Arkadaşlar bu yaratığı kesmek istiyorum bundan neler çıkıyor ? bide cz de kesebildim lufersonda yokmu weya eslant da
sadece cz'de var tek kesemessın +60 olsan yeter defans yok ama ıyı cakar ve mananı sılme gıbı bı ozellıgıde var prıestlerın master görevı ıcın bı holy water dıe bısı cıkıo eskıden c'de cok delı para ederdı ama sımdı tezgahlarda sen hangı serverdasın ama bence bulasma orc bandıt'e...
Merhaba kardeş Keşke bi arama yapsaydın OBL cz de çıkar lvl 62+ olman gerekir arkanda 2 tabe 1920 olmassa olmas
lvl 70 misin nesin? bu yaratık bayaa güclüdür haberin olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Turk_Magician
lvl 70 misin nesin? bu yaratık bayaa güclüdür haberin olsun
ne kadar abartıyosunuz ya kardeş ben 1920 healerim 61 rogue il her zaman kesiyoruz valla şans işi biz çok kestik OBO bi kere İron bow düştü başkada bi şey görmedim
Bide ne çıkar söleyin bea içimi karattınız bu adamı kesecek taktik war ben ne çıkar diyom
quote:
Orijinalden alıntı: wolworeyn
Bide ne çıkar söleyin bea içimi karattınız bu adamı kesecek taktik war ben ne çıkar diyom
wolwo czde senmı kestın tek mı kestın yalan söleme bare dıyokı adam czde kestım luferde cıkarmı yok daha neler sende bızı şey sandın ha
sadece cz'de var tek kesemessın +60 olsan yeter defans yok ama ıyı cakar ve mananı sılme gıbı bı ozellıgıde var prıestlerın master görevı ıcın bı holy water dıe bısı cıkıo eskıden c'de cok delı para ederdı ama sımdı tezgahlarda sen hangı serverdasın ama bence bulasma orc bandıt'e...
Kardes Fear_X_Less katılıom 2 healler ıhtıyacı Var ondan bırı ben
quote:
Orijinalden alıntı: emre06
wolwo czde senmı kestın tek mı kestın yalan söleme bare dıyokı adam czde kestım luferde cıkarmı yok daha neler sende bızı şey sandın ha
Alıntıları Göster
Ya yok ben uruk tron kesiyorum bi taktikle 2 kişi orc bandit de keserim ama hp sini hiç bilmiyorum troll kadar warmı ? bence fazla gibi ne kadar wurduğu önemli deil benim için ne kadar wuracağım önemli
lwl 31 de troll warior kestim
quote:
Ya yok ben uruk tron kesiyorum bi taktikle 2 kişi orc bandit de keserim ama hp sini hiç bilmiyorum troll kadar warmı ? bence fazla gibi ne kadar wurduğu önemli deil benim için ne kadar wuracağım önemli
Alıntıları Göster
dostum cıldırtma benı lwl 31 dıyo t.w kestım dıyo ya gıt sen konusma artık partiye gırmıs adam kestım dıyo:)
Ya arkadaş olayı büyütüp taktiyi sormaya çalışma benim sorum bu orc banditin hp sinin kaç olduğu bilen warsa bana yassın troll lardan birinin canıyla kyaslarsa sewinirim
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: wolworeyn
insanlar bazen abartmayı sever bazen de biraz abartı hoş olur ama bu kadar da deil artık lvl31 bi char ın troll warrior a vuracagı max dmg 200 hadi olsun 300 bu dmg la dts bıle kesemezsın ki sen troll warrior dan bahsedion
quote:
Ya arkadaş olayı büyütüp taktiyi sormaya çalışma benim sorum bu orc banditin hp sinin kaç olduğu bilen warsa bana yassın troll lardan birinin canıyla kyaslarsa sewinirim
quote:
Ben hala yardım sewer bi orc kardeşimi bekliyorum yok sa burada kesenmi yoq
yeter kestim kardeşim istediyim zaman da keserim lamantationda kestim o gün
we 2 kişi kestim bilginize
cz de çıkıyor
quote:
Orijinalden alıntı: spoiled31
cz de çıkıyor
sen lvl 31 de tw kestiysen benide rahatlıkla kesersin diesdeysen gel arenaya beni kes sana 20gb werecem wermessem şerefsizim.
tw yi kesen adam beni çok rahat keser !
quote:
quote:
Ben hala yardım sewer bi orc kardeşimi bekliyorum yok sa burada kesenmi yoq
yeter kestim kardeşim istediyim zaman da keserim lamantationda kestim o gün
we 2 kişi kestim bilginize
Alıntıları Göster
OBL tam hatırlamıyom ama 100K üzerinde HP ye sahip. Damagesi de en yüksek olan bosslardan biri. Troll ve troll Warriorla asla kıyaslanamaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Nerkek
OBL tam hatırlamıyom ama 100K üzerinde HP ye sahip. Damagesi de en yüksek olan bosslardan biri. Troll ve troll Warriorla asla kıyaslanamaz.
Walla ben kesmiştim ama hangisini cz bowlda mageyim ben Mana falan silliyodu!Server a restart atılmıstı!Kaçarak skill vurarak kestim mage ile bi şey cıkmadı =(
bu orck bosslarinin defanslari cok dusuktur goruldugu gibi oteki bosslara oranla cok iyi dmgler vurabilirsiniz ama sunu soyleyim cok hayvani vuruyorlar cok hayvani defansiniz ve hp niz yoksa ve 1920 healeriniz yok ise yanina bile yaklasmayin ne oldugunuz onemli degil obl deil de ben orc bandit officer e vurmustum elinde +8 bi ok var okcu olandi yani bowman ;) o zmn defansim ac ile birlikte 666 defans idi adam bana uzaktan 1600 kusur dmg cakti OHA dedim minot + pot + lf yapip kactim ama yusuf yusuf cok zor kactim onlara hic yaklasmamanizi tavsiye ederim tabi shell +8 cok saglam takilari cok saglam bi silahi lwli cok saglam bi warrior yada rogue(rogue kesemez diyenler oalbilir ama shell +8 set ve cok guzel takilar ile buffli 4k hpsi +1k defansi olan rogueler biliyorum ben- tabi saglam olmak lazim) kesebilir onu buff + ac + 1920 healer ile
Orjinalden alıntı: np transferinasıl olur
marjinal clanından sinanoo mage olur kendisi dün 2 kişi bir de orc olmak üzere 55 altı olanları party alıp kesiyolar yardımcı ol gm