Şimdi Ara

Orfion Zeytinyağı - Naturel Sızma Zeytinyağı - Foruma Özel İndirim Kuponu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
32
Favori
17.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Zeytin ve Zeytinyağları
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ocak ayı için indirim kuponu var mı acaba ?
  • Mertyazici M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Forum üyelerine indirim kuponumuzu paylaşmaya devam ediyoruz.

Ocak ayı için indirim kodumuz fdhock18

www.orfion.com.tr üzerinden kullanabileceğiniz indirim kuponumuz yapılacak alışverişlerde sepet tutarında %10 indirim sağlıyor.

Ayrıca aşağıda mevcut kampanya görsellerine ulaşabilir ve kampanyalı ürünlerimize şu adresten ulaşabilirsiniz:https://www.orfion.com.tr/urun-kategori/kampanya/

Afiyet olsun.

Not: İndirim kodu mevcut kampanyalı ve indirimdeki ürünlere uygulanamamaktadır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ozguruzden kullanıcısına yanıt
    Merhaba özellikle organik zeytinyağı ürünler ile ilgileniyorum. Sizde mevcut ise bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler.
  • wwtr W kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Bölgemizdeki uygulamalar sebebiyle organik tarım yapamıyoruz. Kitlesel bir uygulama yapılması gerekli ve biz yapsak bile etrafımızdaki bahçelerden bulaşma olacağı için maalesef yapamıyoruz. Fakat yetiştiricilikte kontrollü ilaçlama ve kalıntı kontrolüne özen göstererek hasat yapmaktayız. Kullandığımız gübreler organik, ihtiyaç halinde zeytin zararlılarına karşı kontrollü bir şekilde ilaçlama yapmaktayız ve kullanılan ilaçların kalıntı sürelerinden daha uzun bir süre bekleyerek hasat yapmaktayız. Bu şekilde ilaç kalıntılarının insana etkisini minimize etmekteyiz.

Anladım, cevabınız için teşekkür ederim.
  • Merhaba,

Şubat ayı için indirim kodumuz fdhsub18
    www.orfion.com.tr üzerinden kullanabileceğiniz indirim kuponumuz yapılacak alışverişlerde sepet tutarında %10 indirim sağlıyor.

Afiyet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguruzden -- 10 Şubat 2018; 17:59:45 >

Özgür Bey indirim kuponunu uyguladığımızda ücretsiz olan kargo otomatik olarak sürat kargoya dönüyor ücretsiz seçeneği kalkıyor. Bunu özellikle mi yaptınız yoksa sistemsel bir hata mıdır?
  • Merhabalar,
    Sistemsel bir hata yok. Sistemde 125TL üzeri ücretsiz kargo.
    Anladığım tek bir ürün verdiğinzde bu tutarın altına düştüğü için kargonuz ücretli duruma dönüşüyor.
    Bunun için 125TL'yi tamamlamak ve ücretsiz kargo hakkı kazanabilmek adına ek ürün sipariş edebilirsiniz.

Bir indirim kuponu ve hatta tek bir üründe rastlanan bu durum sebebiyle tüm sistemin çalışmasını değiştiremiyoruz, kusura bakmayın.

• Özgür Bey merhabalar,

Erken hasat 5lt'den daha büyük teneke var mı, varsa 10 ve 20lt için fiyat alabilir miyim?

Bir de sitenizden yapacağımız alışverişler için Mart ayı indirim kodu var mı acaba?

Teşekkürler, saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Şu anda web sitemizde bir çalışma var. Farklı bir kampanya modülü üzerinde çalışılıyor. Bu yüzden henüz entegrasyon tamamlanana kadar kupon açamıyoruz. (çakışma yaşanmaması için)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Özgür Bey PM gönderdim.

Merhaba Özgür Bey,

Size PM de attım ama buradan bir yazayım dedim. Özel Seri – Erken Hasat Naturel Sızma Zeytinyağı ile Olgun Hasat Naturel Sızma Zeytinyağı arasında kaldık ve hangisinin damak tadımıza daha uygun olacağını bilemedik. Çok kaliteli bazı zeytinyağları bize fazla acı geldiği için ilk seferde 5 lt alarak kendimizi riske atmaktansa ilk sefer için her iki seçeneği de deneyerek kararımızı beğendiğimizden yana kullanarak ilerlemek daha mantıklı geldi. Kullanabileceğimiz bir indirim olursa buradan ya da PM'den iletişime geçmenizi rica ederim.

Teşekkürler
    Özgür bey merhaba;
    1 aya yakın zaman oldu, çalışma bitti mi?indirim kodu paylaşacak mısınız?
    zeytinyağımız bitmek üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopesen

Özgür bey merhaba;
    1 aya yakın zaman oldu, çalışma bitti mi?indirim kodu paylaşacak mısınız?
    zeytinyağımız bitmek üzere
    Merhabalar,
    Az kaldı, testler başladı =)
    İlk genel kampanyamızı oluşturduk, kısa bir süre sonra kuponlar çalışacak.

• Kapıda ödeme anlaşmamız gerçekleşmiştir.
    Artık siparişlerinizde, kargo tesliminde kapıda ödeme de yapabilmektesiniz.

• foruma özel yeni kampanya olursa diye bekliyorum umarım olur ve siparişi yapıştırırız.
  • İndrim kodu uygulaması bitti mi acaba? sipariş geçeceğiz ama beklesek mi?
  • usturublu U kullanıcısına yanıt
    Evet. Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum bu ay içinde. İndirim kuponu olursa daha iyi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguruzden

Merhaba,

Ocak ayı için indirim kodumuz fdhock18

Ayrıca aşağıda mevcut kampanya görsellerine ulaşabilir ve kampanyalı ürünlerimize şu adresten ulaşabilirsiniz:https://www.orfion.com.tr/urun-kategori/kampanya/

Afiyet olsun.

yeni bir kampanya bekliyoruz. düzenli satınalmak istiyorum

• Merhabalar,

Ilginiz için teşekkür ediyoruz. Yeni bir kampanya gireceğiz, yarın güncelleme yapacağım:)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.