Beğenenleri takip edenleri için trendyolda 1000 tl alışverişe 400 tl indirim var. Ve bazı ürünler 1 alana 1 bedava ama sanırım sadece 1 üründe geçiyor nedense bu. Yani diyelim izmir köfte aldınız 2.si bedava başka ürün aynı sepette olmuyor. Ve yılbaşı pakedi var 1200 tl civarı tutan palet 799. Güzel bir kombo yapilabilir 400 tl indirimle. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ordinary-Us Hazır yemek 1000/400 indirim
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
1.5 kilo kavurma 800e
900 gr antrikot 700e geliyor.
banka kartı kombosu da yapılabilir. tami %10 mesela
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 1 Ocak 2025; 22:26:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kavurma için yusuftan devam ya. Ordinaryüs neymiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
14 paket yemek 500e geldı dısarda bı yemek parası
-
Çok çeşitli yorumlar var. Kokuyor diyen var. Ben kararsız kaldım.
Zamanında ben de nasıl böyle ucuza gelir diye şaşıp her çeşidinden stoklamıştım. Sonra çoğu tarihi geçip çöpe gitti çünkü yenmiyor. Konsept çok hoşuma gitmişti, oda ısısında saklanabilmesi v.s ama tat acayip kimyasal. Hepsinde aynı tat var. Baharata boğdum olmadı, tereyağı döktüm olmadı. Tekli alıp deneyin, güzel gelirse bunu yerim ben derseniz istediğiniz kadar stoklayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 2 Ocak 2025; 0:21:21 >
Yılbaşı paketi uçmuş görünmüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tadları hiç iyi değil, pilav alıyorsunuz pilav tadı yok. Nohut alıyorsunuz nohut tadı yok. Zamanında alıp deneyip hiç memnun kalmamıştım. Önermem açıkçası.
-
Geçen sene almıştım.Çok yapay bir tadı var.Bir de garip bir koku var etlerde...Yenmedi.
Skt leri yakındı zaten.çoğu çöpe gitti malesef.
-
zamanında yine konusunu ben açmıştım, o konuda yorumlar iyiydi, bu tarz paket yemekler tabiki ev yemeği gibi olmayacak, ama ucuz ve pratik işte.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156680358
Ekside vs yorumlar olumlu gayet 20 tavuk fileto 700 liraya denk geliyor. Önden alıp denemek mi lazım sipariş mi verilmeli direkt sizce?
Ben arastirdim sonuc olarak beklentimin uzerinde begenme cikti risk alip aldim para degil disarda 2 ogun yeemek parasi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben sadece kabak tatlısı aldım hiç beğenmedim
-
Alıp deneyin bazı ürünleri oldukça iyi bazıları vasat çünkü. Örneğin tavuk şişi güzelken tavuk güveçi çok kötü mesela. Kuru köftesi çok iyiyken kuzu pirzolası çok kötü mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 5 Ocak 2025; 15:47:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Tadları hiç iyi değil, pilav alıyorsunuz pilav tadı yok. Nohut alıyorsunuz nohut tadı yok. Zamanında alıp deneyip hiç memnun kalmamıştım. Önermem açıkçası. |
Zamanında ben de nasıl böyle ucuza gelir diye şaşıp her çeşidinden stoklamıştım. Sonra çoğu tarihi geçip çöpe gitti çünkü yenmiyor. Konsept çok hoşuma gitmişti, oda ısısında saklanabilmesi v.s ama tat acayip kimyasal. Hepsinde aynı tat var. Baharata boğdum olmadı, tereyağı döktüm olmadı. Tekli alıp deneyin, güzel gelirse bunu yerim ben derseniz istediğiniz kadar stoklayın.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X