Orfen rbsunu kesmeyi ilk defa denedik...Lvl 50 bir rb hepimiz yaklaşık 6 kişi lvl 50 char yaptık.Dışardan heal almadık ayrıca buffta almadık.Orfene sadece düşük lvlli charlarla attack verdik. Yanlış olabilir diye düşündügümüz noktalar şudur;Dünya kadar guardi var lvl 50 full 5 yada 6 party anca kesebilir bu yüzden guardlarını yüksek lvllere sahip karakterlerimizle kestik.Ölünce partyden çıkıp bufflandık ?Bu nedenler orfen rbsunun drop vermemesine sebeb olabilirmi? Bilen arkadaşlar açıklarlarsa çok sevinirimBu arada 4 sefer kestik belki yanlışlıkla vuran oldu diye ama hiçbirindede drop vermedi
tabiki vermez o yuksek lvlli admlar partyde dahi olmıcak vurmıcak ne guarda ne bossa bide ole dene
siz dua edin boss yuksek lvlli chr lari tas yapmamış bizim boss partylerine bazen yüksek lvlli arkadaşlarda gelior fakat ne partyde oluyolar nede vuruyolar sadece izliyolar..
bi ara tank yüksek lvlli olduundan dolayı agro çekmesi ile birlikte taş olmuştu çok gülmüştüm bu duruma
öncelikle drop vermesi lvl dengesine bağlı diğer nedenlerde incelemelerime göre ne kadar boss kesilirse o kadar full drop olmakta..
bizim yaptığımız boss partylerin videolarını izlersen anlarsın nedemek istediğmi..
biz c grade itemlerle 2 party ile 70lik boss bile kesiyoruz bu iş bizim için çooook kolaylaştı ve lvllerimiz eşit hemen hemen herkes 65-66 arası ancak artık lvlleri 70 civarına çıkarıyoruz umarım videolarımızı bulabilirsin bu forumda araman yeterli
bol eğlenceli boss kesimleri bol şans
partyde değildiler zatide.Guardlarıda lvl 50 adamlar kescek? LOLYaptıysanız daha önce nasıl bir partyle yaptınız?Benim aklımda 1 tank 1 bishop gerisi mage full party varWeakpoint göremedim ben arkadaşda ama bilen varmıdır.Son olarak yüksek levellerden rbsa başlamadan buff alsak ve ölünce partyden çıkıp tekrar bufflansak sorun olurmu
Sorun boss değil rb partyi devamlı yapıyoruz.Orfen, zaken, ant queen, baium vs.. bunlar dungeon boss olduğu için çok daha zor ve droplarıda farklı.Düşmüo meretten item.Lvli yüksek die bufferlardan buff bile almamayı düşünüyoruz=/
Aynen suan lvl 70 bossları yatırıyoruz ve uzerımızde full karmian set var hemide botlarımıza kadar karmian sadece ekip saglam olsun ardaslar lvl dengesı coook onemlı biz bunlara cok onem verdıgımızden kestıgımız bır cok bosslardan full drop ettık abyss 7x de boss terörü estirmeye devam ediyoruz
orfen zaken baium antharas queen ant ve diger büyük bossları 1-2 party ile kesemezsiiz çünkü bu bosslar büyük bosslardandır ve degerli itemler düşer 1-2 party ile kesilseydi herkeste bu itemlerden olurdu
kardesim Zakene gidin kesin kesebilirseniz hatta yolu bulabılırseniz diyim :)
ZAKEN EARRING 100% düşüyor ;)
zaken bu kadar ezik mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: necrovirus
zaken bu kadar ezik mi ?
Eğer kesebilirsen dusuyor %100 ama kesebilirsen
ezikligi ondan deil
ama yolu bulabılırsenz tabi
Arkadaşlar biz ant queende kesitk düşük lvl party si kurduk onlar düşük lvller sade ant queene vurdu yuksek lvlde yanındaki nurseleri kesti.Buffi biten düşük lvller partyisinden cikip buff aldi sora tekrar party e girip boss a vurmaya dewam etti.Yuksek lvller boss vurmadi.Ant queeni kestik dropta cikti.ant queen ringide aldik.Aynı şeyi orfende denedik drop vermdei arkadaş onu soruyo
Evet orfeni boşverdik gerçekten en zor rblardan birisi.Amaa zakeni hallettikYolu bulmak ölümdü fakat geminin olduğu yerin manzarası için bile gitmeye değerSonuç olarak s grade zaken earringlerimiz var orfene bin basar:P
ya bu zaken ne zaman cıkıyor birde lvl 70+ adamlarla gitsek bize düşermi bir keresinde gittim gemiye çıktım ama gemideki bir kapı kapalıydı bu kapı questle filan mi açılıyor yoksa baska yolumu var ?
zakeni her lvlle kesebılırsn ve itemi duser
o kapı oyun saati 00:00 oldugunda acılr
bunuda /time olarak gorebılırsın ve her 1 saatte oyunda 6 saat gecer bilginize
Eeee her lvlde kesebiliozmu=? Biz 60 lvl karakterle gittikZorlandık boşu boşuna Ama lineage oynuna gönül veren herkes gidip görmeli.
quote:
Orjinalden alıntı: TRNurse
Eeee her lvlde kesebiliozmu=? Biz 60 lvl karakterle gittikZorlandık boşu boşuna Ama lineage oynuna gönül veren herkes gidip görmeli.
:)))))))))))))))))))))
kardes her lvlde kesersn ama kesebılırsen tabi işte :)
ykardada deıgım gibi :)
zakeni kesmek zordur...
ben cok gttim bishopla kesmek daha ii oluyor...
UNDEAD atack skill ile
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme