Moradonda Solucanların Arasında Çıkıyor Tabikide Cz Bowlda Çıkıyor Olimpiada Humansan Unut Bunu Kesmeyi Karuslar Rahat Bırakmas +62 Warrior Olcaksın Etrafında Rogueler Devriye Gezecekler Çoook Zor Ama Onu Kesince Şeklini Ortaya Koyuyosun Ama Olimpia Humansan Unut Derim Zaten Bi Kaç Haftaya Olimpiadaki Human Arkadaşların Ziyaretine Gelcem
Bak simdi onu kesmek cok basit iki healerın olucak vurucan vurucan vurucan tam enerjısı bitmiş olucekken orc biri gelcek 14 damage vurcak sen yerdesin ex in gitmiş yada tam kesmişsin içinden holy w.t. cıkmıs gm dupe diye banlamıs seni zuauhuaha bu kadar işte
bu orck bosslarinin defanslari cok dusuktur goruldugu gibi oteki bosslara oranla cok iyi dmgler vurabilirsiniz ama sunu soyleyim cok hayvani vuruyorlar cok hayvani defansiniz ve hp niz yoksa ve 1920 healeriniz yok ise yanina bile yaklasmayin ne oldugunuz onemli degil obl deil de ben orc bandit officer e vurmustum elinde +8 bi ok var okcu olandi yani bowman ;) o zmn defansim ac ile birlikte 666 defans idi adam bana uzaktan 1600 kusur dmg cakti OHA dedim minot + pot + lf yapip kactim ama yusuf yusuf cok zor kactim onlara hic yaklasmamanizi tavsiye ederim tabi shell +8 cok saglam takilari cok saglam bi silahi lwli cok saglam bi warrior yada rogue(rogue kesemez diyenler oalbilir ama shell +8 set ve cok guzel takilar ile buffli 4k hpsi +1k defansi olan rogueler biliyorum ben- tabi saglam olmak lazim) kesebilir onu buff + ac + 1920 healeler
Benim bir arkadaşım var asas orc bandit wariror'a 2-3 geçio lwl 50 +7 full half plate döşeli bilmem anlata bildimmi ama biri daha lwl 55 asas oda org bandit mage'ye tek geçio spike ile anladınmı yani lwl 63-64 bir asas bir 1920 healer-1500 buf ile tek başına obl alır sence?
knight_offline sana diom anla artık lafa gerek yok beyler
defans yok atak var zaten ama healler olmadan zor + sen 31 lvlde tw kesıomusun senı tekte alır o
ya bu orclar acayip zati defans yok ama atak deli gibi çakıyo
COK İYİ ATAGI VAR VE MANA SİLİYO HWT CIKIYO DIYE BILIYORUM
quote:
Orjinalden alıntı: LaughingOfLoud
Moradonda Solucanların Arasında Çıkıyor Tabikide Cz Bowlda Çıkıyor Olimpiada Humansan Unut Bunu Kesmeyi Karuslar Rahat Bırakmas +62 Warrior Olcaksın Etrafında Rogueler Devriye Gezecekler Çoook Zor Ama Onu Kesince Şeklini Ortaya Koyuyosun Ama Olimpia Humansan Unut Derim Zaten Bi Kaç Haftaya Olimpiadaki Human Arkadaşların Ziyaretine Gelcem
Bu ne ya adam bana hakaret etti human mış ne humanı ben bu oyuna Karus başladım Karus bitiricem
aa adamı ban lamışlar dediyim gibi hakaret etti
60+ warrior 1 920 healer ile çok rahat kesebilir obl yi. obo ları ise gene 60 + bir warrior 960 healerla rahat keser ama obo ları içerden çıkarmak biraz sorun oluyo.
ssadece cz de cıakr
quote:
Orjinalden alıntı: wolworeyn
Arkadaşlar bu yaratığı kesmek istiyorum bundan neler çıkıyor ? bide cz de kesebildim lufersonda yokmu weya eslant da
muakkak bir 1500 buff 300 ac 1920 heal ile kesersin içinden priest master açmaları için kullanılan holy water of temple çıkar içinden bitek czde bulursun. anladığıma göre orcsun (luferson demesinden ) 62+ olsan daha rahat kesersin
quote:
Ya yok ben uruk tron kesiyorum bi taktikle 2 kişi orc bandit de keserim ama hp sini hiç bilmiyorum troll kadar warmı ? bence fazla gibi ne kadar wurduğu önemli deil benim için ne kadar wuracağım önemli
lwl 31 de troll warior kestim
Bende 15. seviyede Raven Harpy döndüm.
bak sana bır tavsiye adı orc bandıt le baslıyan bır yaratıga rasladın mı town cek
quote:
Ya yok ben uruk tron kesiyorum bi taktikle 2 kişi orc bandit de keserim ama hp sini hiç bilmiyorum troll kadar warmı ? bence fazla gibi ne kadar wurduğu önemli deil benim için ne kadar wuracağım önemli
Uruk tronla Orc banditi bir tutuyor inananımıyorum
Arkadaşım sen bilmediğin şeyelere yanaşma fazla o uruk trona benzemez koydumu yamultur adamı ayrıca o sana vurmasın sadece mananı sılsın sen onu bu levelınde sabaha kadar uğraşsan kesemessın
Civcivlikten çıktıgın anda Troll Warrior kesmen ise senin artık bu oyunu aştıgını gosterır.... 31 iken Troll Warrior kesıyorsan 50-60 arası solo Troll Berkerser Troll captain kesersın sen :))))
Kolay gelsın sana...
yaa dostum adam anlaşıldıgı kadarıyla sadece post kasmak istiyor yok tatik var yok taktigimi söylemem bu arda sen beni kes diyorsun ya adama benim lvl 47 31 deilim ama areneda deneyelim mi? hatta arkadaş gelsin ikmizde yatırsın bakalım troll warrior diyor ben yatırıyorum tek başıma ama buff olmassa olmas....
quote:
Orjinalden alıntı: lewreq
sen lvl 31 de tw kestiysen benide rahatlıkla kesersin diesdeysen gel arenaya beni kes sana 20gb werecem wermessem şerefsizim.
tw yi kesen adam beni çok rahat keser !
Geçen gün cz de Orc Bandit Leader a Vampiric Touch ile 22.500 vurdum, bu da demek ki hp si 225.000. O da bir vuruşta defansı 750 olan bana 1400 vurdu, hemen town attım derim ki 62+ warrior ancak 2 1920 healle kesebilir ve Holy Water of Temple çıkıyormuş, bi ara Ares te 900 M e satılıyordu.
lvlim 60 warrior :) a.c. var buff var 12 tanede pot var.. dolu da boss var bende hepsini koaly sanıom tabi. şansıma obl düştü bana..Dedim dalam..Daldım.. 1.8 m Ex gitti.. mevcut pot sabit 12 :D basmaya bile zaman kalmıo..Cypherda da Assasinimle daldım 64 lvl, yatırmaya milim kala mage ölüom die çekti :(
ya bundan tek holly watermi çıkıyor
ya m
quote:
Orjinalden alıntı: barman
ya bundan tek holly watermi çıkıyor
ya manyakmısın ben onu ancak 80m ye görmüştüm en ucuz oda dupe zamanı olduu için:D yoksa en az 350m ye fln görüom
quote:
2 tane lvl 70 adam 1 dk da kesiyosa senin onu kesmen en az bi 1 saatini alır yani öle kolay değil bu orc bundit 227k canı olan bi şey 62 lvl elinde +6defender of the lordlu priesti 2 vuruşta aldı ona göre dal yane