra çalışıp çalışmadığını kontrol ettim. Cihaz şarsız geldiği için çalışıp çalışamdığını şarjdan sonra kontrol edebiliyorsunuz. Eğer isterseniz sizin kutuları da açıp elektrikten şarja bağlayıp, şarj ettikten sonra çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirim. Bir hata varsa burdayken iade ederim. Ama kutusu açılmasın derseniz de ellemem. Bu nedenle bana özelden ulaşıp kontrol etmemi isteyip istemediğinizi belirtin lütfen.

Bir konuda cihazların kutuları çok ince bu şek,lde kargoya veremem, hasar olabilir. Elimde bunlara uygun koli yok. Olanlar da büyük ve kargosu fazla tutabilir. Bu nedenle yarın Koçtaş'a uğrayıp baloncuklu naylonlardan almayı düşünüyorum. Ambalajlama konusunda farklı düşüncesi olan arkadaş da bana özelden yazabilir. Kargo ve ambalaj konusunda detayları yarın size bildireceğim. Daha sonra özelden adres bilgilerini ve hesap numaramı veririm.

Yarın bu konuda bir kez daha formu kullanarak son durumu yazarım

Umarım formu gereksiz yere meşgul etmemişimdir.

sağlıcakla

• quote:

Orijinalden alıntı: ring

merhaba,

Akşam üstü dönüşte Balçova Kipa ya yeniden uğradım. 2 adet daha buldum. Mesaj sırasına göre bu 2 adedi de @Christopher Moltisanti ve @MegaWolt38 rezerve ettim (@TuVNeRa arkadaş kendi bulduğu için sırasını diğer arkadaşa verdim). Malesef başka bulamadığım için diğer arkadaşlara yardımcı olamadım. Kusura bakmasınlar. Yarın bir kez daha uğrayıp bakacağım varsa alırım.

Son liste aşağıdaki gibidir:
    @simyacı
    @hekimoglu19
    @kar_gA
    @furkan
    @hellas
    @Christopher Moltisanti
    @MegaWolt38

Yukarıda adları yazılı arkadaşlar için not ; kendi aldığım cihazın ambalajını açıp şarj ettridikten sonra çalışıp çalışmadığını kontrol ettim. Cihaz şarsız geldiği için çalışıp çalışamdığını şarjdan sonra kontrol edebiliyorsunuz. Eğer isterseniz sizin kutuları da açıp elektrikten şarja bağlayıp, şarj ettikten sonra çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirim. Bir hata varsa burdayken iade ederim. Ama kutusu açılmasın derseniz de ellemem. Bu nedenle bana özelden ulaşıp kontrol etmemi isteyip istemediğinizi belirtin lütfen.

Bir konuda cihazların kutuları çok ince bu şek,lde kargoya veremem, hasar olabilir. Elimde bunlara uygun koli yok. Olanlar da büyük ve kargosu fazla tutabilir. Bu nedenle yarın Koçtaş'a uğrayıp baloncuklu naylonlardan almayı düşünüyorum. Ambalajlama konusunda farklı düşüncesi olan arkadaş da bana özelden yazabilir. Kargo ve ambalaj konusunda detayları yarın size bildireceğim. Daha sonra özelden adres bilgilerini ve hesap numaramı veririm.

Yarın bu konuda bir kez daha formu kullanarak son durumu yazarım

Umarım formu gereksiz yere meşgul etmemişimdir.

sağlıcakla

hocam pm attım saygılar..

• Ben de istiyorum alabilecek olan varsa parasını yollarım, teşekkürler.
  • birde migros 1+1 yapsa diş fırçalarında ordanda stok yapardık başlıklarını..
  • ring arkadasın sıralamasına göre

@meto87
     @etik 
    @t_tunccan 
    @realistspary 

4 adet arkadaslar icin revize edilmistir..en gec yarına kadar pm ile iletisime gecerlerse sevinirim..pazartesi gönderim yapabilirim..

iyi akşamlar..

• Bursa kipaya bakan var mı?
  • bu sıralamaları neye göre yapıyorsunuz acaba arkadaşlar, bize de sıra gelir mi acaba ?
  • Sancaktepe Kipa (Süpermarket) da yok.
  • Ben de ring ' e PM atmıştım. umarım beni de sıraya eklemiştir :)

Bu arada Ataşehir Kipa'da var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramrod8492

ring arkadasın sıralamasına göre

@meto87
     @etik 
    @t_tunccan 
    @realistspary 

4 adet arkadaslar icin revize edilmistir..en gec yarına kadar pm ile iletisime gecerlerse sevinirim..pazartesi gönderim yapabilirim..

iyi akşamlar..

pm gönderdim teşekkür ederim ilginiz için...
  • Benim için de ayıracak biri çıkar belki.(çıkarsa özel mesaj atın lütfen belki konuda görmem).

• quote:

Orijinalden alıntı: ramrod8492

ring arkadasın sıralamasına göre

@meto87
     @etik 
    @t_tunccan 
    @realistspary 

iyi akşamlar..

1 pm de ben gönderdim çok teşekkür ederim.
  • Dahaa oncede yaznistimm lutfen coknalan olursa banada alsin bir kisi yaa :(( Bugun disciye gittim tartar problemimvar oonerdi bole bi firca. Yani ihtiyacim var oldukca. Lutfen fazla alan pm atsin parasini fazla fazla veirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Designer83

Ben de ring ' e PM atmıştım. umarım beni de sıraya eklemiştir :)

Bu arada Ataşehir Kipa'da var mı acaba?

Ataşehir'de yok. Hatta şarjlı hiçbir diş fırçası yok.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.