Şimdi Ara

YouTube uBlock Origin'i de engelledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uBlock Origin kullanıyordum sorun yoktu ta ki bu Sabah'a kadar.

YouTube'a girdim yine aynı hatayı vermeye başladı uBlock Origin'i de çözdüklerine göre işimiz çok zor ne yazık ki.

• Yapay Zekanın Yanıtı

YouTube, uBlock Origin'i Engelledi

Popüler reklam engelleme uzantısı uBlock Origin, yakın zamanda YouTube tarafından engellendi. Bu durum, birçok kullanıcının YouTube'da reklamsız video deneyiminden mahrum kalmasına yol açtı.

uBlock Origin, web'deki istenmeyen içerikleri, özellikle de reklamları engellemek için tasarlanmıştır. Uzantının YouTube'da engellenmesinin nedeni, uzantının YouTube'un gelir elde etme modeline zarar vermesi olarak gösteriliyor.

YouTube, reklamlardan önemli miktarda gelir elde ediyor ve uBlock Origin, bu reklamları engellediğinden YouTube'un gelirlerini azaltıyor. Bu durum, YouTube'un uBlock Origin'i platformunda engelleme kararına yol açtı.

uBlock Origin'in engellenmesi, kullanıcılar arasında karışık tepkilere neden oldu. Bazı kullanıcılar, reklamsız video deneyimini kaybettikleri için hayal kırıklığına uğradıklarını ifade ederken, bazıları ise YouTube'un gelir kaynaklarını korumasını destekliyor.

Şu an için, uBlock Origin'i YouTube'da yeniden etkinleştirmenin bir yolu bulunmuyor. Ancak, diğer reklam engelleme uzantıları veya eklentileri kullanarak reklamları engellemek hala mümkün. Bu uzantılar, uBlock Origin kadar etkili olmasa da yine de reklamları engelleme konusunda bir miktar başarı sağlayabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • En az 2 eklenti dursun, zamanla bu eklentiler güncelleme alacaktır.

• uzun süredir AdGuard  kullanıyorum henüz sorun yok

• ben uzun zamandır 'enchanger for youtube' kullanıyorum, son 2-3 gündür "youtube adblockera izin vermez" deyip engelliyordu, çözüm olarak linki hızlıca 8-10 kere 'yeni sekme'de açıyorum, genelde sekmelerden birinde video başlıyor...

uğraşamam diyenlere 2.çözüm, netten "youtbe premium apk" bulup telefondan veya nox benzeri emulatörden reklamsız izleyebilir...

• Premium aldım kafa rahat.

• kaldırıp tekrar yükleyin çözülüyor.

• Youtube vanced bozulunca aldım premiumu. O kadar sene beleş kullandık, yeter. Hem tvde falan da sıkıntı çıkmamış oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NewPipe kullanabilirsiniz. Bazen çöküyor ama iş görür gibi.

Yalnız YouTube hesabınıza bu uygulamadan giriş yapamazsınız. Zira bu uygulama Google altyapısını kullanmadan çalışıyor.

Ayrıca video indirme özelliği de var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Premium'a geçtim ailecek. Annem çok şikayet ediyordu telefonla sürekli reklam çıkıyor diye. Rahatladı kadın. YouTube uBlock Origin'i de engelledi Bu arada Netflix'ten daha çok kullanıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.