Şimdi Ara

orantısız büyüme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar direk soruna geçicem; benim sol kolum sağ koluma göre daha şişkin duruyor ama sağ göğüs tarafım ise tam tersi sol tarafa göre daha şişkin duruyor bunun sebebi nedir bir de 10 gün ara vermek zorunda kalmıştım aynı ağırlıklarla aynı şekilde çalışamadım çabuk yoruldum sebepleri nelerdir

• İlk başladığımda sol kolum daha hacimliydi ama şimdi ikiside eşit. Göğüste benimde aynı sağ daha hacimli sola göre. Eşit şekilde çalış ilerleyen zamanlarda kapanır. Genetiğimiz kötü yapacak bişey yok.
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    cevap için sağol dostum .DD: ya sorun şu ki 7.5 sağ kaldırabiliyorum ama sol da 5ten yukarısı olmuyor yine de sol daha kalın
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrocodileGustave

cevap için sağol dostum .DD: ya sorun şu ki 7.5 sağ kaldırabiliyorum ama sol da 5ten yukarısı olmuyor yine de sol daha kalın

Dumbell ile çalışma bar ağırlıklı çalış eşit olur ağırlıklar. Bende de sol biraz daha güçlü ama ağırlıklar aynı sadece set sol kolda biraz daha rahat çıkıyor.
  • Sag kolum ve sol gogsum daha buyuktu
    Boksta sol gard aldigimdan ve sag elimi cok kullandigimdan.gogusler asiri belliydi kollar pek degil. Kelebek yapa yapa duzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.