arkadaşlar orbitle rapidden indirme yapamıyorum.Örneğin 60 mb'lık dosyayı 50kb olarak görüyor.Firefox da Flasgot da kullanıyorum ama sonuç aynı.Bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı?teşekkürler
Premium ayarlarına direct download diye bir ayar var onu aç Birde IDM varken orbit kullanılırmı ?
idm kullanamadım nedense yıllardır orbit kullanıyorum belki ondandır.Hocam şu premium ayarı nerdedir ben bulamadımda.
quote:
Orijinalden alıntı: destroy00
Premium ayarlarına direct download diye bir ayar var onu aç Birde IDM varken orbit kullanılırmı ?
Adam da Premium yoktur ki olsa yazacağını sanmıyorum ;)
Benim jeton geç düştü orbit premium mu var dedim
Rapid şifrem yok maalesef yok mu bunun bir çözümü?İlla idm mi kullanmak gerekir.
quote:
Orijinalden alıntı: FilozofTR
quote:
Adam da Premium yoktur ki olsa yazacağını sanmıyorum ;)
Jdownloader tavsiye ederim pre yoksa otomatik sırayla indiriyo beklememek istiyosan otomatik modeme reset atıyo güzel pro bayağı tüm indirme sitelerini destekliyo hemen hemen
Onuda Kullanmıştım geçen sene hem indirmede bir hız görmemiştim hemde o sıraya koyma ve modem resetlemeyi kullanamamıştım.Tabi burada benim beceriksizliğiminde payı büyüktür.Orbit ne güzeldi ya herhalde yine bu Jdownloader a döneceğim.
quote:
Jdownloader tavsiye ederim pre yoksa otomatik sırayla indiriyo beklememek istiyosan otomatik modeme reset atıyo güzel pro bayağı tüm indirme sitelerini destekliyo hemen hemen