Şimdi Ara

OREO İSTEYEN VAR MI? [Oreolar GELDİ!! SS'li] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
5.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

OREO İSTEYEN VAR MI? [Oreolar GELDİ!! SS'li]

(En Son Oy Tarihi: 25.8.2014)
Giriş

Orjinalden alıntı: doganza

quote:

Orjinalden alıntı: Zaint

quote:

Orjinalden alıntı: doganza

192 adetlik paket 19,90€ burda.

neresi orası

Almanya / Köln

Tiklayin

Hem de Köln´deymis adam, posta da yok.

12 paket 19.90 euro, benim getirteceklerimin de kutusu bunun gibi işte. aynı boylar tahminim. bu epey ucuz satıyor,, e-bay'de de 4 küsür dolara satıyorlar yarım kilosunu işte. oralar öyle ucuz bize göre maalesef

• 12 paket 19,99 euro peki kargo ne kadar tutar ve kaç günde elimizde olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bgrcannot

quote:

Orjinalden alıntı: Zaint

quote:

Orjinalden alıntı: bgrcannot

quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

quote:

Orjinalden alıntı: oeste

1 paket 50 ytl bile olsa değer, alın ama süt ile yiyin

Yok daha neler !

O paraya 1 saat veren var.

oeste abartma o parayla haftalarca geçinin aileler ve öğrenciler var yaptığın şımarıklık

beyler abartmayın, ona bakarsan dışarıda bir menü yiyoruz 10 lira misal onla da geçinen insan var, yarım ekmek döner yersin o paraya da geçinen var. aç duran da var, öyle düşünürsek kimse bi şey yiyemez. sen bu saatte evinde oturmuş bilgisayarının başında forumlarda geziyorsun bazısı da bu saatte çalışıyor genç yaşta bilgisayarı mı kapican napacan?

bilgisayar sütle yenmez ve bitmez ve fiyat/performans oranı daha iyi

peki bundan sonra sütle yenen şeyleri yemeyi bırakırız. teşekkürler yorumun için dostum mümkünse uyu sen artık geç oldu bak, okulların açılmasına da az kaldı tatilini dinlenerek geçir hadi bakalım

• ne bu oreo allah aşkına ya biskrem yeter bize hemide 1 lira...
  • Güzel ve lezzetli gibi gözüküyor..Metro'ya giitiğim zaman bulabilirsem alırım..Eğer varsa isteyen arkadaşada gönderebilirm.
  • arkadaşlar kesin alacak olan varsa yarın akşamına az miktarda getirteyim fiyata/ürüne göre memnun kalırsanız devamını getiririz. kesin alacaklar pm atsınlar bana bi o zaman, ona göre getirteyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolpowtolpow

Güzel ve lezzetli gibi gözüküyor..Metro'ya giitiğim zaman bulabilirsem alırım..Eğer varsa isteyen arkadaşada gönderebilirm.

metroda ne kadarki_
  • Ebay tecrübem pek yok ama risk alıp getirtmeyi deniyeceğim ancak gelecek ürünün bayat mı taze mi olduğu şüpheli gümrük problem olsa bile bi tecrübe olur bana, çünkü bu kadar ufak çapta bişey sorun olabiliyosa yani gümrükte kalıp bana gönderme durumu olmuyosa bu konuda bilgi sahibi olmak iyi olur
  • ister kızın ister kızmayın ama şu yorumu yapacam
    sonradan amerika görenler yada geremeyen özentilerin bu oero mudur nedir... bunu getircem yicem demesi kadar ters bişi yok ... oero alıp yiyenlere yarasın der sağlıklı bir yaşam dilerim
    hayatınız oero kadar tatlı geçsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: virtusft

ister kızın ister kızmayın ama şu yorumu yapacam
    sonradan amerika görenler yada geremeyen özentilerin bu oero mudur nedir... bunu getircem yicem demesi kadar ters bişi yok ... oero alıp yiyenlere yarasın der sağlıklı bir yaşam dilerim

isteyen istediğini alır yer seni veya başkasını ilgilendirmez günümüzde internetten alışveriş çok yaygın bi başkası şu şarabı yada şu ayakkabıyı getirtcem dese özenti olmaz sen oreo nun nasıl bi tada sahip olduğunu bilmiyosun türkiyedeki hiçbir bisküviye benzemiyo hem onun adı senin yazdığın şekilde değil onun adı OREO !

• ben istiyorum bilader kargo ile alabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: virtusft

ister kızın ister kızmayın ama şu yorumu yapacam

Yorum nerde onu göremedim yav?
    Ters bi sey yok demissin, nedenini söylememissin?

Ayrıca insanlar zamanında oreo Türkiye'de satılırken ki belki hala satılıyordur bir fikrim yok begenmis ve o tadı özlüyor olabilir
    bunun Amerikayla ne alakası var? Oreo yiyebilmek icin illa gidip bi Amerika mı yapmak gerekir?
  • amerikayla ne alakası var hakkaten :)

çok lezzetli bi bisküvi, yedikçe yiyesin geliyo hele o arkadaşın dediği gibi süte fln bandırdın mıydı deme keyfe, bir kutuyu bir anda bitirebilirsiniz
  • 30 ytl ye iki tane alsam nasıl ödeme yapacam?
  • manyak mısınız ya kafayı mı yediniz
  • türkiyede yok dimi=
  • quote:

Orjinalden alıntı: sssalways

manyak mısınız ya kafayı mı yediniz

Yok onlar oreo yemiş
  • istanbulda migrosta veya macrocenterda varmıdır
  • yurtdısından ve internetten BİSKÜVİ sipariş edip getirttiler diye mahallede bi adım cıkarsa yandık

enayi mi derler kerizmi derler ikisini birdenmi derler bilemem
  • Ona verceğim paraya 3 porsiyon döner + yeşillik + içecek alırım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.