Şimdi Ara

ORAN ORANTI YAPAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nejdet kirpi, behzat rasuli hocalarından, mat akademi, hocalara geldik kanallarından konuyu bitirdim. Simetri çözmeye çalıştım(çözemedim), soru bankasını açtım oran orantı problemlerini çözmek için, arkadaş beynim tıkanıyor hiç denklem falan kuramıyorum. Oran orantı konusunda bahçe hortumlu bir soru vardı, çözümünde pi sayısı var, değişik formüller var benim nerden aklıma gelsin bunlar? İzlemediğim kanal kalmadı, sorular saçma sapan alakasız geliyor. Çıkmış soruları da çözemedim. Dalga geçeceksiniz ama 2 haftadır bu konuda takılı kaldım, hala da anlamış değilim problemlerini. Ne yapabilirim? Beynini zorla demeyin, ne kadar zorlarsam zorlayayım gelmiyor bir şey aklıma.

Bu konuyu çözemezsem problemler konusunda kalem oynatamazmışım. Lütfen taktik verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bowler -- 2 Eylül 2016; 23:50:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yargıdağıtanadam kullanıcısına yanıt
    Yargıdağıtanadam demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

Olmuyosa zorlama devlete amelede lazım.

Kardeş amelelerin çoğu senin gibi de'nin ayrı yazımını bilmeyen Türkçe cahili insanlar. O yüzden devletin ihtiyacı olan insanların başında geliyorsun.
  • Hocam kanallardan bitirdim diyorsun ama nasıl bitiriyorsun bu önemli.Soruları dinleyip geçiyormusun?Bir kez dinlediğin soruyu kendin yapabilene kadar uğraşman lazım.Soruları öğrenmeye çalış gerekirse belli soru tiplerini ezberle

• quote:

Orijinalden alıntı: 4alerce

Hocam kanallardan bitirdim diyorsun ama nasıl bitiriyorsun bu önemli.Soruları dinleyip geçiyormusun?Bir kez dinlediğin soruyu kendin yapabilene kadar uğraşman lazım.Soruları öğrenmeye çalış gerekirse belli soru tiplerini ezberle

Yahu arkadaş ben de onu diyorum. İzlediğim kanallardaki sorulari anlayarak izliyorum. Hatta durdurup çözebiliyorum anladığım soru tarzlarını. Ama kitaba gelince, problemlere gelince tıkanıyorum. Bir sorun olmalı hocam, herkes oran orantıya kolay diyor, salak mıyım ben yapamıyorum bu konuyu?

• bowler B kullanıcısına yanıt
    Ynternet knklar sana belli soru kalyplaryny verirler adamyn sana %100 bi?ey ö?retmesini bekleme olasylyk ilgili milyonlarca farkly soru çykarylabilir farkly sorular çözeceksin veya çözemiyeceksin bunlary ö?renmen lazym misal çogu ki?i en azyndan benim çevrem ebob-ekok yapamaz ben gözüm kapaly bile yaparym bende problemleri yapamam bunun nedeni tek tip sorulara ba?ly kalmam farkly sorular çözmem bilmem anlatabildimi
  • Olmuyosa zorlama devlete amelede lazım.

• quote:

Kardeş amelelerin çoğu senin gibi de'nin ayrı yazımını bilmeyen Türkçe cahili insanlar. O yüzden devletin ihtiyacı olan insanların başında geliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: bowler

quote:

Ben sayısalım. Paragraflar yeterli oluyor takılma sen o kadar.

• UP arkadaşlar önerisi olan var mı

• Dostum valla ne diyebilirim ki , nasıl oluyor anlamadım. Ben behzat dinlemiştim 1gün karekokteki sorulari temizlemistim. Behzati 1kez daha dinle olmazsa . Mantığını kavradiysan çerez gelmesi lazım o soruların (heleki simetri).

• bowler B kullanıcısına yanıt
    TDK çakması gibi davranma ona bakarsan seninde son cümlen yanlış ''O yüzden devletin ihtiyacı olan insanların başında geliyorsunuz.''
  • Bilader fazla deseleme 1 hafta sonra bi calis yaparsin surekli o konuya yogunlasma bu sefer on yargi olusturursun kotu olur amele filan lazim diyenlerede aldiris etme sevkini kirarlar

• Biz napabiliriz kardesim Herkes mat yapacak diye biley yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ununoktinyum

Bilader fazla deseleme 1 hafta sonra bi calis yaparsin surekli o konuya yogunlasma bu sefer on yargi olusturursun kotu olur amele filan lazim diyenlerede aldiris etme sevkini kirarlar

Eyvallah kardeşim 1 2 test daha çözüp problemlere geçeceğim. İyi geceler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.