Şimdi Ara

OREO İSTEYEN VAR MI? [Oreolar GELDİ!! SS'li] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
5.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

OREO İSTEYEN VAR MI? [Oreolar GELDİ!! SS'li]

(En Son Oy Tarihi: 25.8.2014)
Giriş

Orjinalden alıntı: Zaint

quote:

Orjinalden alıntı: speedman

istanbul eyüp bakırköy eminönü çevresinde nerede bulabilirim bu ürünü

istanbulda bulursan bana da haber et ben de alacam

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oeste

oreo nun tek bi eksi yanı var bisküvi tamamen siyah olduğu için büyük dışkınızda siyah çıkar bu espri değil gerçektir

montla sıçarsan normal çıkıo

Hocam kopardın beni

• oreo artık herkesin dilinde iyi reklam yaptım oreo dan reklam ücreti yerine 10 kilo oreo istiyorum
  • Arkadaslar su metro marketler var bılırsınız toptancılar ıcın onlarda cogu yabancı marka oluyor hatta çogu isviçre ckulataları ve kurabieler filan oraya baktınızmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nightmare_2

Arkadaslar su metro marketler var bılırsınız toptancılar ıcın onlarda cogu yabancı marka oluyor hatta çogu isviçre ckulataları ve kurabieler filan oraya baktınızmı acaba

Ankara etlikte metro var ama bakmadım oradan alışveriş için metro kartı gerekiyodu sanırım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Nightmare_2

Arkadaslar su metro marketler var bılırsınız toptancılar ıcın onlarda cogu yabancı marka oluyor hatta çogu isviçre ckulataları ve kurabieler filan oraya baktınızmı acaba

Ankara etlikte metro var ama bakmadım oradan alışveriş için metro kartı gerekiyodu sanırım

bizim burdada metro var metro kartı filan gerekmio izmir metro kartı die bi olay var amaçok sıkgiriyosan girişte kimlikmi ne veriyosun bi belge gibi bişi veriyolar onu çıkışta gösterion
  • bu biskivi mi bir zaman acıbademdeki nautilus sinemanın onundeki patlamış mısır vs satan yerden almıştım bisküvisi igrenc(bence)ama kraması baya lezzetliydi bu arada zamanıda soyle soyliyim kurtlar vadisi ırak a gitmiştim ilk cıktıgı gunelerdi belki hala satılıyordur
  • bugün getiriyorum bi kaç tane, en geç akşama açarım konuyu. inşallah dayanırım da yemeden isteyenlere gönderirim
  • quote:

bugün getiriyorum bi kaç tane, en geç akşama açarım konuyu. inşallah dayanırım da yemeden isteyenlere gönderirim

senin oreolar yalan oldu galiba
  • harbi ha yalan oldu resmen
  • Ben vakit bulursam 1 kilo getirtçem ramazandada yerim gece acıkıyorum sütle iyi gider
  • quote:

Ben vakit bulursam 1 kilo getirtçem ramazandada yerim gece acıkıyorum sütle iyi gider

1 kilosu ne kadar=?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Ben vakit bulursam 1 kilo getirtçem ramazandada yerim gece acıkıyorum sütle iyi gider

1 kilosu ne kadar=?

10 dolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: virtusft

ister kızın ister kızmayın ama şu yorumu yapacam
    sonradan amerika görenler yada geremeyen özentilerin bu oero mudur nedir... bunu getircem yicem demesi kadar ters bişi yok ... oero alıp yiyenlere yarasın der sağlıklı bir yaşam dilerim
    hayatınız oero kadar tatlı geçsin

sanane yahu isteyen istediğini getirir sen faklı tatlar bilmiyosun diye başkaları özenti mi olucak sen git biskrem ye bize ne

bu arada ben bunu lyon daki carrefourda görmüştüm ama tadını bilmediğim için almadım keşke alsaydım muhtemelen buradaki carrefourdada vardır en yakın zamanda bakıcam

boyutları normal bizim büsküviler gibimi yoksa daha büyük bişeymi

• quote:

quote:

quote:

1 kilosu ne kadar=?

10 dolar

Negro biskrem gibi kaç paket yani??

• quote:

quote:

quote:

quote:

1 kilosu ne kadar=?

10 dolar

Negro biskrem gibi kaç paket yani??

yarım kilosu bu kadar 1 paket negrodan fazlası var

• bende istiom ama ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwiNChiL -- 9 Temmuz 2008; 1:48:38 >
  • quote:

bende istiom ama ya

ebay aracılığı ile alabilirsin hem resimdeki sadece 1 örnek daha çok çeşidi var ben kreması bol olandan getirtçem ayrıca normal olanından da getirtçem ne kadar aç gözlüyüm dimi
  • banada sat
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicool

bu biskivi mi bir zaman acıbademdeki nautilus sinemanın onundeki patlamış mısır vs satan yerden almıştım bisküvisi igrenc(bence)ama kraması baya lezzetliydi bu arada zamanıda soyle soyliyim kurtlar vadisi ırak a gitmiştim ilk cıktıgı gunelerdi belki hala satılıyordur

he evet adını tam hatırlamıyorum cafe clementine mi ne var bi tane uyuz uyuz kurabiyeler satıyo oradada olabilir cookie de vardı ama baya pahalı oluyo orası ben sadece 1 kere gidip cookie almıştım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.