Şimdi Ara

OREO İSTEYEN VAR MI? [Oreolar GELDİ!! SS'li] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
5.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

OREO İSTEYEN VAR MI? [Oreolar GELDİ!! SS'li]

(En Son Oy Tarihi: 25.8.2014)
Giriş
  • bu bisküvinin ticaretini yapmak güzel olurdu ama ben uğraşamam sadece kendime alır yer kalkarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeste

quote:

Orjinalden alıntı: TwiNChiL

bende istiom ama ya

ebay aracılığı ile alabilirsin hem resimdeki sadece 1 örnek daha çok çeşidi var ben kreması bol olandan getirtçem ayrıca normal olanından da getirtçem ne kadar aç gözlüyüm dimi

Kargo masrafının da 13 dolar olduğunu biliyorsun sanırım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kas Kafalı

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TwiNChiL

bende istiom ama ya

ebay aracılığı ile alabilirsin hem resimdeki sadece 1 örnek daha çok çeşidi var ben kreması bol olandan getirtçem ayrıca normal olanından da getirtçem ne kadar aç gözlüyüm dimi

Kargo masrafının da 13 dolar olduğunu biliyorsun sanırım?

para sorun değil dostum

• quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

quote:

1 paket 50 ytl bile olsa değer, alın ama süt ile yiyin

Yok daha neler !

O paraya 1 saat veren var.

Oha ya nasıl yorum bu

Bu arada bu oreoyu ülker görmesin direk kopyalarlar. Adamlar magnumu bile çaldırlar yuh yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mannomenax -- 9 Temmuz 2008; 2:25:21 >
  • beyler oreo geldi. buyrun burdan

http://forum.donanimhaber.com/m_24651575/mpage_1/key_//tm.htm#24651575

mini oreo da gelebilir bu arada isteğe göre

• kargoyla almanyadan bisküvi getirceniz yuh size ya Türkiyede bisküvimi yok
  • seninkinde 16 tane var ve 15 ytl adam ebayde yarım kilosunu 5 dolara satıyo sana 15 ytl veren çıkar mı bilemem
  • Neymis bu oreoda akıllı mantıklı bi insan buna 15 lira verirmi git negro al cips al kolanı al sinemaya git üstüne
  • isteyen alır hocam zorla satmıyorum. fiyatını da getirmeden söyledim zaten bu fiyatı kabul eden bir çok kişi var sen de kabul ediyordun zaten de bugün değişmişsin paraya sıkışıksın herhalde kimse almasın istiyosun. ama üzülme sana özel veresiye yaparım istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4n1L

Neymis bu oreoda akıllı mantıklı bi insan buna 15 lira verirmi git negro al cips al kolanı al sinemaya git üstüne

Herkesin bi zevki var senin dediğin şuna benzedi bamya yemeği yemiyip kokoreç yiyene neden bamya yemiyosun mis gibi bamya var demek gibi bişey oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaint

isteyen alır hocam zorla satmıyorum. fiyatını da getirmeden söyledim zaten bu fiyatı kabul eden bir çok kişi var sen de kabul ediyordun zaten de bugün değişmişsin paraya sıkışıksın herhalde kimse almasın istiyosun. ama üzülme sana özel veresiye yaparım istersen

paraya sıkışık değilimde ebaydeki adam yarım kilosunu o paraya satması çok cazip geldi ayrıca satıcıyla yazıştım ürünleri hakkında çok taze olduğunu söyledi ayrıca alıcı yorumlarını da okudum adam cidden iyi bi satıcı 15 ytl ye ebaydan alma durumu olmayanlar senden alabilir ama çok oreo krizi geldiyse
  • Arkadaşlar konuyu ikinci el forumunda görünce dikkatimi çekti burada da bir hususa dikkat çekmek istedim. Şahsen yurt dışından gelen yiyeceklere pek sıcak bakmıyorum. Nedeni ise basit; Müslüman olduğum için yiyeceğim gıdaların içerisinde domuz yağı ve katkılarının olup olmadığına dikkat ederim. Malumunuz dinimizce bu hayvandan elde edilen her türlü gıdanın tüketilmesi haramdır. Bu konu hakkında açıklayıcı bir bilgi olmadan da bu tarz ürünleri yemiyorum. Bu ürün hakkında bilgim yok ama satan arkadaş bu konuda bilgi verebilirse belki potansiyel müşterileri açısından faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kendinibil

Arkadaşlar konuyu ikinci el forumunda görünce dikkatimi çekti burada da bir hususa dikkat çekmek istedim. Şahsen yurt dışından gelen yiyeceklere pek sıcak bakmıyorum. Nedeni ise basit; Müslüman olduğum için yiyeceğim gıdaların içerisinde domuz yağı ve katkılarının olup olmadığına dikkat ederim. Malumunuz dinimizce bu hayvandan elde edilen her türlü gıdanın tüketilmesi haramdır. Bu konu hakkında açıklayıcı bir bilgi olmadan da bu tarz ürünleri yemiyorum. Bu ürün hakkında bilgim yok ama satan arkadaş bu konuda bilgi verebilirse belki potansiyel müşterileri açısından faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

Oreo da domuz yağı yok türkiyede satışı yapılmıştı

• quote:

Arkadaşlar konuyu ikinci el forumunda görünce dikkatimi çekti burada da bir hususa dikkat çekmek istedim. Şahsen yurt dışından gelen yiyeceklere pek sıcak bakmıyorum. Nedeni ise basit; Müslüman olduğum için yiyeceğim gıdaların içerisinde domuz yağı ve katkılarının olup olmadığına dikkat ederim. Malumunuz dinimizce bu hayvandan elde edilen her türlü gıdanın tüketilmesi haramdır. Bu konu hakkında açıklayıcı bir bilgi olmadan da bu tarz ürünleri yemiyorum. Bu ürün hakkında bilgim yok ama satan arkadaş bu konuda bilgi verebilirse belki potansiyel müşterileri açısından faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

yok dostum ne domuz yağı ya bisküvide ne gezsin bitkisel yağ kullanılmış sadece, olsa ben yemem zaten

• adam getirmeden önce bağırdı bas bas 15 ytl diye....kabul edenler oldu..zorla satmıyor.. olumsuz eleştri yapmanız saçma bence
  • Walla ben acayip pinti bir adamimdir. Bisküviye bırak 15 i 1 ytl yi bile fazla görürüm ama bu mereti merak ettim almayı düşünüyorum bir seferlik açıkçası. Şu dünyaya bir defa geliyorum ecnebi bisküvisi yemeden öldü demesinler
  • quote:

Orjinalden alıntı: THR

Walla ben acayip pinti bir adamimdir. Bisküviye bırak 15 i 1 ytl yi bile fazla görürüm ama bu mereti merak ettim almayı düşünüyorum bir seferlik açıkçası. Şu dünyaya bir defa geliyorum ecnebi bisküvisi yemeden öldü demesinler

her zaman büfeden yerim arada bir de burger king yaparım hesabı
  • quote:

quote:

yok dostum ne domuz yağı ya bisküvide ne gezsin bitkisel yağ kullanılmış sadece, olsa ben yemem zaten

Bisküvide olmayabilir de içindeki krema için sordum ben. Değişik bir tadı var demişsiniz. Genelde bu değişik tadları malum hayvanın ürünlerinden elde ettikleri için sordum ben. Dediğiniz gibi ürün açıklamasında sadece bitkisel yağ kullanılmıştır yazıyorsa benim gibi hassas kişiler için de sorun yok demektir.

• quote:

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

quote:

1 paket 50 ytl bile olsa değer, alın ama süt ile yiyin

Yok daha neler !

O paraya 1 saat veren var.

ne marka bu saat

Rus

• quote:

quote:

quote:

Bisküvide olmayabilir de içindeki krema için sordum ben. Değişik bir tadı var demişsiniz. Genelde bu değişik tadları malum hayvanın ürünlerinden elde ettikleri için sordum ben. Dediğiniz gibi ürün açıklamasında sadece bitkisel yağ kullanılmıştır yazıyorsa benim gibi hassas kişiler için de sorun yok demektir.

yok dostum biz de yedik elhamdülillah. zaten Türkiye'de de satışı yapılmış daha önce öyle diyor arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.