Şimdi Ara

Oran kesinleşti: 2022'de vergi, harç ve cezalara yüzde 36,2 zam gelecek (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
9.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyinlerini bir maaşa satmış ,dizi izleyip dünyaya korku saldığımızı zanneden ileri zekalı aqp trolleri bunu bir açıklasa,buralara de bir gelseler ya.

Topunun....

• Benim 57'nin çıktığı tarihte satış fiyatı 3500 dolar. Bunu bugüne çekseniz 55.000 dolar yapıyor. O zamandan bu zamana böyle fahiş vergi olsa, 64 yılda araç satış fiyatından daha çok MTV ödemiş oluyor. Şükür ki trafikten çekili. 0tl ödüyorum.

2010 model Ford Fusion'ımdan ne alırsan alırsın. Kalanı için avucunu yalarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haşırttı blackboard

• çalışana zammı düşük tutumak için enflasyonu hayali rakamlarla düşüren yönetim kendi harçlarına kendi açıkladığı enflasyon oranının iki katı kadar zam yapıyor.

ama demokrat ama müslüman ama şerefli ama ama ama...

bu olanları tanımlamak için artık "beyin tutulması" yetersiz kalıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 30 Kasım 2021; 8:45:28 >
  • ekonomistlik böyle oluyor işte. sizin aklınız ermez, sizler çaylaksınız.

• Zam çok fazla bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 5 yıldır böyle. 5 yıl.

TÜİK in YALAN enflasyonunun 2 katı zam en az.

Enflasyon %19 diyene, buna inanmış gibi davrananın ak yalancı trollerin kafasında l koltuk + komidin kırmak lazım..........

• Dij güçlerin kim olduğu belli oldu

• Enflasyon 19.9 vergiye 36 zam nasıl oluyo.

• Yol yaptı köprü yaptı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yol yaptırdı, köprü yaptırdı, işletmesini yapanlara verdi, geçiş için dolar kuruyla garanti ücreti verdi, suçlar ortaya çıkarsa yanarız diye, ingiliz mahkemelerini yetkili yaptı. ve benzeri bir sürü rezillik yaptılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 2 Aralık 2021; 22:54:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Doğru

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • coolman06 C kullanıcısına yanıt

Yapıştırke

• Oran kesinleşti: 2022'de vergi, harç ve cezalara yüzde 36,2 zam gelecek
  • Kasım ayı 3,51

• 2825 x 0,362 = 1022 TL vergi oranınca asgari ücret zammı.

2825 + 1022 = 3847 lira asgari ücret beklentim. bana kalsa bu bile yetmez. 2021 sene başı 380 dolar olan ücreti sabit tutmaları gerek. en azından 300 dolar bari olsa şu güncel kur fiyatlarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black.Smith -- 3 Aralık 2021; 17:54:2 >
  • RTE oranı indirecek diyenler yanıldı. 1 hafta geçti ve mevzu çoktan unutuldu. Zaten ben ihtimal vermiyordum çünkü karar resmi gazetede yayınlandı. Burası bir çadır devleti değilse, resmi gazetede yayınlanmış bir karar ilga edilemez. Şöyle olsaydı anlardım: Maliye bakanı çıkar demeç verir, "2022'de vergi ve harçlar %36,2 zamlı olacxak" der, aradan 2-3 gün geçer, kamuoyu iyice kızıştırılır, sonra RTE çıkar, "olmaz öyle şey, ben %20'ye indiriyorum" der ve parodi biter.

Ama resmi gazetede yayınlanmış bir karar, ortada devlet diye bir şey varsa, öyle kolayca değiştirilemez.

• Oran kesinleşti: 2022'de vergi, harç ve cezalara yüzde 36,2 zam gelecek 

• Vay be geçen seneyi mumla arar olmuşuz farkında değiliz. O zaman tepki vermişiz ama şuan zam oranları böyle ben zil takar oynarım. Seneye de bu seneyi mumla ararsak yandık.

• Yapmaa bunu

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.