Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
BALIKESİR EDREMİT - HAVRAN YÖRESİNİN SEÇKİN BÖLGELERİNDEN KENDİMİZİN DOĞAL SAFKAN ZEYTİNYAĞI ZEYTİN
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
USTAD ELLERİN DERT GÖRMESİN,GEREK ZEYTİNYAĞI GEREK ZEYTİN ÇEŞİTLERİ GERÇEKTEN ÇOK İYİ.
TEŞEKKÜR EDERİM
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+ REFERANS
ÇOK KALİTELİ ÜRÜNLER, GÜVENİLİR VE HIZLI KARGO ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
Edremit'te kendi zeytinliklerimiz olmasa ben bile sipariş vereceğim çok güzel gözüküyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alışverişimiz oldu zeytin yağı ve zeytinyağlı sabun aldım ürünler güzel arkadaş ilgili ve alakalı tavsiye ederim ayrıca küçük hediye içinde teşekkür eder bol kazançlı alışverişler dilerim kendisine
Ocak ayında Berker Bey'den Zeytin Yağı ve Izgara Yeşil Zeytin aldım. Zeytin yağı inanılmaz lezzetliydi. Denemek için küçük bir tabağa pul biber ve kekik döküp ekmeği bana bana afiyetle yedim. Bu kadar hafif ve lezzetli bir zeytin yağını hiç tüketmemiştim.
Zeytin de aynı şekilde mükemmel bir üründü. Artık marketlerden zeytin ve ürünlerini asla almam. Sağolsun Berker Bey kargo yapma konusunda da çok dikkatli ve özverili. Size tekrardan çok teşekkür ederim. Ellerinize, emeğinize sağlık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X