Şimdi Ara

Ordu Fındık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
2
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Dünya fındığının yaklaşık %70'ni biz üretiyoruz. Bunun sonucunda üreticimizden bedavaya alınıp halkımıza da el yakıcı fiyatlarla satılıyor. Hamburg borsasında belirleniyor fiyat. Bu düzeni kırmak için adım atıyorum.

Arada hiçbir aracı,gübreci tohumcu emlakçı yok! Ç Üreticinin kendisinden Ordu fındığı;

Kabuklu kg fiyat; 15 TL

Kargo bedelleri dahil değildir. İstanbul ve Ordu'dan elden teslim yapılabilir.

Ordu FındıkOrdu FındıkOrdu FındıkOrdu FındıkOrdu Fındık

Kavurma ve kabuksuz fındık şimdilik üretmiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corleone. -- 5 Ekim 2017; 13:43:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bizzat Ordu'nun yerli üreticisinden, Ordu Fındığı. Satışa ara vermeksizin devam.

• Kabuklu fiyatı bence biraz yüksek. İyi satışlar dilerim.
  • SmuraY S kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim. Takdir edersiniz ki burası herkese açık bir alan. Forum üyeleri (Yeni üyeler hariç) elbet indirim alacaklardır.

• Fiyatlar oldukça yüksek. İyi satışlar...
  • Konuyu ilk açtığınızda kabuksuzun fiyatı 23 lira gibi bir şeydi diye hatırlıyorum. 4-5 kilo almayı düşünüyordum ama kargo kısmı sıkıntısı ve daha hiç yorum olmadığı için beklemedeydim. Sonradan fiyat mı değişti ben mi yanlış hatırlıyorum?
    İyi satışlar.
  • Güncel fiyat nedir?

15TL ye kabuklu ceviz satılıyor, amasya samsun civarında. Diğer bölgeleri bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hikodaci kullanıcısına yanıt
    Merhaba, güncel fiyat yok. Aracıyla alışmış marketten yemeye devam etsin millet yada hiç yemesin. Fındıktan atom bombası yapıcam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.