Görev yeri benim gibi Ordu İl Jandarma Komutanlığı olan arkadaşlarla bu başlık altında tanışıp haberleşelim. Ben Ankara'da ikamet ediyorum. Benim gibi Ankara'da olan arkadaşlarla beraber gidebiliriz. Diğer illerden olan arkadaşlarla da Ordu'da biraraya gelip beraber teslim olabiliriz. Yalnızlık çekmemiş oluruz böylece.. ;)
Selam benimde ORDU İl Jandarma Komutanlığı .Ben Mersin den Ankaraya gelip Ankara dan gitmeyi düşünüyorum Ankara dan Ordu kaç saat. 12 Aralık ta saat 15 gibi Ordu da olacak otobüsler Ankara dan kaçta çıkıyor
Tertip benimde Ordu il jandarma İstanbuldan gelıcem 11 aralık cumartesi akşamı saat 20.00 otobuse bınıyorum pazar sabahı saat 9 gibi orda olucam kaçta gelıceksenız pm atın ordu otogarda fındıkkale seyahat ın ofısının orda toplanalım
Ben Mersin den Cumartesi 21:30 da çıkıyorum Pazar 9:30 da Samsun da olacam.Direk Ordu yok.Samsun Ordu arası 2 saatmiş tahminim eğer gecikme olmazsa saat 12-13 gibi Ordu da olurum.En geç 15:30 da Otogarda Fındıkkale Seyahatin önünde buluşalım.
Beyler ordu ufak ama güzel bir yer.Bu yönden şanslısınız.Jandarma il komutanlıgıda cevre yolunun hemen yanında yer alıyor sehir merkezinede yakın.Ben orduluyum bu arada
bakalım bizedeordu il jandarma cıktı 91/2 tertipler tanısalım :)
quote:
Orijinalden alıntı: Xantiave
bakalım bizedeordu il jandarma cıktı 91/2 tertipler tanısalım :)
Ordu il Jandarma nasıl bir yerdir? bilgisi olan var mı?