Şimdi Ara

Oran kesinleşti: 2022'de vergi, harç ve cezalara yüzde 36,2 zam gelecek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
9.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapılanın zammın çevirisi: haşırt the blackboard.

80 leri özledim lan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar eğleniyor muyuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Memur 5 bin almiyor. Asgari ücreti kim yapacak 4-5 bin ?

Max olacağı 3500

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohhhhhh  

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    Ülkedeki ciddi bir kesim asgari ücret ile çalışıyor ve yarısı hatta daha fazlası AKP'li. O yüzden o yüzden onlara büyük bir zam yaparak oy tutmaya çalışabilirler. Bunu yapmazsa oy kaybı yoğunlaşır çünkü artık en ufak kesim bile krizi ağır hissetmeye başladı.

Yani akp şu anda durumu kurtarmaya çalışmak, ülkeyi düzeltmeye çalışmak yerine seçim odaklı gitmeye çalışıyor. Çünkü yıllardır yapılan bütün hataların etkileri ortaya çıkıyor ve durumu akp kurtaramaz artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir ülke düşünün üretenin maliyeti %50 artıyor ama sen tüketmeye geçtin mi 20 artıyor. Şöyle düşünün arac alacaksınız 200k ancak ertelediniz. Ertesi sene araç fiyatlarına %50 zam gelmiş ama sana %20. Ne istiyonuz lan var mı böyle ülke şükredin namkörler.

Asgari ücretin artması iyi bir şey değil.

Yeni yıldan itibaren reel işsizlik %40'ın üstüne çıkar.

• Ve bu toplum ben nie köleyim die sormucak. Hatta soranlarada kıçını dönicek. Onları hor göricek. Coğrafya kader.

Gecen bir tanidikla sohbet ediyorduk.Mevcut bir asgari ücretlinin işverene maliyeti 6.000 lira aylık diye hesap çıkarmıştı. Keşke artsa .Ama pek ihtimal vermiyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 28 Kasım 2021; 11:46:17 >
  • vergilere : zam

maaşlara : zamCIK

:)

• Asgari ucrete zama gelince tuik enflasyon oranına bakılıyor. Ama devlet vergiye zam yaparken niyeyse enflasyonun 2 katı zam yapıyor. Halada vatandasa enflasyona ezdirmedik halkımızı diyebiliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deleteextra -- 28 Kasım 2021; 11:45:18 >
  • hayırlı olsun yuapacak bir şey yok

• konudaki gizli şakşakçıları tespit edip, bloklamanızı tavsiye ederim. haşırt diye geçirilmenin hayırlısı da olmaz, yapacak da bir şey var. sandığa gömmek güzel çözümdür.

• vatandaşı faize ezdirmeyecekmiş faizi 15, doları 8,5 dan 12,5 yaptılar zamlar 36 bişey anlayan varmı fena trolleniyoruz.

• Ayinesi iştir kişinin lafa bakilmaz. O yuzden hukumetin masallarina karnim tok. Ben ne yaptiğina bakiyorum. Kaz olmayin dolmayi yemeyin.

• Biz zam yapalım. ama vatandaş bunu ödeyebilir mi diye kimse düşünmüyor. % 50 artırmadıklarına şükrediyorum.

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt

3-4 sene sonra asgari ücretlinin maaşı en düşük memur maaşına yetişir hatta geçer. Birine yıllık % 10 zam yapılıyori diğerine yıllık % 20, %25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo34 -- 28 Kasım 2021; 16:42:42 >
  • Bence yüzde 50'nin altında olmamalıydı. Düşük kalmış. Üzdü.

• Suç işleyene ödül verin, suç oranı azalır Çünkü bu halkın beyni ters çalışıyor...

Türk çocuğu doğru işi ağlayarak yapar, yanlış işi gülerek yapar. Elin çocuğu tam tersi

• apollo34 kullanıcısına yanıt

Daha iyi işte. Memurun maaşını ödeyen işçinin ödeme sıkıntısı asgariye iner.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.