Şimdi Ara

Ordinary Candy(şekerler)ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 61 lvl im platium var bi dünya bu şekerlerden topladım neden basamıyorum bilgisi olan varmı arkadaşlar
    acaba master yok ondan mı?
    yada çok sayıda topladıgım için mi basamıyorum

• master ile felan alakası yok da cok toplamak la da bi bilgim yok açıkcası neden basılmadıgından
  • çok yardımcı olmuşşun teşekür ederim
    daha fazla bilgisi olan arkadaşlar yardım bekliorum sizlerden
    böle bişey başına gelen varmı yoksa dece bende mi oluyo bu
  • moradonda dolaşan bi adam var 34 lwl de kırdırdım ben istediğini alabilyiosun yani ex scrolu var hp fln da dandik ya ex işine yarayabiliriz gerçi platium varmış da :D
  • ya ben 3 günlük bronz pre varen kullanabiliyorum 60 oldum platium aldım şimdi basamıyorum(3 gündürde bsamadım daha)
    neden kanaklanıyo olabilir süresimi bitti
    arkadaşlarıma sotruorum onlar basbiliyolarmış benim gibi başına böyle bi sorun gelen ve çözüm bulan arkadaşlardan yardım bekliyorum
  • Beyler onların basımı 27 Mart'ta bitti, sanırsam bir bug var ve sadece Ring alınıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~HeaveN~

Beyler onların basımı 27 Mart'ta bitti, sanırsam bir bug var ve sadece Ring alınıyor.

ama hala kullanan kullanıyor sordugum 100 kişiden 98 i kullanıor nasıl süresi bitti o zaman
    süresi bitse yaratılardan düşmezdi dimi ama?
  • ben onların ne işe yaradın hala cozemedim
  • Ts basınca ex sc basılmıyo ark sölemişti ne kadar doru bilmem
  • işin ilginç tarafı 61 lvl im hiç ts basmadım ts ile alakalı olacagını sanmıyorum
  • yardım edin lütfen arkadaşlar hala kullanamıorum
    invetory de 15 tane exp bastıgım şeker var hiç birisini skill bara koyamıyorum bazı arkadaşlarım hala kullanabiliyor bendeki sorun nedir yardımcı olabilecek arkadaş yokmu
  • pre. ile ilgisi yok 27 marta kadar kırdırılıodu yanlıs hatırlamıyosam ben pre yokken ardream çarında çok kırdırdım
  • ya tamamda arkadaşlarım hala kırdırıyo sabah benle birlikte gitti kırdırdık 15 er tane exp sc aldık o basabiliyor ben basamıyorum neden???
  • Tbl yani knight data klasorunde bir değişiklik yaptıysan counter strike ya da sw tbl si gibi data dosyan orjinal olmadıgından basamassın.Kullanabilmek için data klasorunu bir arkadasından bularak orjinal hale getir.
  • 52 cs eklemiştim data dosyasına ondan mı yani?
    peki o dosyayı silsem cs kullanamıcam nasıl olcak o iş bi fikrin varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Majaran

Tbl yani knight data klasorunde bir değişiklik yaptıysan counter strike ya da sw tbl si gibi data dosyan orjinal olmadıgından basamassın.Kullanabilmek için data klasorunu bir arkadasından bularak orjinal hale getir.

o dedigini yaptık yani ükledigim tbl dosyasını sildim hala aynı acaba silip tekrar baştan mı girmem lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.