Şimdi Ara

Orfion Zeytinyağı - Naturel Sızma Zeytinyağı - Foruma Özel İndirim Kuponu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
32
Favori
17.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Zeytin ve Zeytinyağları
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forum üyelerine indirim kuponumuzu paylaşmaya devam ediyoruz.

Ağustos sonuna kadar kullanabileceğiniz indirim kodumuz fdhagu18

www.orfion.com.tr üzerinden kullanabileceğiniz indirim kuponumuz yapılacak alışverişlerde sepet tutarında %10 indirim sağlıyor.

Ayrıca aşağıda mevcut kampanya görsellerine ulaşabilir ve kampanyalı ürünlerimize şu adresten ulaşabilirsiniz:https://www.orfion.com.tr/urun-kategori/kampanya/

Afiyet olsun.

Not: İndirim kodu mevcut kampanyalı ve indirimdeki ürünlere uygulanamamaktadır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• son mesajınız görünmüyor
    edit bunu yazınca göründü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 26 Temmuz 2018; 23:18:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguruzden

Merhaba,

Forum üyelerine indirim kuponumuzu paylaşmaya devam ediyoruz.

Ağustos sonuna kadar kullanabileceğiniz indirim kodumuz fdhagu18

www.orfion.com.tr üzerinden kullanabileceğiniz indirim kuponumuz yapılacak alışverişlerde sepet tutarında %10 indirim sağlıyor.

Ayrıca aşağıda mevcut kampanya görsellerine ulaşabilir ve kampanyalı ürünlerimize şu adresten ulaşabilirsiniz:https://www.orfion.com.tr/urun-kategori/kampanya/

Afiyet olsun.

Not: İndirim kodu mevcut kampanyalı ve indirimdeki ürünlere uygulanamamaktadır.
    Bir suredir meydana gelen doviz kaynakli zorlayici piyasa kosullari bu gun olağanüstü siradisi bir tablo çizmiş durumda. Bu gün, haftanın son günü olmasına rağmen, geç saatlere kadar tedarikcilerimizle yaptığımız görüşmeler sonucunda maliyet guncellemesi yapmak zorunda kaldık.

Bu olağanüstü piyasa koşulları sebebiyle maalesef yaptığımız kampanyayı önümüzü daha rahat görebileceğimiz bir döneme kadar durdurmak zorunda kalıyoruz.

Ilginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Orfion ailesi adına,
    Özgür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguruzden -- 11 Ağustos 2018; 1:3:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eylül ayı için kupon çıkmayacak mı?
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Maalesef, kampanyalarımızı minimize ettik bu süreçte.

• ozguruzden kullanıcısına yanıt
    Peki hocam, yalnız fdheyl17 yazınca indirim oluyor, sistemde açık var haberiniz olsun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler, eski bir kupon kapatilmadan birakilmis:) sistemde herhangi bir güvenlik açığı yok, basit bir insan hatası:) Düzeltildi.

• quote:

Bilgi için teşekkürler, eski bir kupon kapatilmadan birakilmis:) sistemde herhangi bir güvenlik açığı yok, basit bir insan hatası:) Düzeltildi.
    görünce denedim....hatadan yararlanmayı düşünmedim değil :) sonra özgür beye yapılmaz dedim vazgeçtim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

görünce denedim....hatadan yararlanmayı düşünmedim değil :) sonra özgür beye yapılmaz dedim vazgeçtim :)

Alıntıları Göster
    İnanın daha önce de benzer durumlar oldu :=)
    Bazı arkadaşlar, burada paylaşılmış bütün kuponları deneyerek, açık unutulan varsa bayağı indirimden yararlanarak sipariş verdiler, gönderdik, boynumuz kıldan ince. Tam ölücülük =))

• Bu orfion z.yagi nasıldır deneyen varsa bilgilendirme yapsa seviniriz .

ORFİON NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞI - 5LT. SOĞUK SIKIM - OLGUN HASAT

Özellikle de bu ürün nasıldır .

www.hepsiburada.com
    Avilo Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı 5 Lt Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/avilo-soguk-sikim-naturel-sizma-zeytinyagi-5-lt-p-HBV0000021FK9?magaza=Avilo
    Zeytinyağı

Bu linkteki ürünle kıyaslarsak . ben 2 yagi da bilmiyorum

• izzet43 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Konu indirim ve kampanyalarımızı haberdar ettiğimiz bir konudur. Ürünlerimiz ile ilgili yorumlara forumda arama yaparak ulaşabilirsiniz.

• Merhaba kupon kodu verirseniz 5LT lik zeytinyağı alıcam.

• Su an maalesef aktif kampanyamız bulunmamaktadir.

• quote:

Su an maalesef aktif kampanyamız bulunmamaktadir.
    Anladim kampanyaniz olunca bildirim atarsiniz

• quote:

Merhaba,

Konu indirim ve kampanyalarımızı haberdar ettiğimiz bir konudur. Ürünlerimiz ile ilgili yorumlara forumda arama yaparak ulaşabilirsiniz.
    SC60898061 satis kodlu gittigidiyor siparisim ne zaman kargolanir. Yorumlarda taşıma sırasında tenekenin zarar gördüğü yazılmış inşallah sıkıntı olmaz . kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: izzet43

SC60898061 satis kodlu gittigidiyor siparisim ne zaman kargolanir. Yorumlarda taşıma sırasında tenekenin zarar gördüğü yazılmış inşallah sıkıntı olmaz . kolay gelsin

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Siparişiniz şu anda kargoya teslim edilmek üzere yolda, aracimizda.

Maalesef çok sağlam ambalajlar kullanmamıza rağmen bazen kargoda hasar yaşanabiliyor. Urunu aldiginizda elinize geçen kolinin saglamligina bir goz atin lutfen anlayacaksınız:) Eger patlama gibi bir problem olursa iletişime geçin bizimle, çözüm üretmeye hazırız, kimseyi mağdur etmeyiz. Iciniz bu konuda ferah olsun lütfen.

Selamlarimla.

• GG üzerinde 5lt Orfion ve 5lt avilo aldım her iki yağ forumdaşlar tarafından beğeniliyor ve tavsiye ediliyor. Açıkcası karşılaştırma yapmak istiyordum, ürünlerin ikiside geldi, biz egeliyiz ve yağın lezzetinden az çok anlarız. Ailecek ikisinidi tabaklara ayrı ayrı koyduk, kekik tuz ve kırmızı biberle ekmekleri bandık ve Orfion'un bir tık daha lezzetli olduğuna karar verdik. Teşekkürler ve kalitenizi bozmamanızı dilerim, bundan sonra hep Orfion alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi social -- 28 Eylül 2018; 15:57:37 >
  • SEZONUN İLK ÜRÜNÜ, İLK TADAN SİZ OLUN!

Hasatın ilk gününden, ilk çıkan yağdan, ilk şişe!

Yemyeşil kokulara sahip, yakıcılığı yüksek, sağlığa yararlı tüm antioksidan ve polifenollerin yağın içine hapsedildiği çok özel bir ürün.

Sağlığınız için ilaç, sofralarınız için ise eşsiz bir dokunuş.

Türkiye ve İngiltere'den ödüller ile dönmüş Özel Seri'nin, yeni sezon ilk şişesi.

Sınırlı miktarda üretilen bu ürünün ilk şişesine açık arttırma ile siz paha biçin!

Tamamen size özel üretilmiş, size özel bir alışveriş deneyimi yaşayın.

Günün ilk ışıklarından itibaren, hasattan zeytinyağının şişelenmesine kadar her aşaması tarafınıza fotoğraf ve videolar ile belgelenecek, paylaşılacak, sizi de bu güne ortak edeceğiz.

Hasat Tarihi: 16.10.2018

Açık arttırmaya aşağıdaki adreslerden katilabilirsiniz:https://www.sanalpazar.com/sezonun-ilk-urunu-erken-hasat-zeytinyagi/i-87936175
    Veya
    https://goo.gl/DMbySR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguruzden -- 14 Ekim 2018; 11:48:21 >

• Merhaba hocam, şu anda tüm erken hasatlar filtresiz mi? Hiç açmadan ne kadar bekler acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlkerA.

Merhaba hocam, şu anda tüm erken hasatlar filtresiz mi? Hiç açmadan ne kadar bekler acaba?
    Evet henüz filtreli ürün mevcut değil. Birkaç ay içinde tüketmenizi tavsiye ediyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguruzden -- 19 Ekim 2018; 17:38:49 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.